264 job matcher din søgning 264 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Ballerup Se rejsetid

Erfaren fullstack-udvikler

Vil du gerne arbejde med de nyeste cloud-teknologier og have stor indflydelse på teknologivalg samt arbejdsmetoder og -udførelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af et godt sammentømret team med højt til loftet og plads til humor.

Landbrugsstyrelsen
København Se rejsetid

IT-konsulenter (nyuddannet eller erfaren) til konfiguration af IT-løsninger i agilt setup

Vil du være med til at sikre, at vores IT-systemer fungerer både i sagsbehandlingen og for vores kunder? Og kan du med din IT-tekniske viden se dig selv i rollen som vores IT-konsulent, der konfigurerer fremtidens automatiske tilskudsordninger i et agilt team? Så er du måske vores nye kollega.

Landbrugsstyrelsen
København Se rejsetid

Resource Manager (SAFe ART) til miljøordninger og grøn omstilling

Er du skarp på de agile metoder og processer og vil udvikle dig mere inden for det agile? Er du personalelederen, som er god til at skabe trivsel og udvikle medarbejdere? Så er du oplagt til vores stilling som vores nye Resource Manager.

Landbrugsstyrelsen
København Se rejsetid

System Architect (SA i SAFe ART) til miljøordninger og grøn omstilling

Er du skarp på arkitektur og løsningsdesign og vil udvikle dig mere i et agilet SAFe-setup? Tror du, at de bedste løsninger udvikles via agile metoder med fokus på de tekniske udfordringer og muligheder? Så er du helt sikkert vores nye System Architect.

Twins Consulting ApS søger for Orifarm
Søborg eller Odense Se rejsetid

Dygtig Veeva QMS Administrator søges til Orifarm IT

Brænder du for at arbejde med Quality Management Systems og vil du administrere og udvikle den mest optimale og fremtidssikrede løsning for Orifarm? Twins Recruitment søger for Orifarm en QMS administrator helst med indgående kendskab til Veeva Platformen.

Geo
Kgs. Lyngby eller Brabrand Se rejsetid

Full Stack-udviklere

Har du lyst til at arbejde med systemudvikling af førende platforme inden for visualisering, databehandling og digitalisering af Danmarks undergrund? Så kan vi bruge dig i Geo’s data- og modelleringsafdelinger i København og Aarhus.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Senior backend-udviklere til ambitiøst team

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger og ny teknologi? Vi leder efter senior backend-udviklere, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Security Architect

If you enjoy working with technology architecture and security, we are currently seeking a Security Architect to help improve Security standards and practices while developing yourself in a global environment, within a fast-expanding company that supports and provide future opportunities.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Systemejer med DevOps-mindset til intern udviklingsenhed

Vi søger en ny systemejer, som kan være bindeleddet mellem support, vedligeholdelse og videreudvikling af kontorets egenudviklede IT-løsninger. Er du erfaren inden for IT og brænder for at have ansvar samt at være med til at definere din egen rolle i et stærkt socialt kontor - så er du den vi mangler!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Systemejer med ansvar for bestillinger og opfølgning på Årsopgørelsen

Som administrativ systemejer kan du lide både at planlægge og at passe mere driftsbetonede ansvarsområder inden for håndtering af bestillinger, økonomi og leverandøropfølgning. Du har kontakt til mange interessenter og indgår i koordineringen af den årlige versionering af Årsopgørelsen.

SCALES A/S
Søborg, Aarhus, Odense or Aalborg Se rejsetid

Graduate Program for Software Developers – Microsoft Dynamics 365 F&O

Kick-start your career as a software developer today! Join one of the most attractive Microsoft Dynamics 365 F&O partners in Denmark and grow your skills to become a key part in implementing cloud-based business critical ERP systems at large and global enterprise customers.

Jobindex A/S søger for Estatetool
København Se rejsetid

Projektleder til banebrydende IT-virksomhed

Er du projektleder med stort P? Har du lyst til at prøve kræfter med IT? Og vil du arbejde et sted, der både har startup-stemning og kunder, der er nogle af de største virksomheder i ejendomsbranchen? Du bliver vores første projektleder, så du får et kæmpe rum til at definere din egen rolle.

