250 job matcher din søgning 250 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rambøll
Copenhagen Se rejsetid

Senior Linux Engineer

We invite you to bring your Linux skills and experience into play as you help shape how we use, support and operate Linux in Ramboll. To succeed in this role you must have minimum 5 years of experience working with Linux. Are you our new Senior Linux Engineer?

Vocast
København Se rejsetid

Backend-udvikler

Vores “purpose” er at hjælpe godt design ud i verden, fordi godt design er bæredygtigt og en fryd for øjet og i dagligt brug. Vi har en uformel og direkte omgangstone. Vi hjælper hinanden og vores kunder, og prøver at have det sjovt når vi er på arbejde, samtidig med at vi er dybt professionelle og fokuseret.

Netcompany
København Se rejsetid

Team Lead for IT Support

Vil du lede et hold af ambitiøse og dygtige IT-supportere på tværs af 6 lande, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både det offentlige og private? Så er du måske den Team Lead, vi leder efter til IT Support i Netcompany.

Deloitte
Copenhagen Se rejsetid

ITS BI & Integration, Cross-train to SAP HANA Data Warehouse Solution Designer Developer

Are you an experienced developer who wants to advance your career? And do you want to be part of an international and multi-disciplinary team to deliver a global SAP transformation project, using SAP leading technology? Then we have an exciting opportunity for you as SAP HANA Data Warehouse Solution Designer Developer.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Data engineers med øje for den tværgående arkitektur

Vi søger data engineers, der i samarbejde med vores Product Owners, kan skabe sammenhæng på tværs af løsninger og arkitektur og sikre, at vi følger best practics. Hertil benytter Statens BI teknologier fra Microsoft.

Jobindex A/S søger for C2IT
Ballerup Se rejsetid

ERP-udvikler – sæt strøm til kundernes økonomi- og forretningsprocesser

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger? I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Jobindex A/S søger for Intrum A/S
Valby Se rejsetid

Team lead til en af de førende credit management-virksomheder i Europa

Kunne du tænke dig at bruge dit IT-flair og din viden om forretningsprocesser til at hjælpe med at forbedre og drifte systemløsninger? Du sætter retningen, når du arbejder hands-on sammen med dit team – og sørger for, at vi skaber bæredygtige løsninger til vores interne og eksterne kunder.

Viamap ApS
København Se rejsetid

Full stack-udvikler af Digitale kort og Geodata

Vi søger en Full stack-udvikler til Viamap. Du kommer til at arbejde sammen med vores andre stærke udviklere om at designe og udvikle SaaS-produkter, som gør det enkelt at vise digitale kort på hjemmesider. Du deltager både i projekt- og udviklingsforløb, og afhængig af dine evner vil du også varetage styring af egne projekter.

Lægernes Pension & Bank
Frederiksberg Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent

Forretningsudvikling & It løser et bredt spekter af udviklings- og driftsopgaver i Lægernes Pension & Bank. Vores fokus på sikkerhed stiger i takt med, at vi bliver mere og mere digitale. Vi har derfor brug for en specialist til at styrke os på it-sikkerhedsområdet.

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer

Do you want to work in a fast growing IT company, which has the muscles, platform and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years? You will learn from some of the most experienced people in the payment industry in Denmark, and work with a modern and agile platform.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Product owner til ESDH-udviklingsteam

Som produktleder bliver du en central person i udviklingen af den nye løsning, og får mulighed for at præge funktionalitet, design og udviklingsproces. Derudover bliver du en central del af vores ESDH-tema og vil med tiden få mulighed for at overtage det samlede ansvar for design og produktledelse af løsningen, Acadre.
Initiate ApS
Frederiksberg Se rejsetid

Senior BI-konsulent

Drives du af at skabe en forskel igennem data for forretninger i et dynamisk miljø, så er det dig vi søger. Initiate er et konsulenthus hvor vi anerkender vi ikke er verdens bedste til det hele, men vi kæmper hver dag for at blive bedre til de elementer vi beskæftiger os med.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Ka’ du Camunda? Vil du bygge et CoE op? Er du C#-udvikler med forretningsforståelse?

