169 job matcher din søgning 169 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 169 resultater.
Bloom
Glostrup

Hardware Servicetekniker

For Curvature søger Bloom en hardware Servicetekniker, der skal være med til at servicere og drifte deres alsidige portefølje af kunder. Du bliver en del af et team, der arbejder med alt lige fra flytning af datacentre for nogle af landets største virksomheder, til servicering og drift af hardware for mindre kunder.

KMD A/S
Ballerup

Cloud Specialist/Architect

Brænder dit hjerte for IT og særligt for Cloud-strategi- og teknologi? Så er du måske den nye medarbejder i KMD Technology and Security Services. Du vil indgå i et arkitekturteam på omkring 45 personer med forskellige arkitektur-profiler.

Brødrene A & O Johansen A/S
Albertslund og Aarhus

Python-udvikler

Har du lyst til at arbejde med en specialiseret webshop-platform, og har du masser af drive, gåpåmod og nysgerrighed? Så er det måske dig, vi søger! Til vores udviklingsafdeling med base i Albertslund og Aarhus søger vi nu en udvikler, der har lyst til at tage del i vores spændende rejse.

Ecit Solutions A/S
Aarhus eller København

Netværksadministrator, som brænder for at hjælpe kunderne

Som netværksadministrator hos ECIT Solutions vil din arbejdsdag være varieret og arbejdsopgaverne vil spænde bredt over flere forskellige områder – alt sammen med kunden i fokus. Skal du være en del af succesen?

Netcompany
København

IT Security Analyst til Netcompany Operations

Lyder begreber som blue-teaming, threat intelligence og incident response spændende og vil du være en del af et dedikeret sikkerhedsteam som arbejder med at beskytte og sikre samfundskritiske løsninger i et komplekst IT-miljø? - så er det dig, vi søger som vores nye Security Analyst i Netcompany.

Netcompany
København

VMware administrator til Netcompany Operations

Brænder du for at drifte Netcompanys største forretningskritiske løsninger, og har du erfaring med VMware administration? – Så er det måske dig vi søger som vores nye VMware administrator i Netcompany.

Vertica A/S
København

Lead developer

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem tech, kode, forretning og mennesker? Vil du være med til at skabe innovative e-handelsløsninger sammen med nogle af landets teknisk dygtigste kolleger? Og kunne du tænke dig at være med til at opbygge et stærkt e-handelsteam i København? Så er du måske Verticas nye lead developer.

Twins Consulting ApS
København

AWS Solution Architect til CloudPartners

Vi søger på vegne af CloudPartners. Brænder du for fremtidens cloud-teknologier; har du et DevOps mindset, erfaring med IaaS-platforme, og ønsker du at være den bedste inden for dit felt? Så er du måske én af Cloudpartners’ nye AWS Solution Architects.

LB Forsikring
København

Data Engineers

Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

PANDORA A/S
Copenhagen

Principal Digital Engineer, Front End E-commerce

Do you want to be a part of the world's leading jewellery company and the build of our new Global Digital Hub? And are you driven by delivering high-quality digital products with the customer in focus? Then you might be the Principal Digital Engineer Pandora is looking for!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

DevOps- og Cloud Arkitekt

Vil du være med til at sætte retning for it-udviklingen i Skatteforvaltningen? Har du lyst til at være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi sammen sikrer, at løsninger bygges med de rigtige teknologier og metoder. Så vil vi gerne høre fra dig.

Systematic A/S
København

Erfaren JAVA-udvikler til Systematic Consulting i København

Motiveres du af at have masser af variation i dit arbejde, både i form af forskellige typer af opgaver, men også i form af forskellige kunder samt brancher ? Så grib muligheden for at blive udvikler i Systematics Consulting afdeling.

SDC A/S
Ballerup

IT Developer - Digitalization

I vores daglige arbejde har vi fokus på vores kunder og drift, og vi sætter en ære i, at vores services er af høj kvalitet. Som IT Developer i DCP, vil du indgå i et samarbejde med udviklere i både Danmark og Polen, og du vil også komme til at arbejde sammen med dokumentansvarlige medarbejdere i afdelingen.

PANDORA A/S
Copenhagen

Digital Strategy Manager, Digital Strategy & Planning

Do you have a strong passion for retail, e-commerce and technology? And do you want to be a part of Pandora's new world-class digital team? We have many exciting growth opportunities ahead of us and we want you to bring your expertise, knowledge, ideas and entrepreneurial spirit to make a significant impact.

LEMAN A/S
Taulov eller Greve

IT Service Desk Agent

Motiveres du af at arbejde med markedsledende teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med højt tempo? Så er det måske dig, vi søger til vores Group IT, IT Operations-afdeling. Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt.

Conscia A/S
Aarhus og Brøndby

Er du vores nye AWS Solutions Architect?

Vi har travlt og er på udkig efter dig, der allerede er blandt branchens dygtigste AWS DevOps Solutions Architects, eller har talent og ambition om at blive det. Vi søger nye kollegaer i både Aarhus og Brøndby.

Iniziu ApS
København

Microsoft 365 applikationsudvikler

Vi søger på vegne af kunde. Har du erfaring med at arbejde med Enterprise-systemer og komplekse miljøer? Vil du være en del af denne spændende digitaliseringsrejse? Så læs videre, hvis du vil med på holdet, og være med til at præge udviklingen hos Danmarks største udbyder indenfor deres område.

Iniziu ApS
København

IT-arkitekt

Vi søger på vegne af kunde. Brænder du for at arbejde med arkitektur og har sluppet eller er klar til at give slip på kode? Har du erfaring med at arbejde med Enterprise-systemer og komplekse miljøer? Så læs videre, hvis du vil med på holdet, og være med til at præge udviklingen hos Danmarks største udbyder indenfor deres område.

Iniziu ApS
København

Senior Integrationsudvikler – middleware

Vi søger på vegne af kunde. Kribler det i fingrene på dig, når du hører, at vores kunde skal i gang med en større modernisering af IT-landskabet? Vil du være en del af denne spændende digitaliseringsrejse? Så læs videre, hvis du vil med på holdet, og være med til at præge udviklingen hos Danmarks største udbyder indenfor deres område.

Iniziu ApS
København

Java-udvikler

Vi søger på vegne af kunde. Er du interesseret i produktudvikling med fokus på procesunderstøttelse og løst koblede integrationer? Som Full Stack Java-udvikler kommer du til at indgå i vores kundes afdeling med yderligere ca. 15 udviklere og off-shore-team på 12 plus, samt flere tilknyttede konsulenter.

Iniziu ApS
København

Tester

Vi søger på vegne af kunde. Brænder du for at sikre høj kvalitet i IT-systemer? Har du erfaring med at arbejde med Enterprise-systemer og komplekse miljøer? Så læs videre, hvis du vil med på holdet, og være med til at præge udviklingen hos Danmarks største udbyder indenfor deres område.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Cloud Engineer

Er du vores nye Cloud Engineer med erfaring inden for AWS eller Azure? Har du interesse for fremtidens Cloud-teknologier og erfaring med AWS eller Azure Cloud Services, så er du måske vores nye Cloud Engineer. Vi har travlt og søger lige nu efter nye kolleger til vores Cloud Team.

DSV
Hedehusene

Storage and Virtualisation Manager

Would you like to manage one of Denmark’s largest storage and virtualisation portfolios? We offer you a chance to influence the strategic direction for our IT infrastructure and lead a team of IT specialists dedicated to facilitating stable and efficient data storage.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.