99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

T. Hansen Gruppen A/S
Aarhus Se rejsetid

Frontend-udvikler

Derfor søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet på alle vores touchpoints – du kommer til at arbejde tæt sammen med andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste B2C og B2B sites og tilhørende services.

T. Hansen Gruppen A/S
Aarhus el. Middelfart Se rejsetid

Frontend-udvikler med stærk grafisk profil

Vi søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet på alle vores touchpoints – du kommer til at arbejde tæt sammen med andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste B2C og B2B sites og tilhørende services.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

To it-projektledere til en af Danmarks største it-afdelinger

Har du it-viden og solid erfaring med projektledelse? Motiveres du af at bidrage til et godt samarbejde i et hektisk projektmiljø? Så har du muligheden for at blive kollega med vores 25 engagerede projektledere, hvis største fokus er at gøre en forskel for patienter og hospitaler i Region Midtjylland.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande and Skovlunde Se rejsetid

Software Release Manager

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

Backend Developer

For our Diagnostics Platform Development team in the Services business unit, we are looking for a talented Software Developer in Denmark, looking to drive continuous improvement activities and development of our systems. You will become part of a dynamic and engaged Agile team, focused on delivering high value to our customers.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Finance/Risk Management Professional to strengthen Data Platform

Are you passionate about data? Do you dream of a job in which you can clearly see the value you create for your colleagues every day? And are you eager to challenge the status quo? Then you might be our new colleague to join our ambitious team of Data Engineers.

Ørskov Gruppen
Skjern Se rejsetid

Vi søger en dygtig webudvikler til udvikling af websites og e-handelsløsninger

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk web- og kommunikationsbureau, som udvikler skræddersyede løsninger til kunder i hele Danmark? Så har du mulighed for at blive webudvikler i Ørskov Web, som er et webbureau under Ørskov Gruppen.

Silverbullet A/S
København eller Aarhus Se rejsetid

IT-arkitekter til Silverbullet A/S med kendskab til KOMBIT, SKAT og SUNDHED

Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på IT-arkitekter og tekniske projektledere. Ikke mindst i forbindelse med de nye rammeaftaler, Silverbullet har vundet – alene og sammen med partnere – indenfor det seneste år: I sundhedssektoren, SKAT og KOMBIT. Og så er vi netop kommet på SKI 02.15 sammen med Rambøll.

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Solution Architect til WISEflow

Kan du se nye muligheder og koncepter i brugeres ønsker og ideer, og kan du omsætte det til solide og gennemtænkte løsninger, der kan udvikles, udgives og udvide anvendeligheden af et bredt anvendt netbaseret eksamenssystem?

Columbus A/S
Aarhus og Ballerup Se rejsetid

Data Rockstar med fokus på PowerBI

I Data & Analytics er vi på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven. Deler du samme passion? Vi søger vores næste kollega og forretningskonsulent med fokus på Microsoft PowerBI til at tage del i vores Data Rockstarteam, som er et af de helt store strategiske fokusområder i Columbus

Jobindex A/S søger for Webnuts A/S
Aarhus Se rejsetid

Typescript & Javacript-udvikler søges - en arbejdsplads hvor du har lyst til at blive hængende

Som vores nye kollega får du plads i et agilt innovationsmiljø, hvor anerkendelse og samarbejde er i højsædet. Her programmerer du cutting-edge-løsninger med de nyeste browser- og webteknologier og bygger React-komponenter, services og integrerer dem.

Jobindex A/S søger for A-TEX
Herning Se rejsetid

Webudvikler til IT-afdeling i vækst

Har du solide kompetencer inden for webudvikling? Som vores nye webudvikler kan du se frem til at blive en del af et mindre, erfarent team af webudviklere og 1 ERP-udvikler i Danmark samt samarbejde med andre udviklingsteams på vores udenlandske kontorer.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Nyuddannet Softwareudvikler

Er du nyuddannet eller snart nyuddannet softwareingeniør, datalog eller tilsvarende? Ønsker du at bruge dine evner til at skabe værdi for tusindvis af kunder? Du har her muligheden for at komme til at udvikle innovative investeringsløsninger på en moderne teknologistak direkte til bankens kunder.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Erfaren Agil Coach

Vi søger en erfaren Agil Coach, som kan være med til – i samarbejde med vores øvrige coaches – at sætte retning og støtte den fortsatte udvikling af vores empowered Squads samt støtte til de ledende roller.

