371 job matcher din søgning 371 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 371 resultater.
Recruit IT ApS søger for Coach Solutions
København

Senior .NET-udvikler til Coach Solutions

Vil du være med til at reducere skibsbranchens miljøpåvirkning markant? Så er dette job nok noget for dig. Dine opgaver vil primært bestå i arbejde med nye og eksisterende produkter, hvor du kommer til at lave helt ny kode, og refaktorere eller udvide eksisterende kode.

Recruit IT ApS søger for Itavis
Klampenborg

Account Manager til Itavis

Brænder du for salg af moderne IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis, søger vi en erfaren Account Manager, der forstår at kommunikere moderne IT-løsninger som en attraktiv vare for forretningen.

Recruit IT ApS søger for ESVAGT
Esbjerg

Infrastructure Architect til ESVAGT

Som ESVAGTs nye kollega, vil du i tæt samarbejde med Head of IT have ansvaret for design, udvikling, drift og support af IT-infrastrukturen på rederiets skibe samt den IT-infrastruktur der anvendes til afvikling af rederiets landbaserede applikationer og systemer.

Energinet
Fredericia

Praktikant til spændingsfeltet mellem compliance og IT-sikkerhed

Har du interesse for spændingsfeltet mellem compliance og IT-sikkerhed, og vil du være med til at præge Energinets GRC-agenda (Governance, Risk og Compliance) – med særlig fokus på cyber- og informationssikkerhedsområdet? Så søg ind som praktikant i efteråret 2021.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande eller Skovlunde

SW Project Manager & Product Owner

As a Project Manager & Product Owner, you will drive planning, the definition of tasks, prioritization, execution of SW developments in cooperation with team members. We are inspired by the SAFe set-up, with scrum teams, ARTs, PI planning etc. and you will have an important role here as well.

OK a.m.b.a.
Viby J

SuperOffice CRM Applikationsspecialist

Du vil få en central rolle i at etablere og sikre den optimale udnyttelse af vores SuperOffice-platform, og i samarbejde med kolleger, superbrugere og leverandører skal du varetage den daglige optimering og udvikling af tilhørende applikationer, databaser, integrationer mv.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

Twins Consulting ApS søger for 42 Digital
Albertslund

Dynamicweb-udvikler

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig Dynamicweb-udvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte.

Twins Consulting ApS søger for 42 Digital
Albertslund

Frontend-udvikler

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig frontend-dvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte. Dette forudsætter et godt samarbejde med såvel kolleger som kunder.

DSV
Hedehusene

Senior Test Manager - Road IT Europe

As Senior Test Manager, you will have the responsibility of developing and implementing ONE programme test strategy and framework which can be used for testing of new developments and country roll out’s. This will be done in close collaboration with other test managers.

Region Midtjylland
Aarhus

First Responder til vores Security Operation Center

Vil du efter en spændende vagt kunne læne dig tilbage og tænke over, at du har gjort en forskel? Og motiveres du af at tage del i at jagte og nedkæmpe truslen fra it-angreb, som kan true patientsikkerheden i Region Midtjylland? Så læs videre her.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Hellerup

IT Service Desk Supporter

As IT Service Desk Supporter, you will be part of a dynamic IT Service Desk team in a transformation phase moving from being a hotline desk to become an IT Service Desk supporting more broadly and take over a number of support tasks from other units in the IT departments in NORDEN.

Human Point Recruitment søger for DR
København

PMO-analytiker søges til DR

Er du en skrap PMO-analytiker? Kan du bidrage til fremdrift og løbende prioritering af en strategisk portefølje af projekter? Og trives du med komplekse problemstillinger som kræver stærk kommunikation? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Recruit IT ApS - recruiting on behalf of Danske Commodities
Aarhus

Senior Developer for Danske Commodities

On behalf of our customer, Danske Commodities in Aarhus we are looking for an experienced .NET developer who can lead the way in the pursuit of building the best solutions in the market. You will become an integral part of Danske Commodities development team and contribute directly to the success of their business.

