90 job matcher din søgning 90 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for OK a.m.b.a.
Viby J. Se rejsetid

IT Business Partner til OK a.m.b.a.

Er du klar til at indtage en ledende rolle i den ambitiøse digitaliseringsproces, der er igangsat i OK a.m.b.a.? Som IT Business Partner vil du få en afgørende rolle i en omfattende strategisk satsning i OK’s IT-område, hvor der arbejdes intensivt med at tage samarbejdet med OK’s forretningsorganisation til nye højder.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Power Platform Consultant

Du er måske i dag i en lignende position som konsulent med mindst 2 års erfaring og med lyst til mere ansvar. Du kan også sagtens være ansat som intern IT-medarbejder med mindst 3 års erfaring, hvor du arbejder med Power Apps og Power Automate med lyst og mod på at skifte over i en konsulentrolle.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Microsoft Cloud Security Consultant

Vi lægger vægt på en sikkerhedskonsulent, som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af Microsoft-konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere sikkerhedsløsninger og rådgivning til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Microsoft Cloud Solutions Architect

Vi lægger vægt på en arkitekt/konsulent, som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Bloom søger for Sepior
Aarhus Se rejsetid

Softwareudviklere

Vores kunde Sepior er et aarhusiansk start-up, der leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer. Vi søger nu flere skarpe softwareudviklere til deres udviklingsteam.

Easyday ApS
Herning Se rejsetid

Talentfuld frontend-udvikler med en stærk grafisk profil

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til visionære, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde? Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performing team.

Evida
Viborg Se rejsetid

Systemadministrator med Cloud-kompetence

Rækker dine it-kundskaber op i skyerne, og vil du være med til at understøtte Evidas videre overgang til brugen af mere cloudbaseret-teknologi? Du skal sammen med de øvrige infrastrukturteknikere stå for udvikling, installation, drift, arkitektur, service og support af vores to datacentre samt vores cloudbaserede miljøer.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior rekrutteringskonsulent

Som rekrutteringskonsulent hos SCR Rekruttering vil du blive ansvarlig for at lede og gennemføre salgs- og rekrutteringsprocesser fra start til slut. Du vil få en bred kontaktflade til såvel virksomheder som kandidater inden for IT-området.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S recruiting on behalf of AAK
Aarhus Se rejsetid

IT Support Specialist

As IT Support Specialist at AAK you will be part of a small team in Aarhus, in charge of onsite support as well as sporadic support for international users. IT support is required on all levels and tasks can range from setting up devices, account administration and application support.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Program Manager SAP S/4HANA

Do you thrive as the link between our Business Lines, the transformation project, and the business unit management? Are you an ambitious, proactive, and self-driven program manager with a strong record within SAP and program management? If yes, KMD offers a great opportunity to grow your career!

Integra2r ApS
Tranbjerg

MES/MOM konsulent

Har du lyst til at udvikle dig sammen med Danmarks mest hardcore MES/MOM team? Som MES/MOM konsulent skal du medvirke i større og mindre projekter hos vores kunder med udvikling og support af løsninger, der digitaliserer produktionsprocesser med automatisk opsamling og præsentation af realtidsproduktionsdata.

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of Spillehallen.dk
Aarhus Se rejsetid

Senior Software System Developer & Architect for Spillehallen.dk

For Spillehallen.dk we are in search of a Senior Software Developer & Architect to engage as theoretical beacon for the system development team at Spillehallen.dk. Spillehallen.dk is owned by Erhvervsinvest Private Equity and has gone through rapid growth.

Twins Consulting ApS søger for Mindworking
Aarhus Se rejsetid

Frontend Application Developer

Som Lead Frontend Application Developer i udviklingsafdelingen er du ansvarlig for at designe og udvikle Mindworkings SinglePageApplikation (SPA). Du deltager som en aktiv del af afdelingens core team og skaber fundamentet for fremtidige projekter.

Bloom søger for Frontmatec
Skive eller Stilling Se rejsetid

Softwareingeniør til Frontmatec

For vores kunde Frontmatec søger vi en dygtig Softwareingeniør. Vil du være en del af en ekstremt spændende international virksomhed, ønsker du et højt fagligt niveau, og stortrives du med at drive dine egne projekter, så kan det være dig, vi søger.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Ambitiøs informationsarkitekt

Kunne du tænke dig at arbejde i Jyllands største finansielle virksomhed? Motiveres du af at arbejde datadrevet – i et spændingsfelt mellem forretning og IT? Så er du måske vores nye informationsarkitekt.

NTI A/S
Aarhus Se rejsetid

Software Developer søges til Aarhus

Du vil komme til at arbejde med et komplekst produktområde i tæt samarbejde med produktejerne og QA. Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du får mulighed for at udvikle vores strategiske egenudviklede værktøjer og løsninger.

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren software-tester/QA-konsulent

Du vil i samarbejde med et par faste teams og kunder udføre testrelaterede opgaver. Som testere i Vertica arbejder vi overordnet med tre forskellige slags opgaver: Skrive/reviewe opgavebeskrivelser, teste leverancer og overdrage leverancer til test hos kunden.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor Supply Chain, logistic og WMS i Dynamics365 FO

Har du erfaring inden for Supply Chain, logistik og WMS? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

JYSK
Brabrand Se rejsetid

Team Leader, Web Development

With a proven technical experience building high performing web sites, good project management and communication skills, you are able to lead and coach a team of web developers. You might have experience in leading a team or you see this as an opportunity to change direction for your career.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor produktion i Dynamics365 FO

Har du erfaring inden for Produktionsstyring? Som Functional Solution Architect hos CGI bliver din primære rolle at koordinere med den ledende løsningsarkitekt på et givent projekt og samtidig være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger.

TARGET Headhunting søger for Eltronic Group
Hedensted Se rejsetid

ERP-Manager - Dynamics NAV

Til at understøtte virksomhedens forsatte drift baseret på den lagte strategi leder vi nu efter en ERP-Manager, der skal sikre en kontinuerlig drift, ajourføre, udvikle samt være tovholderen på en forstående opgradering af ERP-systemet, gældende for hele koncernen.

TARGET Headhunting søger for Eltronic Group
Hedensted Se rejsetid

IT - Business Partner - Finans

I bestræbelserne på at gøre arbejdsprocesserne og tilgængeligheden til data endnu nemmere, leder vi nu efter en Business Partner, der skal supportere og være tovholder i de kommende IT-projekter, der er tilknyttet hovedsageligt IT, men også i grænseområdet, der vil ligge mellem IT og Finance.

Bloom søger for Unitek
Viborg Se rejsetid

Nysgerrig og positiv Frontend-udvikler til Unitek

Vi søger en dygtig Frontend-udvikler, der vægter kvalitet og design meget højt. Din opgave bliver at udvikle en webbaseret Frontend, der skal bygges på den nyligt udviklede backend server. Den webbaserede Frontend skal afspejle den eksisterende, brugervenlige og meget velrenommerede Windows brugerflade.

Twins Consulting ApS søger for Mindworking
Aarhus Se rejsetid

Lead Frontend Application Developer

Drømmer du om at være Lead Frontend Application Developer i Aarhus C? Så læs med her: Mindworking, der arbejder på et innovativt softwareprodukt til ejendomsmæglerbranchen, søger lige nu en udadvendt Lead Frontend Developer.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

Senior Software Architect

For our Development Supervisory Control & Reporting team within the Software Solutions department, we are looking for a Senior Software Architect to define and drive the development of the software side of a new SCADA system.