Rollen byder på spændende og alsidige opgaver. Udover ”den korte version” nævnt ovenfor, så er der også driftsopgaver ud fra devisen om, at hvis vi skal udvikle de rigtige ting, så skal vi vide hvad forretningen har behov for. Hver 5. uge indgår du derfor i et ”rul” med dine kolleger, hvor du løser servicerequests og har visiteringsrollen.

Center for IT og Medicoteknologi
København Se rejsetid

Servant leader (Sektionschef) for LACE, APMO og PMO

Er det dig, der skal stå i spidsen for opbygningen af en ny sektion i Danmarks største offentlige IT og medicovirksomhed, hvor LACE og APMO skal samles med PMO? Du bliver en del af Center for IT og Medicoteknologi, CIMT, der udvikler, vedligeholder og supporterer Region Hovedstadens IT-systemer, og arbejder passioneret med digitalisering.

Operate Technology A/S
København Se rejsetid

Webudvikler

Operate Technology søger en webudvikler til udviklingsopgaver i virksomheden, som er en del af ét af Danmarks bedste og største kommunikationshuse.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Do you get a kick in translating customer needs into practical solutions? Going the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you.

Ledernes Hovedorganisation
København Se rejsetid

Serviceorienteret og struktureret IT-konsulent til IT-support

Hvis du har interesse i at levere god IT-support til dine kollegaer og en stor evne til at arbejde med ny teknologi, processer og dokumentation – så er du måske vores nye IT-konsulent til IT-support teamet i Lederne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Data Scientists til udvikling og idriftsættelse af ML-modeller

Vil du være med til at skabe fundamentet for et datadrevet toldvæsen? Har du stærke kompetencer inden for udvikling, test og idriftsættelse af risikomodeller med brug af Machine Learning? Eller har du stærke kompetencer inden for data science og ønsker at blive dygtig til implementering af ML-modeller og avanceret modellering?

Jobindex søger for Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-infrastrukturkonsulenter til en af Danmarks bedste IT-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift

Du bliver en del af vores konsulentorganisation, der udarbejder og leverer IT-serviceydelser af højeste kvalitet til både private og offentlige kunder. I den forbindelse bliver du enten fast tilknyttet vores kunde, der er et større medicinalfirma, eller også kommer du til at arbejde for flere forskellige firmaer.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Junior forretningskonsulenter, der brænder for at skabe fremtidens digitale samfund

Vi er på udkig efter flere junior forretningskonsulenter med gåpåmod og lyst til at lære nyt. Hvis du har teknisk flair, en forretningsorienteret tilgang til løsning af opgaver så send din ansøgning!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Løsningsarkitekt til Skatteforvaltningens eIndkomst og eKapital domæner

Har du en baggrund som løsningsarkitekt, er du god til at tænke langsigtet og brænder du for at levere it-løsninger, der skaber værdi for danske skatteydere? Vil du være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø indenfor et domænespecifikt fagområde? Så er det dig, vi har brug for!

Recruit IT ApS søger for MT Højgaard A/S
Søborg Se rejsetid

Sharepoint-udvikler

Som SharePoint-udvikler vil du blive en del af Application Management i IT. Du vil sammen med teamet sætte retningen for deres Microsoft 365-setup. Dette omfatter at hjælpe de forskellige forretningsfunktioner med at definere deres forretningsmæssige krav, designe løsninger og sikre en korrekt gennemførelse af aftalte funktioner og features.

Sentia Denmark A/S
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

Banedanmark
København Se rejsetid

Analytiker til modellering og strategisk planlægning af fremtidens jernbane

Vil du være med til at optimere den danske jernbane og styrke den strategiske planlægning af vedligehold og reinvestering? I denne stilling får du en unik mulighed for at forme vores LCC-modeller i et større udviklingsprojekt, hvor du hurtigt vil få et stort ansvar og være med til at sikre fremtidens grønne og attraktive jernbane.

Bizbrains
Vejle eller Høje Taastrup Se rejsetid

Er du vores nye integrationskonsulent?

Til vores kontor i Vejle eller Høje Tåstrup søger vi en integrationskonsulent. Har du praktisk erfaring med IT-integration, og trives du med en god blanding af tekniske opgaver og kundedialog i det daglige? Så er det sikkert dig, vi søger!