394 job matcher din søgning 394 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 394 resultater.
SDC A/S
Ballerup

Senior developer til Middleware Services

Har du erfaring som senior developer med styring af releases og roadmap? Så er du den kollega, vi har brug for, til at deltage i udvikling, opgradering og implementering af nogle af vores nye og eksisterende applikationer i Middleware Services.

& friends CPH søger for Letpension
Virum

Erfaren udviklingsansvarlig / Scrum Master søges til Letpension

Som udviklingsansvarlig hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden som Scrum Master til at sikre, at Letpension får leveret deres nye versioner i den rigtige kvalitet. Til tiden. Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er blandt de bedste inden for dette felt.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Silkeborg

Freelance Test Analytiker til Midtjylland

Til stor kunde indenfor energisektoren søges en tester/test analytiker til D365 implementeringsprogram, hvor kunden har behov for assistance til test. Dels til aflastning af superbrugere, som har ansvaret for testen, og dels til at sikre en god kvalitet i den test, som gennemføres.

TV2
Odense

Teknisk stærk Scrum Master til TV 2 Danmark

Vær med til at sætte nye standarder på fremtidens afviklingssystemer for de indholdsproducerende afdelinger. Stillingen er nyoprettet, hvorfor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet. Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig samarbejdspartner til de indholdsproducerende afdelinger på TV 2.

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup

Vil du uddanne branchens bedste lærlinge inden for data og kommunikation?

Du skal kunne lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde, og du skal trives i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en organisation med en høj grad af frihed under ansvar. Hvis det er dig, så kan du blive en del af et engageret og fagligt dygtigt team af IT-undervisere på Center for Informationsteknologi.

HOFOR
København

Application Life Cycle Manager til IT

Vil du være med til at vedligeholde HOFORs applikationsportefølje? Som vores nye Application Life Cycle Manager bliver du en del af et eksisterende team, der administrerer HOFORs applikationsportefølje. Du får sammen med teamet en bred kontaktflade i både IT-området og HOFORs øvrige forretningsområder.

TrackMan A/S
Vedbæk

Data Science & BI Developer

This is a great opportunity to join our applied data science and BI developer team. You have hands on experience working with data day to day in SQL and python, from the fundamentals of loading, ETL and pipeline automation to answering ad-hoc questions from the business and operations teams.

TrackMan A/S
Vedbæk

Data Engineer

This is a great opportunity to join our new data engineering team. The team is responsible for capturing, processing and delivering real time data on athlete performance from our cutting-edge radar and computer vision based tracking technology. Our products are used by some of the best athletes in the world.

Life-Partners A/S
Rødekro

Spillende CTO/Softwarechef til Life-Partners A/S

Vi søger en softwarearkitekt eller erfaren softwareudvikler, der nu gerne både vil lede og udvikle sit eget softwareteam og samtidigt bidrage i en CTO-rolle, hvor du repræsenterer produktet og platformen i et strategisk trekløver med virksomhedens CEO og implementeringschef.

SCR Freelance ApS søger for kunde

Freelance backend eller fullstack developer, Herning-området

Vores kunde skal have bygget en "moderne" udgave af et eksisterende ældre system – baseret på web API´er. Det drejer sig konkret om et tilbudssystem/prisberegner hvortil de har brug for en senior konsulent med stærke kompetencer omkring udvikling i C#, .Net samt .Net Core.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Senior it-arkitekt til tværgående rolle i et agilt it-transformationsprogram

Drømmer du om at arbejde med komplekse it-løsninger, der spiller en altafgørende rolle for opretholdelsen af vigtige samfundsfunktioner? Har du erfaring med at sætte rammer og retning for løsningsarkitektur, samtidig med, at du kommunikerer bredt og er en god sparringspartner? Så kan du være den it-arkitekt, som vi mangler.

Komiteen for Sundhedsoplysning
København

Vi søger skarp IT-studentermedhjælp 10-20 timer ugentligt til PrestaShop og øvrige web-projekter

Er du Komiteens nye IT-medhjælper? Du kan blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen, men samtidig stiller store krav til, at man kan arbejde selvstændigt. Vi lægger vægt på en fri og uformel omgangstone, hvor humor er en vigtig ting.

