470 job matcher din søgning 470 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SPORT 24 A/S
Funder ved Silkeborg Se rejsetid

IT Supporter

Kan du lide at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer? Vil du samtidig gerne være en del af Danmarks største sportskæde og en del af et innovativt hus med fleksible arbejdsforhold, så har du muligheden nu.

SPORT 24 A/S
Funder ved Silkeborg Se rejsetid

IT Logistik solution specialist

SPORT 24 søger dig som er passioneret omkring logistik. Du har flair for data, analyse og dataintegrationer. Du trives i et miljø med driftsfolk, hvor vi afdækker arbejdsgange, problemstillinger og løsningsmuligheder i samarbejde.

ATP
Allerød Se rejsetid

Java Backend Developer til udvikling af applikationer baseret på Spring, Mybatis og JPA

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet? Konkret søger vi dig, der vil videreudvikle og vedligeholde applikationer baseret på Java, Spring, Mybatis og JPA mod en DB2-database med fokus på integrationer via både REST og SOAP Web Services.

IT-Universitetet i København
København Se rejsetid

IT-Universitetet søger Netværksadministrator til IT-afdelingen

Har du interesse for at udforske nye teknologier og IT-værktøjer og har du erfaring med drift og udvikling af netværk? Vil du arbejde sammen med meget kompetente folk og sikre god sammenhæng mellem netværk og resten af infrastrukturen? Kunne du tænke dig at være en del af et team, der i fællesskab har ansvar for hele ITU Campus netværket?

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Test Automation Engineer for Technical Test

Are you driven to improve quality, used to working in an agile environment, and have experience with working in the cloud? If so, we offer you the chance to be a part of a unique and vibrant company with more than 300 skilled and dedicated employees worldwide.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Senior Data Engineer

Interested in joining a growing business, at the cutting edge of the global banking and payments sector? -this might be exactly the challenge you’re looking for. We are looking to hire a detail-oriented, data-driven problem solver with excellent Python skills, who wants to build up a data platform for reporting and analytics.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Developer

Would you like to use your talent where it matters and work on a high-volume payment system that supports large scale financial corporations? Then look no further, as this might be the challenge you need to make your 2021 the beginning of an exciting new career journey.

Recruit IT ApS søger for Lessor
Allerød Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt

Er du en erfaren profil inden for it-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor de har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Architecture Team.

Bloom søger for Frontmatec
Odense eller Sønderborg Se rejsetid

Driftig Softwareingeniør til Frontmatec

Drømmer du om en dagligdag i en højteknologisk og visionær virksomhed? Så er det måske dig, vi søger til kontoret i Odense eller Sønderborg. Du bliver en del af et team på 35 fagligt stærke kollegaer, hvor du vil få stor selvstændighed til at drive egne projekter.

Netcompany
København Se rejsetid

IT Manager til vores Application Services afdeling

Vi søger en Manager, der kan drive et team af dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst skabe en god dialog og relation til vores mange kunder. Kan du fra første dag tage ansvar for leverance og teamledelse, så har vi et job til dig, hvor udviklingsmulighederne er talrige, og du bliver en del af en virksomhed i vækst.

Netcompany
København Se rejsetid

Netcompany Operations søger skarpe elever!

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Timemsystem ApS
Glostrup Se rejsetid

Implementeringskonsulent

Vi søger en ny kollega, som brænder for at lave gode implementeringsforløb hos vores eksisterende og nye kunder. Du skal styre implementeringen af vores produkter hos kunder, samt varetage kunders ønsker og forespørgsler til ændringer i deres eksisterende systemer. Lyder det som noget for dig?

Bloom recruiting on behalf of Zibra Labs
Taastrup Se rejsetid

Senior Android Developer - with a passion for functional innovation

If creating solutions that ticks meaningful boxes excites you, then we know of an extraordinary business with a cutting-edge development team that sees Android as an important building brick in the tech-driven future, they help create every day. And they’re looking for someone like you.

