21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 21 af 21 resultater.
MedCom
Odense

Konsulent til MedComs Sundhedsdatanet

Som konsulent i systemforvaltningsteamet skal du primært arbejde med systemforvaltningen af SDN, herunder også netværks- og sikkerhedsdesign. Dette vil foregå i et tæt samarbejde med det øvrige systemforvaltningsteam, som er et bredt sammensat team - samt med samarbejdspartnere i bl.a. regioner, kommuner, stat, leverandører.

Bunker Holding A/S
Middelfart

Head of Infrastructure & Operations

Are you eager to execute an ambitious IT strategy and will you be the catalyst of the I&O activities being fully aligned and positioned to support the digital acceleration? Do you coach and empower specialists to act and deliver value to the customers we serve?

Bloom Logos Payment Solutions A/S
Odense

Teknisk supporter

Vores kunde Logos Payment Solutions A/S oplever vækst, og vi søger derfor en teknisk supporter til deres kontor i Odense. De servicerer og supporterer kunder og egne serviceteknikere inden for selvbetjente betalingsterminaler og -løsninger på tankstationer og bilvaskehaller.

Ordbogen A/S
Odense

Udvikler til hurtigt voksende EdTech-platform

Vi søger en erfaren udvikler til vores team hos grammatip.com. Vi skal både vedligeholde og udvikle under hensyntagen til vores mange brugere. Teamet er præget af godt sammenhold, høj faglighed, drive og masser af godt humør, og det vil vi gerne have mere af.

Bloom søger for ForeFlight
Odense

Frontendudvikler

Vi søger en dygtig og dedikeret frontendudvikler til at styrke ForeFlights softwareteam bestående af meget kompetente og erfarne softwareudviklere. Du vil være med fra idé til den endelige løsning. Sammen med dit team er I på forkant med de nyeste teknologier og I prioriterer at holde jer up-to-date.

Recruit IT ApS søger for Orifarm
Odense

End User Workspace specialist til Orifarm

Som End User Workspace Specialist vil du indgå i et driftsteam med fokus området. Du vil have et fast samarbejde med 5 tætte kollegaer i IT-drift og have en helt speciel plads i teamet, hvor du vil kunne præge området, idet du har det fulde overblik og ansvar. Det er derfor essentielt, at du er dedikeret, har lyst og gåpåmod.

Region Syddanmark
Odense

Studentermedhjælpere med fair for teknisk snilde og grafiske evner

Vi søger 1-2 studentermedhjælper(e) med IT-teknisk snilde og gode grafiske evner. Der vil forekomme arbejde i forbindelse med hands-on-kurser og digitalisering af undervisningsmateriale, og du vil blive en del af det eksisterende supportteam for kursusportalen Plan2Learn.

ONLINECITY.IO
Odense

Onboarding specialist/supporter søges til hastigt voksende virksomhed i Odense

Vi har rygende travlt, og søger derfor en dedikeret onboarding specialist/supporter til tiltrædelse hurtigst muligt. Support er en vigtig del af vores virksomhed. Derfor kræver jobbet også, at du er fleksibel og har lyst til - sammen med resten af holdet - at være klar, når vores kunder har brug for os.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Odense

Freelance infrastruktur AWS Cloud arkitekt

For vores kunde, en større medievirksomhed, søger vi en erfaren AWS Cloud-arkitekt som kan træde til og støtte op omkring virksomhedens IT-infrastruktur med det samme. Du skal hjælpe teamet i infrastruktur med at definere Infrastruktur cloud-strategien i AWS.

Bloom
Ballerup, Aarhus, Sydjylland eller Fyn

Rekrutteringskonsulenter til Bloom

Brænder du for at finde de rette match til it-/tekniske virksomheder og dermed opbygge langvarige relationer til din egen kundekreds? Hos Bloom har vi travlt med at finde dygtige specialister inden for IT/teknik og salg samt ledere til vores kunder i hele landet. Vi udvider derfor teamet i både Ballerup og i Aarhus.

Region Syddanmark
Odense

Studentermedhjælp med teknisk flair og gåpåmod

Ønsker du et alsidigt studiejob, hvor du kommer til at tage del i implementeringen af vores nye hjemmeside og får stor erfaring med b.la support, undervisning og vedligehold af digitale kommunikationsplatforme? Så er stillingen noget for dig.

KMD A/S
Odense

Product Owner for Energy Solutions

Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidig understøtte den grønne omstilling? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye Product Owner!

KMD A/S
Ballerup/Aalborg/ Aarhus/ Odense

Management Consultant with focus on Data Science

Fungerer du bedst i en skaberrolle, hvor du kan kombinere data, kundeindsigt og udvikling? Vil du sætte dit præg på morgendagens løsninger inden for IT og Data Science, og er du en kreativ problemløser? Så er du måske vores nye Management-konsulent.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense

Delivery Manager

Du bliver som Delivery Manager overordnet ansvarlig for de samlede leverancer ift. større projekter samt ansvarlig for løbende leverancer til deres strategiske kunder. For at dette lykkes indgår du aktivt i et team sammen med salg, udvikling, produktion, installation og service.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Århus

IT Project Manager

Som IT Project Manager indgår du i et dynamisk og dedikeret team med 6-7 andre projektledere, der i det daglige er ansvarlige for at lede et eller flere IT-projekter i tæt samarbejde med kunder og interne stakeholders i Danmark, Belgien og Holland.

Region Syddanmark
Odense

Systemadministrator med udvikler-gen til sundhedsforskning

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag med systemadministration, udvikleropgaver og rådgivning af forskere? At udnytte dine kompetencer til at sikre en stabil drift af vores virtuelle serverplatform? At være en del af et team, som i fællesskab udvikler IT-services ud fra forskernes behov? Så er du lige den medarbejder vi søger.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense

Fullstack-udvikler

Vi søger en dygtig fullstack-udvikler til vores kunde Logos Payment Solutions A/S, som udvikler og producerer hardware og software til selvbetjente betalingsløsninger til brændstof- og bilvaskeanlæg. De oplever stor efterspørgsel på virksomhedens stødt voksende produktportefølje og udvider nu deres udviklingsteam.

Bunker Holding A/S
Middelfart

Azure Cloud Consultant - Group IT

Do you strive for stable and secure cloud operations across a truly global organisation? Are you able to take a holistic approach to problem solving, and do you want to play an important part of the future success of our Cloud ambitions? We offer a challenging position in Group IT with high digital ambitions.

Deviking ApS
Odense

Taler du flydende Java - og vil du være med til at udvikle et banebrydende program til transportbranchen?

Vil du gerne være med i nyudvikling af en ny Java Spring-løsning samt små opgaver med vedligeholde af eksisterende løsning? Som vores nye kollega bliver du en vigtig medspiller i arbejdet med at sikre velfungerende, unikke og innovative løsninger.

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of Orifarm
Odense

Twins Recruitment is looking for an SQL Developer

Are you a specialist who knows T-SQL inside out and take pride in optimizing the existing solutions, ranging from simple statements to frameworks built in SQL? Orifarm is now looking for an SQL Developer who loves data and the connections it creates between people, processes, and systems.