213 job matcher din søgning 213 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Teamleder til Statens økonomiløsninger

Leder du efter et job, hvor du kan udnytte din forståelse for at binde forretning og digitale løsninger sammen, og samtidigt gerne vil videreudvikle dine kompetencer inden for agil udvikling og personaleledelse? I så fald har vi det helt perfekte job i Økonomistyrelsen.

PFA
København Se rejsetid

Optimerings- og proceskonsulent til IT

Ser du forbedringsmuligheder, hver gang du møder en proces? Vi leder efter dig, der trives med at analysere, udvikle og designe it-processer, it-services og roller etc. inden for it. Her får du mulighed for at afprøve værdien af at forbedre vores it-processer og måden vi arbejder på i IT

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Student Assistant til Service Delivery Management

Er du i gang med en videregående uddannelse, og har du en passion for økonomi og tal? Har du erfaring med Excel og Word? Kan du se dig selv udarbejde driftsoplæg til vores kunder, fremskaffe relevante data og videreudvikle vores rapportering? Kan du agere som Service Delivery Managers forlængede arm? Så har vi stillingen til dig!

dn­pVi­sio­sign
Karlslunde Se rejsetid

IT-supporter – kun­desup­port af CMS og skærme til dnpVisiosign

Trives du i en support-rolle og elsker du at give den bedst mulige service til kunder, via telefon og mail? Har du arbejdet med cloudbaserede service-løsninger og har du samtidig en bred IT-teknisk indsigt?

Som IT-supporter hos os får du et spændende og alsidigt job med udfordringer og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

Vi søger en medarbejder, der trives i et it-miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, der skal holdes styr på. Du er erfaren it-administrator og kan dermed være med til at sikre, at vores afdeling bliver set som en god og kompetent samarbejdspartner i resten af organisationen.

Finanstilsynet
København Se rejsetid

BI-udvikler til analyse af Danmarks samlede finansielle data

Vil du være med til at udvikle og drive analytiske løsninger og arbejde med data, der fungerer som beslutningsgrundlag for en vigtig dansk institution? Så søger Finanstilsynet en BI-udvikler til dataenheden.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

I dagligdagen vil du blandt andet fungere 2nd level for vores it-supportere ved blandt andet konkrete problemstillinger med drift af systemer og arkitektur. Du skal sikre dig en grundig forståelse af driftssetup og tage ansvaret for at overbringe det til vores leverandør.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

IT-projektleder til Semler IT

Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning?

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning og kunne du samtidig tænke dig at præge udviklingen af Danmarks største bilaktør? (Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, Porsche m.fl.), så er du måske den nye kollega, som vi søger.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Erhvervsstyrelsen søger en løsningsarkitekt og en forretningsarkitekt

Vil du være med til at skabe nye, innovative it-løsninger og videreudvikle det eksisterende systemlandskab i Erhvervsstyrelsen? Du får stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger de enkelte arbejdsopgaver, og det forventes derfor, at du er meget selvkørende og proaktivt sørger for den nødvendige sparring og dialog.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

AD-specialist til Koncern IT

Som Active Directory (AD) specialist har du ansvar for identitetsstyringsløsninger til gavn for alle brugere og enheder i politiet. Du finder det spændende at løse opgaver på tværs og drives af at have et tæt samarbejde med en lang række forskellige forretningsområder.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Serverspecialist med fagligt mod til Rigspolitiets infrastruktur

Vil du være med til at understøtte de forretningskritiske operative it-løsninger i Rigspolitiet? Og har du lyst til at sikre, at alle politibetjente har hurtige og sikkerhedsmæssigt forsvarlige adgange til vores it-systemer? Så er du måske vores nye serverspecialist.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-systemadministrator

Kunne du tænke dig at gå på arbejde i en virksomhed, hvor driften og udviklingen af vores it-systemer er lige så højt prioriteret som udviklingen af vores medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye it-systemadministrator bliver det dit primære ansvar at sikre høj driftsstabilitet på vores interne og eksterne systemer.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-supporter

Er du god til at yde effektiv og kompetent it-support?

