24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TimePlan A/S
Aalborg Se rejsetid

Seniorkonsulent til TimePlan

Dine primære opgaver vil være at onboarde nye kunder, implementere TimePlan hos virksomheder og organisationer og undervise nye brugere. Du kommer også til at rådgive omkring arbejdsmarkedsregler og overenskomster, yde support på TimePlan og - sammen med dine kollegaer - at udbygge kundeloyaliteten.

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Netcompany søger nyuddannede Software Developers

Som Software Developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer, samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z, bliver nøgleordene i din hverdag.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg or Vilnius Se rejsetid

Security Engineer

We are looking for an experienced Security Engineer who is passionate about protecting data, systems, companies, and the right of individuals. If you are the kind of person who always questions if we can do things better and more secure, and if you know the right balance between procedure and agility, we would like to talk with you!

CompanYoung
Aalborg Se rejsetid

CRM-udvikler

Er du vores nye CRM-troldmand og kan du løfte kundeoplevelser til næste niveau, gennem engagerende automation flows og kampagner? Har du erfaring med udvikling, eksekvering og optimering af projekter oppebåret af Microsoft Dynamics? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

Bone Consult A/S
Aalborg Se rejsetid

IT-supporter/IT-support-lead

Til vores kontor i Aalborg, søger vi en udadvendt og tillidsskabende IT-supporter evt. IT-support-lead, som har flair for at forstå forretning og yde support til vores kunder, i et højt fagligt niveau.

Bloom recruiting on behalf of Turnpikes
Copenhagen or Støvring Se rejsetid

SAP Consultant for fast-growing company with global reach

Do you love helping organizations automate important business processes and would like to work with predictive analytics, AI and Machine Learning within SAP? We are looking for an IT Consultant who will be part of their expert team and focus on automating Accounts payable and solve challenges in the Procure to Pay processes for large enterprises.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Software Developer Graduate

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future and contribute to developing cutting-edge technology that improves the lives of millions of people? Our world is IT and technology, and we love it! If you share the same passion, then KMD might be the place to kickstart your career! Join our graduate program, September 2022.

Bone Consult A/S
Aalborg Se rejsetid

IT-konsulent

Til vores kontor i Aalborg, søger vi en udadvendt og tillidsskabende IT-konsulent, som har flair for at forstå forretning og binde det sammen med, og omsætte det til rette IT-løsning.

Telenor
Aalborg Se rejsetid

System Specialist, Mobile Private Network

Vil du have ansvaret for at udvikle og bygge fremtidens trådløse netværksløsninger til erhverv og industri? Har du den tekniske forståelse, der skal til, for at bygge Mobile Private Network? Og kan du være teknisk ekspert i spændingsfeltet mellem den tekniske og kommercielle verden? Så kunne du meget vel være vores næste Fantastiske forbindelse!

Bloom recruiting on behalf of Turnpikes
Stockholm, Copenhagen or Aalborg Se rejsetid

ECM Consultant for fast-growing international company

Would you like to be an expert in helping organizations increase revenue efficiency, quality, and throughput, while minimizing their operating costs? For our customer, Turnpikes, we are looking for an ECM Consultant to be a part of their expert team of IT consultants with focus on OpenText Enterprise Content Management advisory.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Kolding, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor Supply Chain, logistic og WMS i Dynamics365 FO

Som Functional Solution Architect bliver din primære rolle at koordinere med den ledende løsningsarkitekt på et givent projekt og være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger. Du vil bidrage aktivt til udvikling og tilpasning af eksisterende samt nye teknologiske løsninger, der forbedrer rammerne for vores kunder.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Lead Solution Architect Dynamics 365

Kan du analysere, designe, opsætte og beskrive processer og løsninger i Microsoft Dynamics 365? Er kvalitet i arbejdet en naturlig del af din hverdag? Vil du arbejde i en global virksomhed i vækst - med højt til loftet og gode, internationale karrieremuligheder?

Specsavers
Aalborg Se rejsetid

Technology operations technician

In this role, you’ll have the opportunity to be a key player in running, implementing, and securing our platform for the future. This also includes how we adopt cloud technologies with infrastructure as code mindset, supported by advanced monitoring and alerting to keep great uptime across the board in a hybrid environment.

Specsavers
Aalborg Se rejsetid

Technology infrastructure specialist

In this role, you’ll have the opportunity to be a key player in running, implementing, and securing our platform for the future. This also includes how we adopt a GitOps mindset with automation and infrastructure as code, supported by advanced monitoring and alerting to keep great uptime across the board in a hybrid environment.

Telenor
Aalborg Se rejsetid

Senior Category Manager til Telenors IT-indkøb

Er du strategisk indkøber og brænder du for IT-indkøb? Og kan du rammesætte og drive ambitiøse strategiske målsætninger inden for din kategori, uden at gå på kompromis med etiske retningslinjer og gode leverandørsamarbejder? Så er du netop den fantastiske forbindelse, vi leder efter til rollen som Senior Category Manager.

NetIP A/S
Thisted eller Herning Se rejsetid

IT-supporter til Service Desk

Vi søger endnu en dygtig kollega til vores velfungerende Service Desk - med tilknytning til kontoret i Thisted eller Herning. Vores Service Desk er ikke bare et callcenter - det er et sted, hvor der ydes både first og second level-support, og som medarbejder kan du selv få indflydelse på på hvilken type opgaver, der sendes din vej.

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Umbraco-udvikler

Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. I Unik-koncernen, som Logicmedia er den del af, er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg eller Odense Se rejsetid

Solution Architect

Hos KMD Digital Transformation Services (DTS) har vi travlt med at understøtte vores kunders forretning, og derfor søger vi en dygtig Solution Architect, som ønsker at arbejde med komplekse IT-systemer, og som konstant ønsker at forbedre kundernes løsninger og egne kompetencer.

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren Product Owner

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Formår du at sætte dig ind i og forstå kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Logicmedia A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen? Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.