58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for Kraftvaerk
København Se rejsetid

VP Tech til Kraftvaerk

Vil du have en ledende og central rolle i en voksende international IT Consulting virksomhed, hvor du bl.a. vil tage del i at skabe fremtidens Kraftvaerk, nye organisationsformer og skabe high performing tech afdeling til at løse de mange kunders behov for digitale løsninger. Så har du muligheden nu.

SCR Rekruttering A/S recruiting on behalf of Semco Maritime
Esbjerg Se rejsetid

Head of Application Development

Are you a strong communicator and driver of change? Can you take the lead and strengthen the management of the IT development department? Then here is a unique opportunity to assume a central role in an international engineering company that is driving the transition towards sustainable energy.

SCR Rekruttering A/S recruiting on behalf of client
Aarhus

Java Developer - E-commerce

Would you like to work on several e-commerce platforms with large turnovers every day, in a team where focus on the system’s performance is top priority? Would you like to grow into a position, where you combine your developer role with a role as the team’s SCRUM Master? Then this is your opportunity.

SCR Rekruttering A/S søger for Inbogulve AMBA
Tilst/Aarhus Se rejsetid

Intern PIM konsulent / pro­jekt­le­der til Inbogulve

Du kommer formodentlig med et par års erfaring som PIM konsulent internt eller eksternt, og samtidig har lysten til at projektlede de større projekter hos Inbogulve AMBA. Det forventes du er handlings- og løsningsorienteret og formår at agere på forskellige niveauer i organisationen.

SCR Rekruttering A/S søger for Agri-Norcold A/S
Hobro Se rejsetid

CIO

Søger du indflydelse, tager ansvar og brænder for at gøre en forskel? Vil du med på en digitaliseringsrejse og transformation mod en moderne IT-platform? Med reference til virksomhedens Økonomidirektør får CIO’en det overordnede ansvar for at drive IT-udviklingen i Agri-Norcold.

Bloom søger for Julemærkefonden
Roskilde Se rejsetid

CRM medarbejder til Julemærkefonden

Vores kunde Julemærkefonden i Roskilde er i gang med en større digitaliseringsproces og i den forbindelse er der behov for en struktureret CRM medarbejder, som sætter en ære i datakvalitet, korrekt omgang med data i henhold til GDPR samt analyser af data primært fra CRM- og økonomisystemet.

Bloom is recruiting on behalf of Karnov Group
Copenhagen Se rejsetid

Innovation Technologist

As an Innovation Technologist, you will take part in identifying pains, ideating, developing prototypes, and planning technical implementation. You will act as the technical expert in the team by bringing your technical know-how and designing technical solutions.

SCR Rekruttering A/S søger for Kyocera Unimerco
Herning-området Se rejsetid

Business Applications Specialist med ERP- og BI-erfaring, Herning-området

Brænder du for at blive specialist indenfor dit fagområde i bl.a. ERP- og BI-systemer? Trives du med at dykke ned i komplekse dataopgaver og vedholdende arbejde med opgaven, til ’du regner den ud’? Trigger det dig at få en central rolle, når nye IT-forretningsunderstøttende systemer skal udvikles, automatiseres og digitaliseres?

SCR Rekruttering A/S søger for Kyocera Unimerco
Herning-området Se rejsetid

Business Applications Consultant med projektledererfaring, Herning-området

Er du en dygtig projektleder med digital flair og interesse? Har du masser af gode ideer, der kan digitalisere og forbedre eksisterende forretningsprocesser og IT-løsninger, og kan du omsætte disse til konkrete initiativer, der optimerer forretningen?

Recruit IT ApS søger for Region Syddanmark
Kolding

Java udviklere til vigtige sundhedssystemer – Region Syddanmark

Brænder du for at være med til at give bedre oplevelser til patienter og borgere samt hjælpe sundhedspersonalet i Region Syddanmark? Som Java full stack udvikler hos Regional IT får du en helt central rolle i at omsætte de ønsker og krav, der er til brugbare og lettilgængelige løsninger.

Twins Consulting ApS
Fyn og Jylland

Ambitiøs og erfaren IT-rekrutteringsspecialist med hunterprofil søges

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Kan kunderne lide dig? Motiveres du af tæt kunde- og kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match og ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig?

Twins Consulting ApS søger for Orifarm
Odense Se rejsetid

SQL/SSIS Specialist

Har du lyst til at arbejde for nok Danmarks bedste virksomhed? Så kig her… vi søger dig som brænder for dataplatforme, hvor du i stillingen her for mulighed for at sætte dit aftryk og administrere og udvikle dataplatforme, der sikrer, at data er tilgængelige for at understøtte forretningen.