E-supplies
Glostrup

Senior .NET Developer

E-supplies søger lige nu en Senior .NET Developer med et solidt erfaringsgrundlag og høj teknisk faglighed. Stillingen er en spændende mulighed for dig, som sætter en ære i at levere IT-løsninger i høj kvalitet, der skaber værdi for kunden, og gerne vil være med til at udvikle en mindre virksomhed i vækst.

Lind Capital A/S
Aarhus

Data Engineer

Data is an incredibly important asset to Lind Capital, and now you have the opportunity to join our digital business transformation and help shape the future of data in Lind Capital to ensure future growth of our company.

Bloom søger for Egmont
København

Erfaren Cloud Infrastrukturarkitekt

Egmont søger nu en Cloud Infrastructure Architect, der brænder for at understøtte deres mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionel service og rådgivning ud til koncernen.

Bloom søger for Egmont
København

Dygtig Cloud Devops Engineer

Egmont søger en Cloud-/DevOps Engineer, der brænder for at understøtte de mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionel service og rådgivning ud til hele koncernen.

MedCom
Odense

Konsulent til MedComs Sundhedsdatanet

Som konsulent i systemforvaltningsteamet skal du primært arbejde med systemforvaltningen af SDN, herunder også netværks- og sikkerhedsdesign. Dette vil foregå i et tæt samarbejde med det øvrige systemforvaltningsteam, som er et bredt sammensat team - samt med samarbejdspartnere i bl.a. regioner, kommuner, stat, leverandører.

Erhvervsstyrelsen
København

Erhvervsstyrelsen søger en ambitiøs teknisk profil til forvaltningen og udviklingen af Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)

Har du lyst til at få praktisk erfaring med forvaltning af Erhvervsstyrelsens kerneregister og registreringsløsninger? Vil du have mulighed for faglig fordybelse og samtidig arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med digitale processer? Så er du måske vores nye medarbejder i Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen i København.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
København

Områdeleder til e-grant tilskudsadministrativt system

Er du en god personaleleder? Har du lyst til at drive processerne omkring systemforvaltning? Vil du være med til at videreudvikle en kompleks it-løsning i tæt samspil med brugerorganisationer? Så er du måske vores nye områdeleder for e-grant-enheden.

TD-K A/S
Lille Skensved

IT-udvikler til TD-K A/S

Brænder du for at kode, og har du lyst til at være med på en spændende rejse i en virksomhed i rivende udvikling? Trives du med en pragmatisk tilgang til arbejdet, og har du stærke kompetencer inden for kodning? Så er du måske vores nye IT-udvikler. Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren IT-udvikler til en nyoprettet stilling.

TD-K A/S
Lille Skensved

Cloud infrastruktur-konsulent til TD-K A/S

Har du erfaring med design, udrulning og drift af IT-systemer i Azure? Vil du være en del af et team bestående af dedikerede og dygtige IT-professionelle? Kan du arbejde struktureret og holde hovedet koldt? Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren specialist med erfaring i Azure, windows server og virtualisering.

SPORT 24 A/S
Silkeborg

Full Stack Webudvikler til SPORT 24's IT-afdeling

Hos SPORT24 er vi på udkig efter at styrke vores hold i bredden, og søger derfor én eller flere skarpe udviklere med solid erfaring eller lysende talent. Du kommer til at blive en del af vores in-house udviklingsafdeling, der i fællesskab med kolleger udvikler komplekse webløsninger med brugervenlighed i højsædet.

HusCompagniet A/S
Virum

Data Engineer

Du bliver en central del af ny BI-afdeling sammen med vores BI Manager, der lige nu arbejder end-to-end fra kildedata i vores backend-systemer og hele vejen til den færdige rapport og dashboard. Vi arbejder med hele forretningen fra ledelsen helt ned til den enkelte kunderådgiver og tæller over 300 aktive brugere.