26 job matcher din søgning 26 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Hillerød Se rejsetid

Teknologiarkitekt med fokus på SQL-databaser

I afdelingen Service Architecture & Transition kommer du til at indgå i et team af bestående af dygtige teknologiarkitekter og Application Managers. I jobbet kommer du til at rådgive og sparre med interessenter og udviklere på tværs af ATP’s forretningsområder, og du vil kunne stille krav til leverandører omkring database-løsninger.

iHeadHunt ApS søger for Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

Senior IT-udvikler (C#)

Drømmer du om at have direkte indflydelse og muligheden for at sætte dit helt eget fingeraftryk på udviklingen af software i en mindre virksomhed? Er du interesseret i at bruge dine kompetencer til at hjælpe os med sikre fremdrift i og fremtidssikre vores IT-platform? Så har vi muligvis det rette job til dig.

ATP
Hillerød Se rejsetid

M365 Power Platform Specialist til IT

Som vores nye kollega bliver du en del af Digital Solutions – ATP’s område for IT, data og digitalisering med ca. 500 specialister, og hvor vi de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

BlackstoneOne
Nærum Se rejsetid

Salgsprofiler til succesfuld og ambitiøs cyber security-virksomhed søges

Som vores nye kollega elsker du at gå på arbejde, du elsker effektivisering, men du elsker også at have tid til dig selv, fordybelse og din familie, hvorfor vores 4-dages-arbejdsuge passer godt ind i dit kram.

BlackstoneOne
Nærum Se rejsetid

Softwareudvikler til dansk cybervirksomhed - skarp PHP-profil søges

Er du en utrolig skarp og selvkørende full stack softwareudvikler med min. to års erfaring, som synes at udvikling indenfor cyber risk er fremtiden, så skal du læse mere her!

Topsil GlobalWafers A/S
Frederikssund Se rejsetid

PLC Programmer - internal production

Can you make a difference in our high-tech company that drives production towards full automation? To strengthen the automation department, we are looking for an additional PLC Programmer - preferably in combination with a good understanding of PLC hardware and software development. Are you going to join the journey?

Inspari A/S
Lystrup eller Lyngby Se rejsetid

Data Engineer

Som Data Engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere data projekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Topsil GlobalWafers A/S
Frederikssund Se rejsetid

Software Quality Controller - til automatisk produktion

Holder du af en dagligdag med mennesker i centrum, kan du lide en arbejdsplads og fabrik, hvor dine kollegaer og dermed SW-brugerne er helt tæt på dit arbejde, og hvor der ikke er langt fra ide til handling? Så er den nye rolle som SW Koordinator noget for dig!

MailCore ApS
Allerød Se rejsetid

MailCore søger en Linux systemudvikler med speciale i infrastruktur

Vi on-boarder i øjeblikket mange nye kunder, og vores strategi for skalering skal optimeres og videreudvikles. Vi søger derfor en systemudvikler (eller lignende profil) som kan varetage videreudviklingen og drift af vores infrastruktur og platform, og være med til at løfte vores virksomhed til næste niveau.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Operations Flow Specialist til IT

I rollen som Operations Flow Specialist bliver dit primære ansvar at sikre, at vores systemer og drifts-flow kører stabilt, og ved driftsforstyrrelser er det dit ansvar at løse problemerne hurtigt og effektivt for afdelingen ”Pensions & Investments”, så den normale service for medarbejderne der genoprettes hurtigst muligt.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Operations Specialist

We are building a new bank for SMEs (Small- and Medium sized Enterprises), and we are looking for a technology driven Operations Specialist with an urge to build our fully automated operations.

EPICO NextGen
Ballerup Se rejsetid

Leder du efter dit IT-drømmejob? Og vil du være en del af næste generations IT-talenter hos ét af Danmarks største IT-konsulenthuse

Send dit CV til EPICO NextGen og lad os hjælpe dig! Vi er bindeleddet mellem den næste generation IT-talenter og en række forskellige virksomheder, der kan tilbyde spændende jobs. Og i EPICO NextGen, leder vi altid efter nye IT-talenter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Junior-udvikler med lyst til at lære til samfundskritisk IT-program

Vil du være en del af et dynamisk, agilt team, hvor du får mulighed for at bidrage og lære? Vil du kode i et sprog, der er simpelt, funktionelt og deklarativt? Lyder det spændende at udvikle en løsning, som store dele af den danske befolkning vil benytte sig af? Så skal du søge stillingen.

