10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Allerød Se rejsetid

Sikkerhedskoordinator til IT

Sikkerhedsaktiviteterne i ATP har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau. Som sikkerhedskoordinator bidrager du til, at IT-sikkerheden i ATP bevares og er med til at skabe nødvendige optimeringer.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Kørende IT-service tekniker til Matas butikker på Sjælland

Som kørende IT-service tekniker er dine vigtigste opgaver at hjælpe vores butikker ved IT-nedbrud, afhjælpning af brugerfejl, installation og udskiftning af hardware samt fejlfinding. Du arbejder desuden proaktivt for at undgå, at butikkerne oplever IT-problemer. Dit arbejde udføres primært ude i Matas butikker.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Teknisk projektleder til Matas Ecommerce

Som teknisk projektleder skal du kunne håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige interne afdelinger, datterselskaber og eksterne leverandører, så det kræver, at du kan lide at have travlt og holde styr på mange bolde samtidigt.

Lessor Group
Allerød Se rejsetid

Serviceminded og struktureret IT-supporter

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Operations team.

Recruit IT ApS søger for Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Kommerciel IT-projektleder til Matas A/S

Som projektleder får du en vital rolle i Matas' fortsatte succes. Du vil med din forretningsmæssige forståelse, koblet med IT-kendskab, tage del i migrationsprocessen fra AX til D365. Projektet medfører stor berøring mellem en lang række aktører i Matas' IT- og kommercielle afdelinger.

Recruit IT ApS søger for Matas A/S
Allerød Se rejsetid

IT-projektleder med solid økonomibaggrund til Matas

Som projektleder får du en vital rolle i Matas' fortsatte succes. Du vil med din indsigt i finans og regnskab, koblet med IT-kendskab, være bindeleddet mod IT i forhold til udvikling, løbende vedligehold og dokumentation af IT-systemerne, der understøtter alle processer i regnskabsafdelingen.

Recruit IT ApS søger for Lessor
Allerød Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt

Er du en erfaren profil inden for it-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor de har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Architecture Team.

Logos Consult A/S
Allerød Se rejsetid

ERP-sælger til Dynamics 365 Business Central

Vi søger en skarp profil, der kan bidrage til vores fortsatte succes med Dynamics 365 Business Central Da vi netop har udvidet kapaciteten med 3 erfarne konsulenter, så er det nu tid til at få en sælger om bord, som kan sikre yderligere vækst med udgangspunkt fra vores kontor i Allerød.

Bloom
Allerød Se rejsetid

Supportkonsulent til LessorLøn

Du bliver en del af et dynamisk team med fast base i Allerød, der består af kolleger med forskellige kompetencer og erfaringsniveauer. Her har du mulighed for at sparre med teamet om dine udfordringer og samtidig videreformidle din egen viden.

ATP
Allerød Se rejsetid

Erfaren frontend-udvikler til IT

Hos IT i ATP står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. I vores Frontend-team dækker vi de fleste frontend-discipliner, og her er vi på udkig efter dig, der kan være med til at udvikle vores interne og eksterne systemer, så vi kan blive endnu bedre til at servicere ATP’s forretning og borgerne i Danmark.