234 job matcher din søgning 234 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 234 resultater.
Twins Consulting ApS søger for kunde
København

Stærk .Net / C# eller JAVA-udvikler, der tør tage ansvar

Er du udadvendt og tryg i konsulentrollen? Brænder du for, at IT og forretning går op i en højere enhed? Drives du af et ønske om at udvikle dig fagligt og lære nye teknologier, metoder og arkitekturer? Så er denne stilling lige noget for dig.

DSV
Hedehusene

Senior SCPI Consultant for SAP SuccessFactors Integrations

We currently have an opening for an SAP Cloud Platform Integration Consultant who will be working on integration of our solutions between SAP SuccessFactors, Payroll systems, and potential other systems. This will require you to build unified integrations and services that are easy to maintain and support.

HeroBase A/S
Søborg

IT-supporter med teknisk flair & kundeservice mindset

Er du en engageret og serviceminded it-supporter? Ønsker du at være en del af en international, innovativ og markedsledende SaaS virksomhed? Vi er på udkig efter en dedikeret supporter, der vil medvirke til at levere den bedste service til vores kunder.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

Business Unit Manager Industry

Are you the experienced and passionate leader who we are looking for to grow our business in Denmark? As a Business Unit Manager, you will build client relations, tailor and propose services and close contracts in collaboration with account executives.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen

Salesforce Technical Consultants

Do you have experience working as a developer or technical architect in the context of Salesforce? Are you considering making a change in your career? We're looking for a Salesforce Professionals (m/f/d) to enrich our team in Denmark.

cBrain A/S
København

Product Manager

Brænder du for at kunne kombinere projektledelse med din interesse for data? Vil du være projektansvarlig for et forretningsområde, hvor du løbende sikrer udvikling og er den primære samarbejdspartner med Rigsarkivet? Så er du måske vores nye Product Manager i cBrain.

cBrain A/S
København

Solution Designer

Vil du være løsningsansvarlig for innovative digitaliseringsprojekter, hvor vi leverer prisvindende software? Ønsker du en karriere, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, og hvor vi dyrker tillid og udvikling fremfor hierarki? Så er du muligvis vores nye Solution Designer i cBrain.

SDC A/S
Ballerup

Senior developer til Middleware Services

Har du erfaring som senior developer med styring af releases og roadmap? Så er du den kollega, vi har brug for, til at deltage i udvikling, opgradering og implementering af nogle af vores nye og eksisterende applikationer i Middleware Services.

& friends CPH søger for Letpension
Virum

Erfaren udviklingsansvarlig / Scrum Master søges til Letpension

Som udviklingsansvarlig hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden som Scrum Master til at sikre, at Letpension får leveret deres nye versioner i den rigtige kvalitet. Til tiden. Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er blandt de bedste inden for dette felt.

TEC – Technical Education Copenhagen
Ballerup

Vil du uddanne branchens bedste lærlinge inden for data og kommunikation?

Du skal kunne lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde, og du skal trives i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en organisation med en høj grad af frihed under ansvar. Hvis det er dig, så kan du blive en del af et engageret og fagligt dygtigt team af IT-undervisere på Center for Informationsteknologi.

HOFOR
København

Application Life Cycle Manager til IT

Vil du være med til at vedligeholde HOFORs applikationsportefølje? Som vores nye Application Life Cycle Manager bliver du en del af et eksisterende team, der administrerer HOFORs applikationsportefølje. Du får sammen med teamet en bred kontaktflade i både IT-området og HOFORs øvrige forretningsområder.

TrackMan A/S
Vedbæk

Data Science & BI Developer

This is a great opportunity to join our applied data science and BI developer team. You have hands on experience working with data day to day in SQL and python, from the fundamentals of loading, ETL and pipeline automation to answering ad-hoc questions from the business and operations teams.

TrackMan A/S
Vedbæk

Data Engineer

This is a great opportunity to join our new data engineering team. The team is responsible for capturing, processing and delivering real time data on athlete performance from our cutting-edge radar and computer vision based tracking technology. Our products are used by some of the best athletes in the world.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Senior it-arkitekt til tværgående rolle i et agilt it-transformationsprogram

Drømmer du om at arbejde med komplekse it-løsninger, der spiller en altafgørende rolle for opretholdelsen af vigtige samfundsfunktioner? Har du erfaring med at sætte rammer og retning for løsningsarkitektur, samtidig med, at du kommunikerer bredt og er en god sparringspartner? Så kan du være den it-arkitekt, som vi mangler.

