17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
TV2
Odense

Full-stack udvikler til tværgående DevOps team hos TV 2

Brænder du for udvikling, open-source teknologier og lækre løsninger, og vil du gerne arbejde med teknologier både on-premise og i cloud miljøer? Har du erfaring fra en lignende stilling, eller har du stor interesse for og viden om bl.a. Linux og udvikling, så vil vi gerne høre fra dig.

TV2
Odense

TV 2 søger en teamchef til Corporate Collaboration Tools - en del af Digital Workspace

Brænder du for at præge retningen for TV 2 medarbejdernes digitale arbejdsplads, for at definere og implementere velfungerende governance og driftsprocesser og for nærværende ledelse og udvikling af medarbejdere? Så er det måske dig, vi står og mangler.

TV 2
Odense

Projektleder til TV 2, Digital Workspace

TV 2 har et øget fokus på TV 2 PLAY og den samlede kundeoplevelse. Det øger samtidig fokus på sammenhængen på tværs med de underliggende datastrømme og systemer. Har du lyst til at være med til at udvikle og vedligeholde de it-services der bidrager til at sikre denne sammenhæng?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Senior Databaseadministrator (DBA)

Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst? Så er du måske vores nye kollega som Senior Databaseadministrator (DBA) for Microsoft SQL? Som Senior DBA indgår du i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, der har fokus på drift og support af Sentias mange kundeløsninger, som har en eller flere SQL-installationer.

Frank Recruitment Group
Copenhagen

Head of IT Operations – End User – Copenhagen Area

We are recruiting on behalf of client. My client is looking for a Senior MS Infrastructure/Cloud specialist with management capabilities to be involved in all aspects of the IT services in the business

ONLINECITY.IO
Aalborg, Odense eller København

Full stack webudvikler søges til fremadstormende it-virksomhed

Til et af vores kontorer søger vi snarest muligt en dygtig samt teamorienteret full stack webudvikler. Du skal være motiveret af at spille en udviklingsrolle i en dynamisk it-virksomhed, hvor der er højt til loftet, hvor man brænder for de tekniske løsninger, løfter i flok, og hvor væksten er eksplosiv med flere Gazellepriser - senest i 2019.

ONLINECITY.IO
København, Odense eller Aalborg

DevOps Engineer søges til fremadstormende it-virksomhed

Til et af vores kontorer søger vi snarest muligt en dygtig, omstillingsparat samt teamorienteret DevOps Engineer, der motiveres af at spille en central driftsrolle i en dynamisk it-virksomhed, hvor der er højt til loftet, hvor man brænder for de tekniske løsninger, løfter i flok, og hvor væksten er eksplosiv med flere Gazellepriser - senest i 2019.

IT Forum Gruppen
Aarhus, Odense og Ballerup

IT Forum Gruppen søger it-systemkonsulenter til Aarhus, Odense eller Ballerup

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? IT Forum Gruppen søger en erfaren it-systemkonsulent til at udføre opgaver for vores kunder. Jobbet forudsætter, at du har god erfaring med it-infrastruktur og som systemkonsulent generelt.

IT Forum Gruppen
Århus eller Odense

It-supporter til Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver.

Find & Connect ApS
Jylland og Fyn (Hjemmearbejdsplads)

Ekstern salgsingeniør til WAGO

Vi søger for WAGO en ekstern salgsingeniør. Hos WAGO Denmark har vi et stærkt team af teknikere, salgsingeniører og ikke mindst dygtige tyske kolle­gaer, har du lyst til at være en del af vores team? Vi søger en ekstern salgsingeniør til løsningssalg af BMS / bygningsautomation i distrikt Fyn og Jylland.

Find & Connect ApS
Jylland og Fyn (Hjemmearbejdsplads)

Ekstern salgsingeniør til WAGO

Vi søger for WAGO en ekstern salgsingeniør. Hos WAGO Denmark har vi et stærkt team af teknikere, salgsingeniører og ikke mindst dygtige tyske kolle­gaer, har du lyst til at være en del af vores team? Vi søger en ekstern salgsingeniør til løsningssalg af BMS / bygningsautomation i distrikt Fyn og Jylland.

Twins Consulting ApS
Odense

Twins Recruitment søger en erfaren SAP domæne-specialist

Twins Recruitment søger for Orifarm i Odense en SAP domæne-specialist med indgående kendskab til hele SAP-platformen. Du skal medvirke til at udbrede kendskabet til SAP i hele Orifarms koncern. Har du en ægte PASSION for SAP-platformen og gerne dybdegående kendskab til medicinalbranchen? Så er dette måske jobbet for dig.

TV2
Odense

TV 2 søger informationsarkitekt til digitale produkter

Søger du udfordringer i en spændende medievirksomhed, og vil du være med til at præge udviklingen af nogle af Danmarks mest anvendte websites og apps inden for nyheder, vejr, sport og video?

Bloom
Odense, København eller Aabenraa

Fullstack .Net-udvikler til digitalt læringskoncept

Vores kunde Praxis ønsker nu at styrke deres .Net webudvikling med en dygtig og alsidig softwareudvikler, som gerne vil tage ansvar for udvikling af både backend og frontend af praxisOnline. Du kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen af funktionaliteter til praxisOnline, som benyttes af ca. 145.000 lærere og elever på danske skoler.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Lead architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde inden for innovative teknologiske løsninger? Og vil du tage de vigtige beslutninger som en del af ledergruppen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Middelfart

Innovative BPM-workflow og robotics udviklere til intelligent procesautomatisering

Er din store passion at arbejde med automatisering og brugercentreret udvikling, og har du lyst til at arbejde med den nyeste low-code teknologi og kunstig intelligens? Vi søger nye BPM-workflow og robotics udviklere til innovation og udvikling indenfor intelligent procesautomatisering!

Bunker Holding A/S
Middelfart

IT Infrastructure Consultant

Do you want to work in an international setup in a company that focuses on growth and development? And with exciting IT projects in a department with continuous attention to detail, quality, and best practice? Then you will be the perfect fit within our organisation!