5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of ACO Nordic Group A/S
Ringsted Se rejsetid

IT Business Project Manager for ACO Nordic Group A/S

We are looking for an IT Business Project Manager to the office in Ringsted. This is a key position with focus on business-critical IT in an international environment. The position will have a broad contact surface and the right candidate has technical know-how as well as flair for creating solutions where IT meets the business.

Jobindex A/S søger for Green Meadow Sales Nordic Aps
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Release Koordinator til Koncern IT

Til Kliniske Applikationer søger vi en Release Koordinator, der brænder for optimal koordinering af releases i Sundhedsplatformen mellem regionale interessenter i Koncern IT i Region Sjælland og Sundhedsplatformens Release Team i Region Hovedstaden.

Jobindex A/S søger for TELE-POST
Nuuk Se rejsetid

Persondataansvarlig – vil du styre vores GDPR-complianceprocesser?

Kan du sætte dig ind i diverse forretningsmæssige problemstillinger? Og vil du omsætte persondatalovgivningen til almindelig praksis hos Grønlands største tele- og IT-udbyder? Som vores nye kollega får du din daglige gang på vores hovedkontor i Nuuk sammen med 200 kolleger.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Netværkstekniker til Koncern IT, Region Sjælland

Region Sjælland er i gang med flere nye og spændende projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.