26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEC
Roskilde Se rejsetid

Enterprise Risk Manager

There will be a lot of sparring in the job with the team and you will have a great influence on how we organize and get out in the organization. You will be our primary contact point for the BEC organisation, including BEC's customers and co-owners who ask questions about risk and risk handling.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Porteføljemanager til Koncern IT

Kan du have mange bolde i luften og har du solid erfaring med porteføljestyring eller projektledelse? Har du samtidig gennemslagskraft og er god til at fremlægge? Så er du måske vores nye kollega. Vi mangler en portefølje manager.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Cyber security consultant

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Sorø Kommune
Sorø Se rejsetid

Projektleder til Økonomistyring og Ledelsesinformation

Som projektleder får du ansvaret for ”Projektet økonomistyring og ledelsesinformation”. Formålet med projektet er, at udvikle kommunens interne økonomistyring og budgetopfølgning, herunder lønopfølgning, samt at styrke kommunens ledelsesinformation ved at koble aktivitets- og økonomidata.

Twins Consulting ApS søger for Nomeco
Køge Se rejsetid

IT QA-Specialist til Nomeco

Vil du være en del af et yderst kompetent QA team hos Nomeco i Køge? Vil du med dit engagement og gode IT-forståelse bidrage til daglig kvalitetssikring, udvikling og dokumentation af alle GDP- og GMP-aktiviteter – herunder kontakt til myndigheder og leverandører, audits, afvigelsesbehandling, validering og projektdeltagelse?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Applikationsspecialist til Koncern IT

Koncern IT søger en applikationsspecialist til området, der dækker NemID/MitID samt DigitalPost. Vores nye applikationsspecialist har evnen og gåpåmodet til at gøre en forskel og sikre forankring og videreudvikling af applikationerne indenfor området.

Cubs A/S
Greve Se rejsetid

Systemudvikler med forretningssans - ledig stilling i veletableret SaaS-projekt

Du vil blive en del af vores CUBS-team som systemudvikler/backend-udvikler, og vil få brug for dine færdigheder som systemudvikler, ligesom det er en vigtig del af jobbet, at du har en ægte interesse i at forstå de forretninger, vi understøtter med vores system.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger leder til vores dygtige PMO-team

Er du en kompetent og erfaren leder med stor erfaring indenfor PMO-området? Og vil du være med til at udvikle og optimere vores porteføljestyring og projektunderstøttelse i Region Sjælland?

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Roskilde Universitet søger en LabManager til Datalogi og Informatik

På Datalogi og informatik vil du have en central rolle med at skabe og videreudvikle vores kreative og eksperimentelle laboratorier. Her eksperimenteres der med de nyeste teknologier indenfor VR, droner, robotter, kunstig intelligens, interaktive installationer og indlejrede systemer.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Business analyst for team archive core

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Software Engineer for Online Banking

Are you interested in a workplace with attractive conditions and plenty of career opportunities for change and development? Then we might have the right opportunity for you.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

IT medarbejder til Core services - Telefoni i Koncern IT

Koncern IT søger en engageret og udadvendt kollega til den daglige drift og vedligehold af vores UC platform, som blandt andet indeholder Cisco IP telefoni og DAS installation på regionens sygehuse og mobilplatforme.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Kvalitets- og proces manager til Koncern IT

Koncern IT i Region Sjælland søger en kvalitets- og proces manager til vores nyoprettede Quality Assurance Funktion. Som vores nye kollega skal du kunne omsætte et komplekst område til konkrete processer, strukturer og retningslinjer og samtidig sikre forankring og implementering i Koncernen.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Product owner for Credit Tools

Can you ensure the right prioritization of tasks and assignments to the team members to fulfill the requirements of the stakeholders? And do you feel at ease in different setups with your different stakeholders, so you can create a constructive environment for your dialogue? Then it might be you we are looking for.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Netværkstekniker søges til Koncern IT

Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gå-på mod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprisenetværk. Er ord som Wireless, surveys, samarbejde, ITIL, dokumentation, ansvarlighed og kommunikation, ikke fremmede for dig – så har vi stillingen til dig!

BEC
Roskilde Se rejsetid

Cyber security manager

We are looking for a cyber security manager to share and grow! You are offered an attractive job in a dynamic organization. The tone is informal, and you will work among professionals and quality-conscious colleagues in a team that needs your specific professional skills.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

FME / GIS-specialist

Har du erfaring med og lyst til at arbejde med geodata, FME og GIS, så er du den, vi leder efter. Dette er en projektansættelse med mulighed for fastansættelse. Vi søger en ny kollega til team Banedata, hvor vi arbejder med opdatering og vedligeholdelse af Banedanmarks asset data i GIS og SAP-PM.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Business architect for customer communication management

Do you want to work in a development environment, where sparring with others, growth and cross-disciplinary learning is important? Then we might have the right opportunity for you. For our division online banking, we are looking for a new team member for our agile team customer communication management (CCM).

SCR Freelance ApS søger for kunde
Næstved

Har du lyst til at arbejde med Power BI?

Til vores kunde i region Sjælland søger vi en BI-udvikler til at varetage daglig ansvar for vedligehold af datawarehouse, support af medarbejdere i virksomheden omkring databehov og muligheder, samt kommunikation med systemleverandør.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Manager for Enterprise Architecture

As manager for Enterprise Architecture, you will be the manager of 10 enterprise architects. You will have a central role in how to guide our enterprise architects in leadership, communication, driving skills and through this ensuring a robust and scalable architecture that can grow in line with needs.

Bloom søger for Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Systemudvikler med Cloud-kompetencer til RUC Digital

Vores kunde RUC Digital vil i større grad udnytte mulighederne i Cloud og søger derfor en profil, som med sin hands on-erfaring i Microsoft Azure-teknologier og forståelse for it-arkitektur kan hjælpe med at kickstarte denne rejse. Det er essentielt, at du har stærke faglige kompetencer på DevOps- og Cloud-teknologier.

Supporters A/S
Roskilde Se rejsetid

It-konsulent med begejstring

Som vores nye konsulent får du det daglige ansvar for at sikre en høj driftsikkerhed og yde service i kontakten med dine udvalgte kunder. Overordnet bliver din opgave at yde support og sikre en stabil, effektiv og veldokumenteret drift af systemerne.

Bloom søger for EazyProject
Roskilde Se rejsetid

Engageret .Net-udvikler

Hos EazyProject i Roskilde ønsker de at udvide udviklingsteamet med endnu en engageret backend udvikler. De har nemlig virkelig travlt med at videreudvikle og forbedre deres SaaS løsning i Cloud til tidsregistrering og projektstyring, som anvendes af en bred vifte af kunder og brancher.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Uddannelseskonsulent til Helpdesk, Koncern IT

Har du it teknisk baggrund, pædagogisk og klinisk indsigt og vil du samtidig være med til at skabe uddannelser og kompetenceopbyggende aktiviteter i Sundhedsplatformen i Region Sjælland? Så er du måske den, vi søger til vores dygtige team af uddannelseskonsulenter.