30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

SAP Technology Architect

Er du en erfaren SAP Arkitekt og klar til nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde i et af Danmarks største SAP-huse med mange dygtige kollegaer? Så er du måske vores nye SAP Technology Architect.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Wrist Ship Supply
København Se rejsetid

UX / UI Designer for Source 2 Sea – a digital start-up

On behalf of Wrist Ship Supply, Recruit IT is looking for an experienced and customer centric UX/UI Designer to join a newly established company –Source 2 Sea.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Program Manager SAP S/4HANA

Do you thrive as the link between our Business Lines, the transformation project, and the business unit management? Are you an ambitious, proactive, and self-driven program manager with a strong record within SAP and program management? If yes, KMD offers a great opportunity to grow your career!

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor Supply Chain, logistic og WMS i Dynamics365 FO

Har du erfaring inden for Supply Chain, logistik og WMS? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor produktion i Dynamics365 FO

Har du erfaring inden for Produktionsstyring? Som Functional Solution Architect hos CGI bliver din primære rolle at koordinere med den ledende løsningsarkitekt på et givent projekt og samtidig være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger.

Jobindex A/S søger for Elsevier A/S
Aalborg Se rejsetid

Software engineering lead til førende forskningsinformationssystem

Det bliver din fornemmeste opgave at udvikle dit team af udviklere. Du ser deres potentiale, sætter det rette team sammen efter løsningens behov – og sikrer, at de træffer de rigtige teknologiske beslutninger.

Jobindex A/S søger for Elsevier A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren softwareingeniør til førende forskningsinformationssystem

Som vores nye softwareingeniør bliver du en del af vores teknologi-hub i Aalborg. Her får du plads i et stærkt team på 4-8 udviklere, der er sat i verden for at designe, bygge og vedligeholde Pure – vores unikke forskningsinformationssystem.

Recruit IT ApS søger for Mekoprint
Støvring Se rejsetid

Product Owner der skal styrke Mekoprints digitale udvikling

Er du motiveret af digital forretningsudvikling og vil du gerne udløse potentialet i en nøglerolle med fuld ledelsesopbakning? Mekoprint søger en Product Owner, der kan lykkes med den digitale udviklingsambition i et tæt samarbejde med forretningen, intern IT-udvikling og nye IT-partnere.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

EDI Consultant

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med support og drift af EDI-integrationer, kan du meget vel være den, vi søger!

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus Se rejsetid

Principal SAP Architect - FI/CO

u får mulighed for at arbejde på forskellige opgaver hos statslige eller private kunder. Arbejdet sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, arkitekter, konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

T&T Manager

Vi leder efter stærke projektlederprofiler med erfaring fra softwareudvikling og vedligehold. Profilen skal bygge udviklings- og transitionsplaner baseret på udbudsmateriale og med input fra Tender Solutions specialister samt andre relevante stakeholdere.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

Security Architect

Er du personen, der kan drive KMDs kundesikkerhed til nye højder? Vi søger en Security Architect, der er kompetent og energisk, og som kan integrere it-sikkerhed og compliance, når vi sammen transformerer IT til Multi-hybride infrastrukturer- og applikationsmiljøer.

Jobindex A/S søger for Elsevier A/S
Aalborg Se rejsetid

Frontend-udvikler til førende forskningsinformationssystem

Vil du være med til at opbygge og udvikle unikke brugeroplevelser med moderne teknologier, som støtter forskningsverdenen samt hjælper forskere og deres institutioner med at administrere og fremvise deres forskning for verden? Kan du React, TypeScript, MobX og GraphQL?

SPORT 24 A/S
Silkeborg, Aalborg eller Vejen Se rejsetid

Erfaren backend PHP-udvikler

Vil du være med til at bygge Danmarks største sportsbutik på nettet? SPORT 24 søger lige nu dig, der gerne vil inddrages i beslutninger og arbejde med noget, der skaber værdi. Du er passioneret omkring e-commerce webudvikling og har et agilt mindset.

Combine A/S
Aalborg Se rejsetid

Frontend Developer

Som frontend-udvikler er du ikke bange for at bidrage med inspiration, være proaktiv og gøre brug af din viden indenfor e-handel, CMS og best practise. Du kan løse komplekse problemstillinger effektivt og med et højt ambitionsniveau, fordi du arbejder systematisk og kan holde overblik.

Netcompany
Aalborg eller København Se rejsetid

Er du Netcompanys nye Linux talent?

Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

I Netcompany søger vi en dygtig Bachelor eller Diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som Software Developer. Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Dafolo A/S
Frederikshavn eller Rødovre Se rejsetid

Markedskonsulent til afleveringsområdet

Vi søger en kollega til at stå i spidsen for at udvikle konceptet og vækste forretningsområdet. Som budgetansvarlig er din opgave at opsøge og gennemføre kundebesøg, hvor du analyserer kundens behov i relation til konvertering og arkivarkivering. Når opgaven er specificeret, varetager du dialogen med vores specialistteam.

Clienti A/S
Aalborg Se rejsetid

Dygtig webudvikler

Kan du udvikle websites baseret på Umbraco, og har du god forretningsforståelse og lyst til at bruge dine kompetencer i Nordjyllands største brandbureau - så har vi et job til dig.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

Commercial Manager for Business Development

Til en af KMDs hurtigst vækstende forretningsområdet ERP, søges en leder med et stærkt kommercielt mindset, en visionær tankegang og en konstant søgen efter nye muligheder i markedet.p>

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

IT Service Management Architect

Du har et bredt kendskab til IT Service Management, du ved hvad kvalitet i leverancen betyder og så finder du det helt naturligt at følge med i udviklingen omkring moderne service management og leverance modeller.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

Test Manager

Som Test Manager udarbejder du teststrategien, som skal sikre, at projektet når de drifts- og kvalitetsmæssige mål jf. kundens krav og business case. Hertil bliver du specialiseret tilbuds skriver på store komplekse udbud i samarbejde med kollegaer fra tilbudsteamet, vores leverance afdeling og vores partnere.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

ITO Solution Architect

Som ITO løsningsarkitekt vil dit overordnede ansvarsområde være løsningsdesign og transition/transformation beskrivelse. Vi leder efter en Infrastruktur arkitekt med erfaring fra Public cloud som vil være specialiseret i tilbudsarbejde inden for managed Hybrid Cloud.