29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 29 resultater.
Twins Consulting ApS søger for 42 Digital
Albertslund

Dynamicweb-udvikler

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig Dynamicweb-udvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte.

Twins Consulting ApS søger for 42 Digital
Albertslund

Frontend-udvikler

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig frontend-dvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte. Dette forudsætter et godt samarbejde med såvel kolleger som kunder.

TD-K A/S
Lille Skensved

IT-udvikler til TD-K A/S

Brænder du for at kode, og har du lyst til at være med på en spændende rejse i en virksomhed i rivende udvikling? Trives du med en pragmatisk tilgang til arbejdet, og har du stærke kompetencer inden for kodning? Så er du måske vores nye IT-udvikler. Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren IT-udvikler til en nyoprettet stilling.

TD-K A/S
Lille Skensved

Cloud infrastruktur-konsulent til TD-K A/S

Har du erfaring med design, udrulning og drift af IT-systemer i Azure? Vil du være en del af et team bestående af dedikerede og dygtige IT-professionelle? Kan du arbejde struktureret og holde hovedet koldt? Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren specialist med erfaring i Azure, windows server og virtualisering.

BEC
Roskilde

Information architect

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Bloom søger for RUC Digital
Roskilde

Teamleder for IT-service i RUC Digital

Brænder du for ledelse og IT-support? Kan du motivere medarbejdere og samtidig sætte dagsordenen for, hvordan RUC Digital lykkes med at professionalisere sin IT-support med brugeren i fokus? Så kan du være den nye Teamleder, som vi har behov for til IT-Service hos vores kunde RUC Digital på Roskilde Universitet.

BEC
Roskilde

Product owner for Data Warehouse platform team

You will be product owner for two teams. One working with GDPR deletion engines, Netezza development tools like ELT loading, view generators and other automization tools. The other team is a brand new System Team, who will be responsible for platform monitoring and reporting, optimization of processes across the ART, root cause analytics etc.

Bloom søger for Apoteka
Greve

Tech Lead

Du får som Tech Lead ansvar for udviklingen af apopro.dk 's tekniske løsninger, både hvad angår arkitektur, design, search engine, teknisk infrastruktur, DevOps og master data management. Du står i spidsen for et udviklingsteam bestående af backend- og frontendsoftwareudviklere, data scientist og senior test automation engineer.

Roskilde Universitet
Roskilde

Teamleder for IT-service i RUC Digital

Brænder du for ledelse og IT-support? Kan du motivere medarbejdere og samtidig sætte dagsordenen for, hvordan RUC Digital lykkes med at professionalisere sin IT-support med brugeren i fokus? Så kan du være den nye Teamleder, som vi har behov for til IT-Service i RUC Digital.

Roskilde Universitet
Roskilde

IT-supporter til IT-service i RUC Digital på Roskilde Universitet

Er du serviceminded, systematisk og struktureret, og sætter du en ære i at levere en god brugeroplevelse? Vi har et spændende og alsidigt job til dig, som har erfaring med og brænder for support - med varierende udfordringer, gode kolleger samt mulighed for indflydelse på processer.

BEC
Roskilde

Student assistant for netbank support

Do you take pride in providing a high level of telephone support, and can you deliver the same high level of service to a variety of different users’? Do you want to be part of a central support team at BEC with a hectic, demanding, but also informal and fun work environment? Then you're the one we're looking for.

Region Sjælland
Ringsted

IT-projektleder til Økonomi, logistik og indkøb

Vi søger en kollega, der har nogen erfaring og gerne vil prøve kræfter med projekter i en større organisation - en projektleder der har mod på mere! Så er du frisk på at bringe dine erfaringer i spil indenfor projektledelse, hvor it spiller en vigtig rolle og hvor arbejdet udfolder sig på mange forretningsområder, er det måske dig vi leder efter.

BEC
Roskilde

Salesforce declarative developer for CEM customer

We are looking for a Salesforce declarative developer ready to share and grow with our customer team. The position offers the opportunity to bring your knowledge regarding Salesforce into our organization and thereby ensuring that our customers get the best out of our CEM solution.

Region Sjælland
Ringsted

IT-projektleder til Sundheds IT program, Koncern IT

Er du nyuddannet og har du hang til projektledelse, digitalisering og Sundheds IT? Vi søger en kollega, der har ambitioner om at blive projektleder. Du må gerne være nyuddannet, bare du er klar til at lære og få erfaring via arbejdet i en stor organisation.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationsspecialist med paraklinisk baggrund til Koncern IT

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af applikationer i Koncern IT i Region Sjælland? Vi søger en applikationsspecialist med lyst til at bringe sine parakliniske kompetencer i spil og være med til at sikre den daglige drift og udvikling af en vifte af forskellige applikationer inden for laboratorieområdet.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationsspecialist med teknisk baggrund til Koncern IT

Som vores nye applikationsspecialist arbejder du primært med at videreudvikle, drifte og vedligeholde løsninger inden for laboratorieområdet. Du bliver en del af et team, der samarbejder med kolleger på tværs i Koncern IT.

Region Sjælland
Ringsted

SharePoint-tekniker til Koncern IT

Har du de faglige kompetencer, og har du lyst til at arbejde med IT og samtidig have en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Så vil vi opfordre dig til at søge denne spændende stilling som applikationsspecialist til SharePoint.

Region Sjælland
Ringsted

IT-driftstekniker til applikationsteam, Koncern IT

Har du lyst til at arbejde med IT og samtidig med, at du har en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Og vil du indgå i et humoristisk og dedikeret team af superdygtige teknikere hos Koncern IT i Ringsted?

Region Sjælland
Ringsted

Applikationskoordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT

Vil du arbejde med udvikling og drift af Sundhedsplatformen? Så er du måske vores nye kollega i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland. Vi søger en Applikationskoordinator, der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de arbejdsgange i Sundhedsplatformen, der understøtter arbejdsgange i relation til medicinering.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationskoordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT

Vil du arbejde med driftsopgaver relateret til Sundhedsplatformen? Så er du måske vores barselsvikar i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland. Vi søger en Applikationskoordinator, der brænder for struktur og som kan se sig selv i opgaven med at sikre den rette struktur på vores sygehuse.

BEC
Roskilde

Graduate software developer for BEC's talent program

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then read this and apply for BEC’s Talent Program. We offer 12 months of IT development training through workshops and real work.

BEC
Roskilde and Herning

Graduate Business Analyst for BEC's Talent Program

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then read this and apply for BEC’s Talent Program. We offer 12 months of training through workshops, side by side training and real work. You will be offered a permanent contract of employment and an attractive salary from day one.

LEMAN A/S
Greve

Enterprise Architect

As an Enterprise Architect you will work closely with colleagues both in IT and in various business areas and become part of the IT leadership team reporting to the Group CIO. You will work both on a strategic level laying out roadmaps and technology strategies aligning into LEMANs overall strategy.

LEMAN A/S
Greve

IT Portfolio Manager

As an IT Portfolio Manager you will work closely with colleagues both in IT and in various business areas and become part of the IT leadership team reporting to the Group CIO. You are expected to develop our IT project management methodology and resource allocation processes with a pragmatic approach to ensure buy-in from stakeholders.

Bloom søger for EazyProject
Roskilde

Senior .Net udvikler

Hos vores kunde EazyProject ønsker de at udvide udviklingsteamet med endnu en senior backend-udvikler, som er dygtig til at løse komplekse opgaver i C#/.Net. De har nemlig virkelig travlt med at videreudvikle og forbedre deres SaaS løsning i Cloud til tidsregistrering og projektstyring, som anvendes af en bred vifte af kunder og brancher.