TARGET Headhunting søger for Eltronic Group
Hedensted Se rejsetid

ERP-Manager - Dynamics NAV

Til at understøtte virksomhedens forsatte drift baseret på den lagte strategi leder vi nu efter en ERP-Manager, der skal sikre en kontinuerlig drift, ajourføre, udvikle samt være tovholderen på en forstående opgradering af ERP-systemet, gældende for hele koncernen.

TARGET Headhunting søger for Eltronic Group
Hedensted Se rejsetid

IT - Business Partner - Finans

I bestræbelserne på at gøre arbejdsprocesserne og tilgængeligheden til data endnu nemmere, leder vi nu efter en Business Partner, der skal supportere og være tovholder i de kommende IT-projekter, der er tilknyttet hovedsageligt IT, men også i grænseområdet, der vil ligge mellem IT og Finance.

Bolia A/S
Aarhus Se rejsetid

IT Solution Consultant

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor du aldrig vil kede dig? Og drømmer du om at blive en del af noget større? F.eks. i en kreativ og innovativ designvirksomhed med høje, bæredygtige ambitioner? Så er muligheden her.

SPORT 24 A/S
Funder ved Silkeborg Se rejsetid

IT Supporter

Kan du lide at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer? Vil du samtidig gerne være en del af Danmarks største sportskæde og en del af et innovativt hus med fleksible arbejdsforhold, så har du muligheden nu.

SPORT 24 A/S
Funder ved Silkeborg Se rejsetid

IT Logistik solution specialist

SPORT 24 søger dig som er passioneret omkring logistik. Du har flair for data, analyse og dataintegrationer. Du trives i et miljø med driftsfolk, hvor vi afdækker arbejdsgange, problemstillinger og løsningsmuligheder i samarbejde.

SPORT 24 A/S
Silkeborg, Aalborg eller Vejen Se rejsetid

Erfaren backend PHP-udvikler

Vil du være med til at bygge Danmarks største sportsbutik på nettet? SPORT 24 søger lige nu dig, der gerne vil inddrages i beslutninger og arbejde med noget, der skaber værdi. Du er passioneret omkring e-commerce webudvikling og har et agilt mindset.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studerende til test og kvalitetssikring af norlys.dk

Her er en unik mulighed for at komme helt tæt på det udviklingsteam, der udvikler norlys.dk. Vi søger en studerende, der kan hjælpe os med at teste og kvalitetssikre vores leverancer og releases – i tæt samarbejde med teamet og Product Owner.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studenterudvikler til udvikling af kunde- og selvbetjeningsløsninger

Som studenterudvikler bliver du tilknyttet et fast udviklingsteam på seks personer, som på nogle aftalte dage vil have sin arbejdsplads på INCUBA. I bliver således et tæt team, som i fællesskab løser udviklingsopgaver inden for professionelle it-systemer.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studenterudvikler til udvikling af TV-streamingløsninger

Brænder du for softwareudvikling og moderne teknologier? Har du interesse i streaming-applikationer, og vil du være med til at sikre en enestående oplevelse for slutbrugeren? Vil du være en del af et high performance-team, som er klar til at understøtte din udvikling? Så er du måske vores nye studenterudvikler til WebTV-teamet i Norlys.

Jobindex A/S søger for Green Meadow
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

Erhvervsakademi Aarhus
Viby J Se rejsetid

Underviser til professionsbachelor i økonomi og it

Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-folk, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er du måske den dygtige underviser, som Erhvervsakademi Aarhus søger til vores professionsbacheloruddannelse i økonomi og it.