142 job matcher din søgning 142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 142 resultater.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

It-specialister som brænder for automatisering, containerteknologi, cloud og DevOps

Er du vild med automatisering, infrastruktur, containerteknologi og cloud-native? Har du mod på at indgå i agile udviklingsteams med ansvaret for infrastrukturen og udviklings-teknologistakken? Vil du sætte dit præg på skatteforvaltningens fremtidige it-løsninger? Så er du måske vores nye kollega.

Kriminalforsorgen
København

It-sikkerhedskonsulent til Center for IT og Digitalisering

Vil du være med til at højne it-sikkerheden i en samfundsbærende institution? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt den bedst mulige it-stikkerhed til gavn for vores kerneforretning? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye it-sikkerhedskonsulent i It Service, der er en del af Center for IT og Digitalisering.

PANDORA A/S
Copenhagen

Automated Test Specialist

Do you want to coach and guide our Automation Test community, in line with agile principles and good software engineering practice? And do you want to be part of our new Global Digital Hub of thinkers, makers and doers? Then we might have the opportunity you are looking for.

SDC A/S
Ballerup

Senior Business Analyst i Advisory & Sales Banking

Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, er du ambitiøs og evner du, at holde overblikket i komplekse løsninger og projekter? Vi søger netop nu en Senior Business Analyst til Advisory, Credit & Pension (herefter ACP) i Advisory & Sales Banking.

DSV
Hedehusene

Director for Global IT, HR & Group Systems

Would you like to set the scene for DSV´s Group systems in close cooperation with our stakeholders and business process owners? Do you have management skills, and can you lead the IT stream as we continue to onboard new DSV countries and system functionalities? Then join us to make your mark on our growth journey.

Novo Nordisk Fonden
Hellerup

Senior IT Project Manager

We are looking for a Senior IT Project Manager to maintain and develop our Grant Management System and to ensure that the Novo Nordisk Foundation upholds state-of-the-art IT processes and systems for applicants, grant holders and internal staff alike.

Recruit IT ApS
Viby J og Brøndbyvester

Sales Specialist til Dustin A/S

Vi søger på vegne af Dustin A/S. Holder du dig på forkant med viden om den teknologiske it-udvikling og motiverer det dig at rådgive kunder om server- og storageløsninger? Hvis ja, så er der hos Dustin mulighed for at komme med på en spændende rejse, hvor det handler om at vækste og 'win as a team'.

ATP
København

Office 365-arkitekt til ATP Ejendomme

Kan du formidle IT på alle niveauer, er du udviklingsorienteret, og mestrer du Office 365-platformen til fingerspidserne? Til vores kontor i indre København søger vi en initiativrig kollega, der skal stå i spidsen for udvikling og drift af vores Office 365-platform og Microsoft Azure i tæt samarbejde med kollegerne i afdelingen.

Capgemini Danmark A/S
København

Studentermedhjælper med talent for IT

Har du en naturlig interesse for IT? Er du god til at sikre højt kvalitet i dit arbejde? Kunne du tænke dig at være en del af et globalt IT-konsulent firma? Hvis du kan svare ja, så tilbyder vi et studierelevant job, hvor du får mulighed for at indgå som en integreret del af teamet i vores Custom Software Development & Cloud enhed.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Senior Databaseadministrator (DBA)

Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst? Så er du måske vores nye kollega som Senior Databaseadministrator (DBA) for Microsoft SQL? Som Senior DBA indgår du i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, der har fokus på drift og support af Sentias mange kundeløsninger, som har en eller flere SQL-installationer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

BI-forretningskonsulenter til agile udviklingsteams

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI) løsninger vores partnere har behov for? Har du gode samarbejdsevner og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Experis
Høje Taastrup

Cybersecurity Pen.tester - IT Consulting

Become part of the Experis Nordic Cybersecurity senior consultants’ Advisory team in Denmark (part of Nordic and European setup) as professional Cybersecurity pen. tester (ethical hacker, Redteam).

Experis
Høje Taastrup

Governance, Risk, Compliance (GRC) Senior Consultants - IT Consulting

Here is your chance to become part of the Experis Nordic Cybersecurity senior consultants’ Advisory team in Denmark (part of Nordic and European setup) as senior Governance, Risk and Compliance consultant.

Experis
Høje Taastrup

Cybersecurity Architect, IT Consulting

We are looking for new members of our team that can strengthen our Cybersecurity consulting business in a more challenging and complex digital world.

Experis
Høje Taastrup

Experis opbygger et kompetent nordisk Cybersecurity-team

Vi søger foreløbig 5 fastansatte konsulenter med stor erfaring inden for Cybersecurity til vores kontor i Høje Taastrup. Du skal have lyst og mod til at være en del af en ny forretning med de udfordringer og muligheder, det giver, f.eks. selv at være med til at definere din hverdag.

People Company
Glostrup eller Kolding

Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, support, systemarkitektur, forskellige projekt- og konsulentopgaver ude hos kunder og internt.

Semler IT
Brøndby

Enterprisearkitekt til den største digitaliseringsrejse i den danske bilbranche

I rollen som Enterprisearkitekt skal du kombinere forståelsen for virksomhedens overordnede mål, forretning, processer og modenhed med forståelsen af vores IT-strategi, informationsarkitektur og teknologi, så du bedst muligt kan guide os gennem vores store transformationsprogram.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Erfarne udviklere med ambitioner og lyst til faglige udfordringer

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Jobindex A/S
Herlev

Embedded softwareudvikler

Vi søger på vegne af TechPeople A/S. Er du blandt de bedste embedded-udviklere i Danmark eller har du ambition om at blive det? Går du og drømmer om at springe ud i livet som konsulent, uden at skulle slippe det faste tilhørsforhold med gode kolleger, teambuilding, sociale arrangementer og faglig sparring?

execute.dk
Farum

Application Architect & Lead Developer

Vi søger på vegne af QualiWare. Med denne stilling ønsker vi at styrke vores udviklingsteam endnu mere og du kommer til at få en meget betydende rolle. Du bliver en del af vores kompetente udviklingsteam, der løbende leverer både nyudvikling, drift, og vedligehold på de mange systemer fra QualiWare.

Ingeniørforeningen, IDA
København

Freelancer med styr på webinar-systemer

Til Ingeniørforeningens mødecenter, IDA Conference, har vi brug for en freelancer eller selvstændig, der har teknisk indsigt og erfaring med webinar-systemer.

Statens IT
Ballerup

Fire it-supportelever til Statens It

Vil du være elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og lære mere? Så er en stilling som it-support elev i Statens It måske noget for dig. Du skal have lyst og evner til at være med til at gøre en forskel for ca. 28.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Forretningsudvikler til Dataudveksling

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for forretningsudvikling og digitalisering? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de eksterne dataanvendere på et område i udvikling? Så er du måske én af vores nye forretningsudviklere i kontoret Dataudveksling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Datapartner til Dataudveksling

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for digitalisering og forretningsudvikling? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de eksterne dataanvendere på et område i udvikling? Så er du måske én af vores nye datapartnere i kontoret Dataudveksling.

PANDORA A/S
Copenhagen

Digital Operations Manager, Digital Operations

Do you want to be a part of the world's leading jewellery company and the creation of our world-class diverse digital team of thinkers, makers and doers? Do you have experience working in Digital or IT Operations? And are you passionately customer-focused, ready to fight their corner and drive other teams to do better by them?