Bloom søger for Praxis A/S
Odense, København eller Aabenraa Se rejsetid

Lead PHP-udvikler

Hvis du har passion for kvalitet i open source udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet, kunne du helt sikkert trives i dette job hos vores kunde Praxis.

Bloom recruiting on behalf of CV Partner
Copenhagen Se rejsetid

Senior Software Engineer

Working in a small team you will participate in the full software lifecycle from story analysis to development, frontend, testing and deployment as well as setting up any monitoring and alerting necessary. You’ll have a large degree of autonomy with time set aside both for customer-focused work and developer-driven work.

SPORT 24 A/S
Silkeborg, Aalborg eller Vejen Se rejsetid

Erfaren backend PHP-udvikler

Vil du være med til at bygge Danmarks største sportsbutik på nettet? SPORT 24 søger lige nu dig, der gerne vil inddrages i beslutninger og arbejde med noget, der skaber værdi. Du er passioneret omkring e-commerce webudvikling og har et agilt mindset.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

It-systemkonsulent

Vil du være en del Adoxa produkt-teamet, og arbejde helt tæt sammen med udviklere, arkitekter, sælgere og produktledelse? Teamet varetager alle aspekter af produktet, fra idé til support. Er du en teknisk dygtig it-systemkonsulent eller softwareudvikler og har du lyst til at arbejde med vores markedsførende data- og filanalyseprodukt Adoxa?

Copenhagen Business School
Frederiksberg Se rejsetid

Java backend-udvikler

Vil du arbejde med udvikling af integrationer og være med til at styrke kvalitet, genbrugbarhed og samarbejde omkring data, der deles på tværs af CBS? Så har vi en stilling til dig som Java-udvikler i teamet der arbejder med udvikling af integrationer.

Recruit IT ApS søger for MT Højgaard A/S
Søborg Se rejsetid

ERP-finans systemkonsulent til MT Højgaard

Som systemkonsulent kommer du til at arbejde med vedligeholdelsesopgaver af virksomhedens finanssystemer og det omkringliggende systemlandskab, herunder integrationer. Du vil blive involveret i projekter og videreudvikling af nye systemer, så det forventes, at du kan sparre med opgavestiller om behov og krav.

Milestone Systems A/S
Brøndby Se rejsetid

User Experience Designer

If you have a few years of UX design experience under your belt, and you are ready to take on more responsibility and influence not only in your own job, but also in the way the UX discipline is positioned in general, this is your opportunity.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studerende til test og kvalitetssikring af norlys.dk

Her er en unik mulighed for at komme helt tæt på det udviklingsteam, der udvikler norlys.dk. Vi søger en studerende, der kan hjælpe os med at teste og kvalitetssikre vores leverancer og releases – i tæt samarbejde med teamet og Product Owner.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studenterudvikler til udvikling af kunde- og selvbetjeningsløsninger

Som studenterudvikler bliver du tilknyttet et fast udviklingsteam på seks personer, som på nogle aftalte dage vil have sin arbejdsplads på INCUBA. I bliver således et tæt team, som i fællesskab løser udviklingsopgaver inden for professionelle it-systemer.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studenterudvikler til udvikling af TV-streamingløsninger

Brænder du for softwareudvikling og moderne teknologier? Har du interesse i streaming-applikationer, og vil du være med til at sikre en enestående oplevelse for slutbrugeren? Vil du være en del af et high performance-team, som er klar til at understøtte din udvikling? Så er du måske vores nye studenterudvikler til WebTV-teamet i Norlys.

ADDvision a/s
Herlev Se rejsetid

Business Central Forretningskonsulenter

Som konsulent hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of ACO Nordic Group A/S
Ringsted Se rejsetid

IT Business Project Manager for ACO Nordic Group A/S

We are looking for an IT Business Project Manager to the office in Ringsted. This is a key position with focus on business-critical IT in an international environment. The position will have a broad contact surface and the right candidate has technical know-how as well as flair for creating solutions where IT meets the business.