TD SYNNEX Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Nordic License Operation Specialist

For this position we aim to find you who wants to work within the IT spectrum and have a close contact to our client and partners. At TD SYNNEX we are keen to teach you the Software skills you need to know to be successful in this role. As a Nordic License Sales Specialist you will, among other things, handle incoming order flows at the company.

Strandmøllen A/S
Klampenborg Se rejsetid

IT-projektkoordinator

Er du Strandmøllens nye IT-projektkoordinator med god erfaring i planlægning og styring af IT-projekter? Stillingen byder på mange spændende og varierende opgaver, hvor du vil arbejde med forskellige IT-projekter i tæt samspil med IT-afdelingen og brugerne i hele organisationen.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Hardware- og elektronik specialist

Som hardware- og elektronik specialist indgår du i et team, hvor du står for at optimere og kvalitetssikre produkter som løbende forandres i takt med LPS’ høje teknologiske avancement. Du vil tage teknisk ejerskab for en rækker produkter og deres funktionalitet, sagt med andre ord, din lyst til et dybt produktkendskab skal være til stede.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Passioneret Database Specialist til Driftsstøtte

Vil du være med til at udvikle og supportere Jyske Banks databaseplatforme? Vil du hjælpe både vores udviklingsorganisation og vores leverandører med etablering af nye systemer? Vil du være med til at optimere vores datagrundlag, samt understøtte stabil drift efterfølgende?

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Er du database Ninja, så leder Jyske Bank efter dig!

Kunne du tænke dig at arbejde med design, opbygning, og administration af databaser i et uformelt, agilt og leverancefokuseret miljø - hvor godt humør, faglighed og kvalitet vægtes højt? Så har vi jobbet til dig!

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Humlebæk

Abinitio Architect

Data Catalog Architect (AbInitio mHub / Collibra / EDC)

  • Design solutions around AbInitio mHub, with knowledge from other data cataloguing tools like Collibra, EDC, Axon.
  • Experience in data catalog platforms like Informatica Enterprise Data Catalog, Ab initio mHub OR Collibra.
Twins Consulting ApS recruiting on behalf of Haldor Topsøe
Lyngby Se rejsetid

Modern Cloud Data Engineers

Can you see yourself being part of a digital transformation at a Danish founded global company with ambitious growth plans? You will play a key role in pioneering future digital solutions with an exciting opportunity to influence our analytics initiatives both on a strategic and operational level.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Studentermedhjælper til Softwareudvikling og Data Science

Har du studieretning inden for Softwareudvikling eller Data Science, og ønsker du at bidrage til udvikling af IT-systemer og løsninger til kapitalmarkederne i Jyske Bank?

Chr. Hansen A/S
Hørsholm Se rejsetid

Senior Cybersecurity Specialist

We’re looking for a unicorn to join our security team, a seasoned veteran in battling cyberattacks and mitigating threat vectors. The global threat landscape is becoming increasingly difficult to navigate and we are expanding our team to broaden our field of expertise.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Business Intelligence-forretningsanalytiker til Danmarks mest interessante datasæt

Vil du arbejde med store mængder af data? Og kan du skabe mening i data ved hjælp af forretningsanalyser? Så er det dig, vi søger. Der er store udviklingsmuligheder i jobbet, og du kommer til at arbejde med Danmarks mest interessante datasæt. Du er, med andre ord, med til at gøre en forskel for ATP og dermed for det danske samfund.

Andel Holding A/S
Haslev eller Virum Se rejsetid

Netværksspecialister til energikoncern – meget mere end bare drift

Som netværksspecialist kan du tage del i omstillingen. Du bliver nemlig ansvarlig for drift og udvikling af disse netværk sammen med de øvrige netværksspecialister og eksterne samarbejdspartnere. I aftaler løsninger og opgaver og fordeler arbejdet mellem jer efter kompetencer og opgavebelastning og der bliver rig mulighed for at sparre og lære.

Twins Consulting ApS søger for Minuba ApS søger for Minuba ApS
Lyngby Se rejsetid

DevOps Engineer

Som DevOps Engineer vil du indgå som en del af Minubas udviklingsafdeling, der normalt arbejder i sprints med værdibaserede målsætninger af op til fire ugers varighed. Det giver en brugercentreret og iterativ tilgang til deres løsninger.