36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SPORT 24 A/S
Silkeborg, Aalborg eller Vejen Se rejsetid

Erfaren backend PHP-udvikler

Vil du være med til at bygge Danmarks største sportsbutik på nettet? SPORT 24 søger lige nu dig, der gerne vil inddrages i beslutninger og arbejde med noget, der skaber værdi. Du er passioneret omkring e-commerce webudvikling og har et agilt mindset.

Logicmedia
Aalborg Se rejsetid

Vi søger erfaren Scrum Master

Vi leder efter en Scrum Master som i samarbejde med Logicmedias anden Scrum Master skal stå i spidsen for virksomhedens agile processer og indgå som en del af vores fire udviklingsteams. Din primære rolle vil være at udvikle teamene ved hjælp af agile metoder og principper, som understøtter deres modning og guider dem til selvorganisering.

Jobindex A/S søger for Green Meadow Sales Nordic Aps
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Project Delivery Manager

Vil du være en del af et team, som spiller en central rolle i forhold til at sikre stabil drift og tilfredse kunder? Synes du, at tværgående koordinering mellem it-specialister og kundeprojekter er spændende, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk driftsorganisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Project Delivery Manager.

Telenor
Aalborg Se rejsetid

Project Manager

Brænder du for spændingsfeltet mellem teknologi, projektledelse og agil udvikling af organisationer? Drømmer du om at prøve kræfter med projektstyring af større projekter? Og kan du etablere det gode samarbejde mellem forskellige interessenter, så vi får succes med vores IT-leverancer? Så er du et godt bud på Telenors nye Project Manager.

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg Se rejsetid

Software Engineer - Frontend

Continia is looking for versatile and ambitious Software Engineer - Frontend who will join our Platform Team to design and develop state of the art and highly scalable frontend. You will be empowered to make product-wide technical decisions and directly impact the outcomes for one of the most important projects within Continia.

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg Se rejsetid

Software Engineer - Business Central

Continia Software is looking for a Software Engineer - Business Central to join our Payment Management Team. If you are a Microsoft Dynamics 365 Business Central developer with a passion for building high-quality solutions, as well as have a good business understanding, we want to talk to you!

Fosvaret
Fredericia/Karup/Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

IT-driftsmedarbejder eller teknisk driftskonsulent

Til Danmarks måske mest atypiske IT-arbejdsplads søger vi specialister til IT Operations, som vi er godt i gang med at opbygge. Vi har brug for en nye kollegaer, der skal deltage i drift, overvågning og udvikling af Forsvarets nye datacenter setup, infrastruktur og serverdrift. Måske er det dig?

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

SAP Technology Architect

Er du en erfaren SAP Arkitekt og klar til nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde i et af Danmarks største SAP-huse med mange dygtige kollegaer? Så er du måske vores nye SAP Technology Architect.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Program Manager SAP S/4HANA

Do you thrive as the link between our Business Lines, the transformation project, and the business unit management? Are you an ambitious, proactive, and self-driven program manager with a strong record within SAP and program management? If yes, KMD offers a great opportunity to grow your career!

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor Supply Chain, logistic og WMS i Dynamics365 FO

Har du erfaring inden for Supply Chain, logistik og WMS? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor produktion i Dynamics365 FO

Har du erfaring inden for Produktionsstyring? Som Functional Solution Architect hos CGI bliver din primære rolle at koordinere med den ledende løsningsarkitekt på et givent projekt og samtidig være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger.

Jobindex A/S søger for Elsevier A/S
Aalborg Se rejsetid

Software engineering lead til førende forskningsinformationssystem

Det bliver din fornemmeste opgave at udvikle dit team af udviklere. Du ser deres potentiale, sætter det rette team sammen efter løsningens behov – og sikrer, at de træffer de rigtige teknologiske beslutninger.

Jobindex A/S søger for Elsevier A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren softwareingeniør til førende forskningsinformationssystem

Som vores nye softwareingeniør bliver du en del af vores teknologi-hub i Aalborg. Her får du plads i et stærkt team på 4-8 udviklere, der er sat i verden for at designe, bygge og vedligeholde Pure – vores unikke forskningsinformationssystem.

Recruit IT ApS søger for Mekoprint
Støvring Se rejsetid

Product Owner der skal styrke Mekoprints digitale udvikling

Er du motiveret af digital forretningsudvikling og vil du gerne udløse potentialet i en nøglerolle med fuld ledelsesopbakning? Mekoprint søger en Product Owner, der kan lykkes med den digitale udviklingsambition i et tæt samarbejde med forretningen, intern IT-udvikling og nye IT-partnere.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

EDI Consultant

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med support og drift af EDI-integrationer, kan du meget vel være den, vi søger!

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus Se rejsetid

Principal SAP Architect - FI/CO

u får mulighed for at arbejde på forskellige opgaver hos statslige eller private kunder. Arbejdet sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, arkitekter, konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

T&T Manager

Vi leder efter stærke projektlederprofiler med erfaring fra softwareudvikling og vedligehold. Profilen skal bygge udviklings- og transitionsplaner baseret på udbudsmateriale og med input fra Tender Solutions specialister samt andre relevante stakeholdere.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

Security Architect

Er du personen, der kan drive KMDs kundesikkerhed til nye højder? Vi søger en Security Architect, der er kompetent og energisk, og som kan integrere it-sikkerhed og compliance, når vi sammen transformerer IT til Multi-hybride infrastrukturer- og applikationsmiljøer.

Jobindex A/S søger for Elsevier A/S
Aalborg Se rejsetid

Frontend-udvikler til førende forskningsinformationssystem

Vil du være med til at opbygge og udvikle unikke brugeroplevelser med moderne teknologier, som støtter forskningsverdenen samt hjælper forskere og deres institutioner med at administrere og fremvise deres forskning for verden? Kan du React, TypeScript, MobX og GraphQL?

Combine A/S
Aalborg Se rejsetid

Frontend Developer

Som frontend-udvikler er du ikke bange for at bidrage med inspiration, være proaktiv og gøre brug af din viden indenfor e-handel, CMS og best practise. Du kan løse komplekse problemstillinger effektivt og med et højt ambitionsniveau, fordi du arbejder systematisk og kan holde overblik.

Netcompany
Aalborg eller København Se rejsetid

Er du Netcompanys nye Linux talent?

Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Systemadministrator (Linux) i vores Operations afdeling i København eller Aalborg.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

I Netcompany søger vi en dygtig Bachelor eller Diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som Software Developer. Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Dafolo A/S
Frederikshavn eller Rødovre Se rejsetid

Markedskonsulent til afleveringsområdet

Vi søger en kollega til at stå i spidsen for at udvikle konceptet og vækste forretningsområdet. Som budgetansvarlig er din opgave at opsøge og gennemføre kundebesøg, hvor du analyserer kundens behov i relation til konvertering og arkivarkivering. Når opgaven er specificeret, varetager du dialogen med vores specialistteam.