Recruit IT ApS søger for MT Højgaard A/S
Søborg Se rejsetid

Teamlead og Scrum Master til Sharepoint-udviklingsteam

Som Team Lead og Scrum Master indgår du i dedikeret team med en arkitekt og en UX designer. Dine primære arbejdsopgaver vil være centreret omkring projekter, der ofte gennemføres på Microsoft Office 365/SharePoint Online/Azure, men der kan også være tale om andre produkter.

Bloom søger for Nine
København Se rejsetid

Java Softwareudviklere

Vi leder efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo. Du får mulighed for at bringe nye idéer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning og forståelse for deres udfordringer og behov. Du kommer til at styrke deres team af udførende IT-konsulenter på yderst interessante og forretningskritiske projekter.

Bloom søger for Nine
København Se rejsetid

Java Løsningsarkitekt

Hos Nine vil dit ansvar primært være at dække softwarearkitekturen, det tekniske løsningsdesign og løbende tekniske afklaringer samt sikring af, at implementeringen er i overensstemmelse med kundens forventninger og overordnede forventninger til vedligeholdelsesvenlig kode. Desuden deltager du også aktivt i leverancen og er med til at skrive koden.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Erfaren projektleder med teknisk løsningsforståelse til virksomhed i vækst

Du bliver projektleder for innovative og intuitive betjente betalingsløsninger - kunne det friste? Logos oplever stor efterspørgsel på virksomhedens støt voksende produktportefølje. Virksomheden har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Bloom søger for Turnpikes
Støvring Se rejsetid

SAP VIM konsulent

Kunne du tænke dig at blive en del af Turnpikes ekspertteam af IT-konsulenter med fokus på SAP VIM? Du bliver en del af en international virksomhed, der hurtigt vokser og ekspanderer på tværs af endnu flere grænser.

Recruit IT ApS søger for Lessor
Allerød Se rejsetid

Strategisk og helhedsorienteret Java-udvikler

På vegne af Lessor A/S søger vi en erfaren, imødekommende og ambitiøs Java-udvikler, der ikke er bange for at gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 75.000 virksomheder, der bruger Danløn som værktøj til at gøre kompleks lønberegning nem i hverdagen.

iHeadHunt ApS søger for ChemoMetec
Allerød Se rejsetid

Softwareudvikler (C++)

Er du interesseret i at udvikle software i C++ til måleinstrumenter, der redder menneskeliv worldwide? Vil du arbejde tværfagligt på højteknologiske udviklingsprojekter, hvor du får særdeles stor indflydelse? Lyder det interessant med danskejet virksomhed der vækster og hvor work-life balance tages alvorligt i en familiær stemning?

Bloom søger for Weibel Scientific
Allerød Se rejsetid

Erfaren Digital Hardware Designer

Vil du være en del af et meget innovativt miljø og have fokus på at designe de rigtige hardwareløsninger med rum til at udvikle ny og avanceret teknologi? - så er dette job måske det helt rigtige for dig..

Bloom is recruiting on behalf of Stratasys
Copenhagen Se rejsetid

Software Developer, 3D Printing

Could it be tempting for you to develop innovative software to unique 3D printing machine? - then please read further.. You will play a key role in the software team developing a high-speed 3D printer based on world-leading piezoelectric drop-on-demand inkjet technologies.

Accuro
Frederiksberg Se rejsetid

IT-rekrutteringsspecialist

Det går godt hos Accuro, og derfor udvider vi med en dygtig rekrutteringsspecialist, som kan starte i vores team til rekruttering til fastansættelse på kontoret på Frederiksberg. Selvom vi ønsker, at du kan starte hurtigst muligt, så venter vi gerne på den helt rigtige nye kollega.

Bloom is recruiting on behalf of Printix
Herlev

Senior Java Developer

You are involved in the entire development process from defining the architecture in cooperation with the team, coding the solution or parts of it, creating unit-tests and deploying the improvements to production. You will work with a highly skilled and experienced team of six backend Java developers as well as frontend engineers.

Bloom søger for Praxis A/S
Odense Se rejsetid

Lead PHP-udvikler

Hvis du har passion for kvalitet i open source-udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet, kunne du helt sikkert trives i dette job hos vores kunde Praxis.

Twins Consulting ApS søger for ADDvision
Herlev Se rejsetid

Erfaren projektleder med stort overblik

Din opgave bliver at holde snor i store projekter, delprojekter og daglige mindre opgaver. Du bliver den samlende kraft, der både starter projektet korrekt op, har et fast greb om tidsregistreringen og tager fat i alle interessenter undervejs så fokus bevares.