Enalyzer A/S
Copenhagen

Lead Developer

As a Lead Developer, you take part in building a state-of-the-art, first-class, survey web application together with a close-knit, creative team of developers. Besides participating in the daily development tasks, you will be responsible for the execution and overall quality of the technical deliveries of a team.

Fiftytwo A/S
Kolding

Test Release Manager

Som Test & Release Manager bliver du en del af en faglig stærk kultur, hvor du er med til at udvikle vores produkter til et endnu højere niveau med kundens behov i fokus. Vores eCommerce udviklingsafdeling udvikler en multitenant SaaS eCommerce platform, der anvendes af nogle af landets største virksomheder.

Region Midtjylland
Aarhus

Databaseadministrator til stor it-afdeling med mange gode kolleger

Vi tilbyder dig spændende opgaver, som det er vigtigt, at du har fokus på at få ført ud i livet ved at drive processen fra start til slut med engagement og initiativ. For at trives i jobbet er det nødvendigt, at du er struktureret, analytisk og serviceorienteret.

CRODA Denmark A/S
Frederikssund

IT-data compliance specialist

Vi søger en ny kollega til en midlertidig stilling i 12 måneder, som kan være med til at dokumentere eksisterende setup samt implementere nyt automatiseret udstyr i såvel produktionen, QC samt den øvrige del af fabrikken.

Human Point Recruitment søger for SOS In­ter­na­tio­nal

Senior udvikler søges til SOS International i Aarhus

Er du en erfaren og kompetent udvikler som også kan arkitektur? Og brænder du for at løse komplekse problemstillinger og udvikle skarpe applikationer som gør en forskel for vores kunder? Så er du den helt rigtige for SOS International – en af Nordens førende assistance-organisationer!

Jyske Bank
Silkeborg

Forretningsvendt systemudvikler, Investering og Formue

Vi søger nu en ambitiøs systemudvikler, som brænder for at gøre en forskel, og som vil være med til at sikre den optimale systemunderstøttelse af kapitalforvaltningsområdet. Området understøttes af en række komplekse købesystemer og egenudviklede systemer, som tilsammen udgør en essentiel del af bankens systemlandskab.

ATP
Allerød

IT-analytiker til design og datamodellering af grunddata

I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter en IT-analytiker, der har lyst til at indgå i et agilt team med fagfælleskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre, lagres i egne databaser og beriges, inden de stilles til rådighed for resten af koncernen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

Skarpe DevOps engineers

Er du en faglig skarp DevOps, der motiveres af høje kvalitetskrav og som kan levere på dem? Vil du arbejde med helt moderne teknologier og udvikle it-systemer til ejendomsområdet og øvrige skattefaglige områder i Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske vores nye DevOps engineer.

Maximize Consult ApS
Søborg

Erfaren Management-konsulent med rådgivningstalent

Til vores faste stab søger vi en konsulent-kollega med erfaring i at rådgive kunderne om deres IT-forretning, og som ved hvad det kræver at være en god konsulent. Vi søger dig, der har lyst til at realisere dit entreprenør-gen og være med til at bringe kunder og Maximize til nye højder.

Jobindex A/S søger for TechEdge
København

Netværksspecialist til internationalt softwarehus

Som netværksspecialist får du ansvar for vores netværksinfrastruktur, dokumentationen heraf samt at drive ideer til nye netværksstrategier ift. vores nuværende og fremtidige miljøer. Dermed får du stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og kommer til at arbejde tæt sammen med teamet, herunder vores IT-arkitekt.

RISMA Systems A/S
Herlev

Product Owner

RISMA Systems A/S søger en Product Owner til vores udviklingsafdeling. Vi er en mellemstor virksomhed med store vækstmål - selv midt i en corona-tid – og første skridt på vejen er at fordoble vores udviklingskapacitet.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense

Fullstack-udvikler

Vi søger en dygtig fullstack-udvikler til vores kunde Logos Payment Solutions A/S, som udvikler og producerer hardware og software til selvbetjente betalingsløsninger til brændstof- og bilvaskeanlæg. De oplever stor efterspørgsel på virksomhedens stødt voksende produktportefølje og udvider nu deres udviklingsteam.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

IGNITE Graduate Program

Capgemini IGNITE Graduate Program provides a tailor-made development path for junior consultants and helps them grow from a graduate to a fully qualified consultant. The IGNITE Graduate Program runs for 18 months in parallel with your customer assignments and provides training adapted to your skills as well as your consultant techniques.