31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AIR SUPPORT A/S
Odense Se rejsetid

Softwareudvikler til luftfartsbranchen

Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

AIR SUPPORT A/S
Odense Se rejsetid

DevOps-udvikler til luftfartsbranchen

Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

AIR SUPPORT A/S
Odense Se rejsetid

UI-/UX-Designer til luftfartsbranchen

Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Windows-Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring Microsoft server platforme, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og en god samarbejdspartner for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

TV2
Odense Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY

Vil du være en del af det team, der står bag TV 2s datatransformation? Er du vild med data? Data-flows? Platform-udvikling? Så læs endelig videre! Vi er i fuld gang med at udvikle nye data-flows samt måden vi håndterer data på i TV 2, derfor søger vi en dygtig kollega, der tripper for at komme med på holdet.

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger Solution Architect til TV 2 PLAY

Du kommer til at arbejde i en rolle, hvor du i høj grad selv skal være med til at definere din arbejdsdag og dine opgaver. Vi forventer, at du er i stand til at tage “arkitekt-elevatoren”, så du både kan snakke med beslutningstagere om strategiske mål og gå i dialog med udviklingsteams om udfordringer og behov nede i maskinrummet.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Release Train Engineer, Software Operations Team

Are you ready to make a bold career move and take a key role in driving the agile development in MiR’s R&D Software department? Do you have a knack for turning complexity into simplicity? Then do not hesitate to learn more about this position and connect with us – we would love to hear from you!

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Agil Product Owner som brænder for den grønne omstilling

Vil du arbejde agilt med digitalisering af den grønne omstilling, og være med til at sætte nye standarder for fremtidens SaaS-løsninger? Og vil du derudover være en del af et af Danmarks største IT-udviklingshuse? Så er du måske vores nye Product Owner!

Region Syddanmark
Odense Se rejsetid

RIS/PACS systemadministrator til Radiologisk Afdeling OUH Odense

Radiologisk Afdeling OUH Odense søger en kollega, der kan indgå i arbejdet i RIS/PACS teamet omkring drift og vedligeholdelse af systemet. Vi søger en person, der kan rumme et stort opgavespænd, og som kan arbejde struktureret, selvstændigt, bevare overblikket i en travl hverdag og tage ansvar.

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger en UX/UI designer til TV 2 PLAY

Som UX/UI Designer i TV 2 Experience Design, bliver du en del af en afdeling med 16 designere, der arbejder med at udvikle TV 2s digitale produkter. Du vil til dagligt arbejde i et scrum-team setup i tæt samarbejde med vores udviklere, Scrum Masters, Product Owners og Product Managers.

Sentia Denmark A/S
Glostrup, Odense or Aarhus Se rejsetid

Azure DevOps Automation Engineer

Would you like to be part of an exciting transformation journey? Are you passionate about DevOps and Automation? Do you enjoy troubleshooting and automating core infrastructure? Then you are the one we are looking for.

Quickorder
Odense Se rejsetid

Frontend Developer

Do you have experience working in an agile development team? Are you passionate about software development and working with the newest technologies? Do you thrive in a highly skilled team focused on solving difficult problems and continuously delivering value to customers and users? Then it might be you we’re looking for!

Quickorder
Odense Se rejsetid

Product Owner

Do you have experience working with agile development and stakeholder management? Are you passionate about understanding customers and users, and about solving their challenges and needs? Then it might be you we’re looking for!

Svendborg Kommune
Svendborg Se rejsetid

Vi søger en engageret IT-driftskonsulent med primært fokus på netværk og servere

Vil du være med til at sikre, at Svendborg Kommunes IT-platform fungerer 24/7/365? Drømmer du om et godt arbejdsmiljø, work-life balance og gode udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling i Svendborg Kommunes IT, Data og Digitalisering (IDD).

Recruit IT ApS søger for GASA GROUP Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Group IT-Manager til GASA GROUP Denmark A/S

Er du passioneret for IT, forretning og digitalisering, og har du en bred teknisk indsigt, så du kan fortsætte virksomhedens høje ambitionsniveau, kan dette være den helt rigtige mulighed for dig. Med reference til virksomhedens Group CFO, vil du blive ansvarlig for en IT-afdeling på 6 medarbejdere.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

CCO til IT Forum Gruppen

Brænder du for ledelse og moderne IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig, vi leder efter. På vegne af IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren CCO, der forstår at sætte retningen og skabe rammerne for et stærkt team af dygtige kolleger.

Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Senior Database Administrator

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med Microsoft SQL? Kan du se dig selv drive processen for Microsoft SQL? Trives du med at rådgive kunder og sørge for at holde kundernes SQL-installationer i tip top stand? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Solution Architect, Operations

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med at designe og imlementere langsigtede løsninger til vores kunder? Kan du se dig selv i rollen som kundens Trusted Advisor? Så har vi stillingen til dig!

Sentia Denmark A/S
Herlev eller Odense Se rejsetid

Support & Operations Engineer til Service Desk

Har du erfaring med og mestrer disciplinerne omkring klassisk it-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Trives du med at hjælpe kunderne med en hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for? Så har vi stillingen til dig!

MedCom
Odense Se rejsetid

Konsulent til MedComs systemforvaltning

Som konsulent i systemforvaltningsteamet skal du primært arbejde med systemforvaltning af KIH – men du vil også få opgaver inden for den øvrige opgaveportefølje i systemforvaltningsteamet. Opgaverne udføres i et tæt samarbejde med dine kolleger - samt med samarbejdspartnere i bl.a. regioner, kommuner, stat og leverandører.

Recruit IT ApS søger for Chili Security ApS
Odense Se rejsetid

IT-supporter til Chili Security

Har du generel erfaring med support og administration af M365, samt onboarding af virksomheder og migrering af filer til M365? Så er det måske dig, de søger til Team Onboarding.

Orifarm
Odense Se rejsetid

Project Manager & Scrum Master

Do you want to play a key role in growing our business within Consumer Healthcare (CHC)? Are you a strong project leader of new product innovation with scrum master experience and strong motivation skills? Then you might be the right match to the position as Project Manager & Scrum Master in Orifarm.

Orifarm
Odense Se rejsetid

Fullstack .NET developer

Are you a skilled fullstack .NET developer? Comfortable working in a team to deliver incremental changes to the business on existing applications, and also creating new applications from scratch together with the end-users? If this is you, then we have a job for you in our IT Development team.