Komiteen for Sundhedsoplysning
København

Vi søger skarp IT-studentermedhjælp 10-20 timer ugentligt til PrestaShop og øvrige web-projekter

Er du Komiteens nye IT-medhjælper? Du kan blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen, men samtidig stiller store krav til, at man kan arbejde selvstændigt. Vi lægger vægt på en fri og uformel omgangstone, hvor humor er en vigtig ting.

Enalyzer A/S
Copenhagen

Lead Developer

As a Lead Developer, you take part in building a state-of-the-art, first-class, survey web application together with a close-knit, creative team of developers. Besides participating in the daily development tasks, you will be responsible for the execution and overall quality of the technical deliveries of a team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

Skarpe DevOps engineers

Er du en faglig skarp DevOps, der motiveres af høje kvalitetskrav og som kan levere på dem? Vil du arbejde med helt moderne teknologier og udvikle it-systemer til ejendomsområdet og øvrige skattefaglige områder i Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske vores nye DevOps engineer.

Maximize Consult ApS
Søborg

Erfaren Management-konsulent med rådgivningstalent

Til vores faste stab søger vi en konsulent-kollega med erfaring i at rådgive kunderne om deres IT-forretning, og som ved hvad det kræver at være en god konsulent. Vi søger dig, der har lyst til at realisere dit entreprenør-gen og være med til at bringe kunder og Maximize til nye højder.

Jobindex A/S søger for TechEdge
København

Netværksspecialist til internationalt softwarehus

Som netværksspecialist får du ansvar for vores netværksinfrastruktur, dokumentationen heraf samt at drive ideer til nye netværksstrategier ift. vores nuværende og fremtidige miljøer. Dermed får du stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og kommer til at arbejde tæt sammen med teamet, herunder vores IT-arkitekt.

RISMA Systems A/S
Herlev

Product Owner

RISMA Systems A/S søger en Product Owner til vores udviklingsafdeling. Vi er en mellemstor virksomhed med store vækstmål - selv midt i en corona-tid – og første skridt på vejen er at fordoble vores udviklingskapacitet.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

IGNITE Graduate Program

Capgemini IGNITE Graduate Program provides a tailor-made development path for junior consultants and helps them grow from a graduate to a fully qualified consultant. The IGNITE Graduate Program runs for 18 months in parallel with your customer assignments and provides training adapted to your skills as well as your consultant techniques.

2B Networks ApS søger for kunde

0270 – Salesforce CRM-udvikler, til stor servicevirksomhed, Storkøbenhavn, freelance

Vil du hjælpe med at udvikle nye, spændende og professionelle systemer, der er baseret på Salesforce CRM? Du bliver del af internt team af udviklere, som har ansvar for at erstatte eksisterende systemer og udvikle nye forretningssystemer.

2B Networks ApS søger for kunde
Storkøbenhavn

0250 - .NET Core-udvikler, til stor servicevirksomhed, Storkøbenhavn, fastansættelse

Vil du hjælpe med at udvikle nye, spændende og professionelle systemer, der anvendes både internt og eksternt hos firmaets kunder? Du har erfaring med at arbejde i agile miljøer og kan arbejde på tværs af funktioner i teams. Du har erfaring med MS .NET Core, samt erfaring med CMS-systemer, f.eks. SiteCore, Umbraco eller lignende.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København

BIM IT-applikationskonsulent / -manager

Brænder du for at arbejde med BIM og it-applikationer, og har du et konstant øje for potentielle forbedringer, der skaber værdi for forretningen? Metroselskabet og Hovedstadens Letbane er på en digitaliseringsrejse, og søger derfor en erfaren IT-medarbejder, der har lyst og mod på at arbejde med BIM-applikationer.

Sentia Denmark A/S
Herlev

IT Service Manager

I vores nye Delivery unit søger vi nu en IT Service Manager, der sætter sin ære i at yde professionel service i en organisation hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne, som er god til at holde mange bolde i luften, og som kan se sig selv i en it-virksomhed med sunde værdier, professionelle og humoristiske kolleger og sociale aktiviteter.