Kon­tor­chef til In­te­gra­tions­plat­for­me


Vil du stå i spidsen for at sikre leverancekvaliteten på en kritisk tværgående platform, der gør en samfundsmæssig forskel? Vi søger en Kontorchef til et it-udviklingskontor, der har ansvar for at lede it-udviklingen og sikre driften af integrationsplatformen og en række støttende komponenter.

Kontoret har ’end-to-end’ ansvar for de løsninger vi bygger og er afgørende for at Skatteforvaltningen på sigt kan lykkes med at modernisere, forretningsudvikle og effektivisere systemlandskabet. Rollen som Kontorchef kræver både et tæt samarbejde med forretningen og andre it-områder som fx. infrastruktur.

Samarbejdende og fagligt velfunderet leder, der kan sætte tydelig retning

Du refererer til underdirektøren for Arkitektur og Teknologi og indgår i et etableret og erfarent ledelsesteam.

En væsentlig del af ledelsesopgaven består i at skabe retning for kontoret og sætte dit faglige og ledelsesmæssige præg på processer, medarbejdere og opgaver.

Kontorets opgaver omfatter at:

 • Eksekvere og levere på de behov og krav der er til integrationsplatformen
 • Sikre en effektiv udviklings- og driftsproces
 • Sikre at kontorets produkter er sikre og driftsstabile
 • Være ansvarlig for management af releases
 • Være ansvarlig for incidents og problems på tværs af teams
 • Medvirke til at definere og drive tværgående behov af systemer og komponenter
 • Rapportere på KPI-er, økonomi og kvalitet til samarbejdspartnere

Vi søger dig som:

 • Har 3+ års erfaring som leder og en stærk IT-faglig baggrund. Det er et plus, hvis du har erfaring med integrationsplatforme og/eller dataplatforme.
 • Har solid erfaring med governance, beslutnings- og styringsprocesser. Du udfordrer status quo og kan få processer til at lykkes i store, komplekse organisationer.
 • Er autentisk og ved at kontorets kulturelle og menneskelige sundhed er altafgørende for at skabe resultater.
 • Har erfaring med at arbejde mod større forretningsagilitet for at imødekomme en kompleks og omskiftelig omverden. Du ved, at det kræver uddelegering af ansvar og mandat på rette sted og en proces, der understøtter kontinuerlig læring og forbedring.
 • Har erfaring med og formår at opbygge stærke relationer i kontoret såvel som på tværs af organisationen og vores eksterne stakeholdere.
 • Er en stærk og retningssættende kommunikator med politisk forståelse og en evne til at handle proaktivt.
 • Har en relevant videregående akademisk eller it-mæssig uddannelse, eller tilsvarende erfaringsbaseret kompetenceniveau.

Til gengæld tilbyder vi dig:

 • Muligheden for at forme den strategiske udvikling af integrationsplatformen, som skal understøtte stadig stigende krav og flere integrationer i fremtiden.
 • En arbejdsplads, hvor du bidrager til at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere.
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kolleger.
 • Forskelligartede, udfordrende og spændende opgaver med stor indflydelse på den faglige udvikling i kontoret.
 • Højt humør og stærk faglighed.
 • En arbejdsplads, hvor struktur, orden og et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fg. underdirektør for Arkitektur og Teknologi Thomas Bengtsen på tlf. 30530634.

Send din ansøgning sammen med CV og eksamenspapirer senest den 22. juli 2024 kl. 10.00 via linket ’Ansøg’. Vi afholder løbende samtaler, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. oktober 2024.

Der vil blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Kongen.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
28. juni 2024
Ansøgningsfrist:
22. juli 2024

Job hos virksomheden