Jeudan A/S
København Se rejsetid

IT-systemkonsulent

Er du typen, der altid har fingeren på pulsen, når det kommer til den nyeste udvikling inden for teknologi og IT generelt? Og vil du arbejde med en række forskellige IT-systemer, som du både implementerer, sikrer og drifter? Så er du måske lige den kollega, vi er på udkig efter.

Bloom recruiting on behalf of Datto
Lyngby

Staff Software Engineer II

Are you sharp on technologies and do you have a high motivation for solving highly complex problems? On behalf of our client, Datto, Bloom IT Recruitment is looking for a highly Senior Software Engineer to join their growing team in Lyngby. You will report to the Director of Software Engineering, also located in Denmark.

Wunderman A/S
Copenhagen Se rejsetid

MarTech Consultant

Are you eager to learn about innovative technologies? Would you like to work with some of the world’s most skilled digital marketing consultants and developers on some of the most advanced CRM (Customer Relationship Management) platforms? Then you might be just the MarTech Consultant we are looking for!

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Developer

Do you want to work in a fast growing IT company, which has the muscles, platform and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years?

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer

Do you want to work in a fast growing IT company, which has the muscles, platform and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years?

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Frontend Developer

Do you want to work in a fast growing IT company, which has the muscles, platform and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years?

Banedanmark
København Se rejsetid

Software Engineer til jernbanens nye it-systemer

Vil du gerne arbejde med it-løsninger til kritisk national infrastruktur, hvor der stilles tilsvarende høje krav til kvalitet, og hvor du kommer til at befinde dig i et miljø med mulighed for høj faglig og personlig vækst, og hvor du får mulighed for at gøre en forskel?

Jobindex A/S søger for 2Trace A/S
Søborg Se rejsetid

.Net-udvikler – sæt skub i din karriere, og lær alt om Azure

Vil du blive skarp i Azure, Docker og andre af de nyeste teknologier? Så bliv vores nye .Net-udvikler, og hjælp os med at skalere vores produkt, så vi kan samle vores stigende mængde data fra danske og internationale kunder på ét sted.

Jobindex A/S søger for 2Trace A/S
Søborg Se rejsetid

.Net-udvikler – bliv Azure-ekspert, og styrk vores spændende produkt

Vil du hjælpe danske og udenlandske hospitaler med at optimere deres håndtering af tekstiler, så de kan bruge ressourcerne på at pleje patienter? Så bliv vores nye .Net-udvikler, og hjælp os med at skalere vores løsning, så vi kan samle vores stigende mængde data fra danske og internationale kunder på ét sted.

Rigspolitiet
Hvidovre eller Glostrup Se rejsetid

Integrationsudvikler til Rigspolitiet

Vil du arbejde med en bred vifte af spændende teknologier i en dynamisk organisation i udvikling? Så har du nu muligheden for at indtage en central rolle i en lang række spændende it-udviklingsprojekter, hvor du som udvikler er hjernen bag de tekniske løsninger.

Rigspolitiet
Hvidovre eller Glostrup Se rejsetid

App-udvikler til Android – gør en forskel for Politiets arbejde i felten

Politiet er i gang med den nok mest spændende it-udvikling nogensinde. Brænder du for udvikling af apps og har du lyst til at gøre en forskel for, at politimanden på gaden kan udføre sit arbejde så effektivt som muligt? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Andel Holding A/S
Virum, Svinninge eller Haslev Se rejsetid

Test management strategy lead til visionær energivirksomhed med grønne ambitioner

Vil du være en del af en IT-organisation, hvor kursen er sat i en spændende forandringsproces? Og kunne du tænke dig at få ansvar for at definere og implementere Andels nye testkoncept?

Traffic Lab ApS
Copenhagen Se rejsetid

Frontend Developer

Do you thrive in a fast-paced environment where you have a lot of responsibility? Do you want to continue to develop new skillsets and evolve as a developer together with a great team of likeminded people? Then look no further!