68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Per Aarsleff A/S
Viby J Se rejsetid

Aspect4 IT-applikationskonsulent

Har du solid teknisk viden om Aspect4 samt praktisk erfaring med implementering i en projektvirksomhed? Har du en god forretningsmæssig forståelse, og kan du arbejde selvstændigt? Har du kendskab til eller er du interesseret i at blive opkvalificeret til Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Windows-Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring Microsoft server platforme, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og en god samarbejdspartner for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Inspari A/S
Lyngby eller Lystrup Se rejsetid

Senior Data Engineer

Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

Djurslands Bank
Grenaa og Hornslet Se rejsetid

Teamleder til IT-afdeling

Har du lyst til at stå i spidsen for vores IT-afdeling med seks dygtige og erfarne medarbejdere? Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank? Vi søger en dygtig IT-teamleder, der får ansvaret for bankens IT-afdeling, som p.t. består af 6 dedikerede kolleger.

Social Services ApS
Aarhus Se rejsetid

Full-Stack PHP og JS Webudvikler til 37 timer om ugen

Vi er en lille virksomhed med snart 10 år på bagen, og en persistent gnist af startup. Vi driver og udvikler en række interne projekter, af den slags der er sjove at arbejde på. Arbejdsmiljøet er hyggeligt og afslappet, loungeområdet har både arkademaskine, VR og et stort, altid fyldt, køleskab.

AURA Energi
Odder Se rejsetid

IT-supporter

Er du interesseret i mennesker og IT? Er du nysgerrig overfor ny teknologi? Er du god til service og en ørn til at gøre andre bedre til IT? Vi søger nemlig en selvstændig, løsningsorienteret kollega til vores IT-drift-afdeling. Du skal være god til at arbejde struktureret og have sans for kvalitet.

AURA Energi
Viby eller Odder Se rejsetid

Ambitiøs Senior IT-projektleder til IT-udvikling

Skal du spille en central rolle på denne rejse som vores nye, passionerede IT-projektleder? Hvis du har en god forretningsforståelse samt erfaring med projektledelse fra IT-projekter, så er det muligvis dig, vi søger.

Jobindex A/S søger for Campaya ApS
Horsens Se rejsetid

Udvikler til international ferieboligplatform

Er du en dygtig udvikler, der har lyst til at stå i spidsen af en platform, der på sigt skal blive Europas største? Og vil du have indflydelse på 3 mio. internationale brugere? Stillingen er en solid mulighed for, i tæt samarbejde med dit team, at definere arkitektur og teknologivalg samt arbejde med applikations.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Solution Architect & Technical Consultant

Vil du være en del af Danmarks største eCommerce virksomhed? Trives du i rollen som websystem-arkitekt, hvor du kan bruge din tekniske erfaring til at sikre forretningsmæssig værdi for både danske og internationale kunder?

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Mascot International
Pårup Se rejsetid

Security System Administrator

Are you a skilled IT profile? Do you have a security mindset? Are you a system administrator who wants to work with the principles from the CIS Controls? Are you ready for your next big career move in an international organisation? Then we have an exciting opportunity for you in our IT Security team!

Mascot International
Pårup Se rejsetid

Intern SAP-konsulent

Begejstres du af at udvikle SAP? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Vi udvikler løbende vores services – både i vores nye domicil i Pårup og i udlandet – og derfor kigger vi altid efter nye SAP-kandidater med både bred og mere specialiseret ekspertise.

Mascot International
Pårup Se rejsetid

IT-koordinator

Er du en dygtig IT-tekniker? Og har du lyst til at få en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden? Vi styrker vores IT-team og søger dygtige IT-koordinatorer, der kan supportere kollegaer i Danmark såvel som i vores salgsorganisation på tværs af Europa.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

.NET-udvikler med lyst til at gøre en forskel

Vi søger en passioneret .NET-udvikler, der brænder for at levere software i høj kvalitet. Du vil være med til at sætte retning for softwareudvikling i Jyske Finans, designe og udvikle løsninger, der skal servicere vores mere end 150.000 kunder og assistere vores strategiske samarbejdspartnere.

Viborg Kommune

Leder af data, systemer og automatisering

Viborg Kommune søger en leder til at stå i spidsen for udvikling og udbredelse af dataunderstøttet ledelse og automatisering af administrative processer i hele kommunen. Du vil herudover få ledelsesansvaret for kommunens økonomisystem.

FLC Danmark ApS
Aarhus Se rejsetid

Inspirerende IT-konsulent som vil ”forkæle” faste kunder

Er du vores nye kollega, som kunderne har svært ved at slippe, når du er på visit hos dem, som altid er smilende og ved, hvor meget kunderne værdsætter dine faglige inputs og magiske touch, når du løser dagligdagen problemer for dem … så er du vores nye holdspiller.

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Solution Architect – Better together

Kan du se dig selv som bindeleddet mellem førende europæiske uddannelsesinstitutioner og vores Saas-platform WISEflow? Er du til partnerskaber og konceptudvikling, hvor man udvikler platformen sammen med kunden? Og kan du din SDLC? Så læs med her.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Evida
Viborg Se rejsetid

IT-supporter til hele paletten af supportopgaver

Vi søger endnu en dygtig og dynamisk IT-supporter til vores IT-support-team, som står for den daglige drift og support til forretningens medarbejdere på ca. 430 brugere. Sætter du en ære i at levere 1. klasses supportoplevelser og lyst til at opbygge relationer med brugerne i hverdagen? Så er det måske dig, vi leder efter.

Develco Products A/S
Aarhus Se rejsetid

Student Assistant – IoT interested and a strong communicator

Develco Products is experiencing a greatly increasing demand for our brand frient, which provides end-users with IoT devices via various distributors. Therefore, we are looking for a Student Assistant to help our Product Management team answer technical questions from end-users.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Data Engineer for tech-driven trading company

Are you passionate about data engineering and do you dream of a job with the opportunity to clearly see the value you create every day? And are you always eager to find the next solution to challenge the status quo? Then you might be our new colleague to join our team of ambitious data engineers.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande, Madrid, Hamburg Se rejsetid

Senior Governance manager for OT Cybersecurity

As Senior Governance Manager, you will have the main responsibility for our OT Cybersecurity governance area, leading governance activities and implementation of best practices (ISO 27001, CISSM), and having the overall overview of required documentation (policies, processes and procedures) throughout the whole Product Lifecycle.

Jobindex A/S søger for Fiks IT
Ikast Se rejsetid

Drifts- og implementeringskonsulent, der vil bidrage til en sikker IT-hverdag

Er du dialogsøgende og løsningsorienteret overfor både kunder og kolleger? Og har du ambitioner om at videreudvikle dig inden for MS365 og Azure? Du bliver primært ansvarlig for et hold af faste kunder, som du rådgiver og projekterer løsninger for, ligesom du bliver sparringspartner for dine kolleger på deres kunder.