Som vores nye it-supporter bliver du hurtigt et populært ansigt i PensionDanmark, når du går en runde på kontoret for at sikre synlig og lettilgængelig it-support.

Din vigtigste opgave er nemlig at yde kompetent og venlig service til alle medarbejdere og eksterne kollegaer i huset.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Skal du have nye udfordringer som Projektleder hos SDC?

Projekterne handler om IT og bank i bred forstand og spænder fra implementering af infrastruktur til udvikling af fintech-løsninger. Overskrifterne er lovgivning og sektorkrav, net- og mobilbank, og meget andet. Vi gør os umage med at koble de rigtige projekter og projektledere sammen.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Gør en forskel for politiet som Linux-specialist

Har du lyst til at arbejde med administration og videreudvikling af Linux Server-platformene? Og vil du være med til at understøtte en samfundsmæssig vigtig opgave ved at sikre stabil drift af politiets systemer? Så er du måske vores nye Linux-specialist.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI

Brænder du for netværk og informationssikkerhed, og vil du gerne arbejde i en IT-afdeling som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling, så er du måske vores nye Netværksspecialist.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

IT-operatør søges til DMI

Er du detaljeorienteret og grundig og har du flair for IT? Kunne du tænke dig at være en central medarbejder i 24/7-overvågningen af DMI’s forretningskritiske IT-løsninger til støtte for varsling af farligt vejr og overvågning af vejr, klima og hav? Så er jobbet som IT-operatør på DMI noget for dig!

Conference Manager
Virum Se rejsetid

Database-interesseret udvikler med DBA-aspirationer

Conference Manager søger en (eventuelt nyuddannet) udvikler som gerne vil skifte over til at arbejde med databaser eller en erfaren DBA til at varetage det stigende behov for dedikeret database-arbejde.

TP Radio
Greve Se rejsetid

Softwareudvikler til elektronikvirksomhed

Er du en dygtig softwaredesigner som finder det interessant at være med fra ide til færdigt produkt? Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og stor kreativ frihed? Hvis svaret er ja, så kunne TP Radio måske være det rette sted for dig…

Netcompany
København Se rejsetid

Ambitiøs og kommercielt orienteret Legal Advisor med fokus på IT

Har du erfaring med IT-kontrakter, og brænder du for at arbejde i en international virksomhed i vækst? Du vil primært arbejde med forhandlinger og gennemgang af IT-kontrakter, hvor du vil agere rådgiver i spændingsfeltet mellem jura og forretning. Du får således en bred berøringsflade med hele forretningen.

Købstædernes Forsikring
København Se rejsetid

Kundeorienteret og struktureret IT-forretningsudvikler

Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. En effektiv og struktureret tilgang til produktudvikling er en væsentlig forudsætning for realisering af vores vækstambitioner, og derfor søger vi endnu en kollega til at styrke vores IT-afdeling.

Københavns Erhvervsakademi
København Se rejsetid

Er du vores nye it-projektleder (junior- eller senior-profil)?

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af Nørrebro på København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Continia Software A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Solution Manager

Continia is looking for a Senior Solution Manager to lead our Document Capture team and product line. A motivated self-starter who is passionate about managing a team and leading the development of cutting-edge solutions within Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Banedanmark
København Se rejsetid

Nysgerrig og skarp Cybersikkerhedsspecialist

Har du interesse for cybersikkerhed, og brænder du for at holde en del af Danmarks samfundskritiske infrastruktur sikker? Så er det dig, vi søger som Cybersikkerhedsspecialist.

Du får et job i et spændende, udfordrende og uformelt miljø, der giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior React Native Engineer

Would you like to be part of building and rolling out a new digital banking solution for our customers in the Nordic markets? Are you excited about delivering compelling digital user experiences? Then we need you!