77 job matcher din søgning 77 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfarne softwareudviklere til Cryptomathic

Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at blive en del af et passioneret team, der udvikler markedets bedste sikkerhedsløsninger? Som softwareudvikler hos Cryptomathic bliver du en del af et stærkt team, hvor faglig stolthed, sparring med dygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder er nøgleordene.

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

Tester / Senior quality engineer med teknisk flair / QA specialist / QA Engineer

Hos Vertica kommer du til at arbejde på flere projektteams sammen med nogle af e-handelsbranchens dygtigste projektledere, udviklere, UX-konsulenter osv. Vores opgaver som testere inkluderer review af opgavebeskrivelser, planlægning og udførelse af løbende tests i sprintet, facilitering af kundernes End2End-tests med mere.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Som IT Manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede IT-projekter sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Er du vores nye Chief Product Owner til investeringsområdet?

Har du et godt blik for markedsudviklingen på investeringsområdet, evner du at sætte kundeoplevelsen i fokus og kan du omsætte forretningsmæssige behov til it-løsninger? Så kan det være dig, vi mangler til jobbet, som Chief Product Owner i Bankdata-fællesskabet.

PeopleLink søger for Nissens Cooling Solutions A/S
Horsens Se rejsetid

IT Business Consultant

Virksomhedens ekspertise er højt efterspurgt, da den blandt andet leverer produktionskritiske kølesystemer til vindmøllebranchen. På grund af virksomhedens centrale rolle i den grønne omstilling såvel som i andre industrielle brancher står den nu overfor en spændende rejse – en rejse som du med din ekspertise kan blive en del af!

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Portfolio manager

Would you like to develop European trading strategies for a global energy trading company? Are you motivated by carrying out complex analyses? And are you curious about the commercial drivers of the European power markets? If so, keep reading – it could be one of the best career decisions you ever make!

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Development director for Wealth Management & Trading

Can you demonstrate a comprehensive understanding of how to build complex IT solutions – ideally within financial services? Are you a talented people manager with experience in transforming your area to new challenges? Then we are looking forward to hearing from you.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Erfaren frontend-udvikler til ny web-platform

Vi mangler den helt rette person til at bidrage til et spændende projekt, hvor vi bygger vores websites op igen fra bunden. Der er lagt en hel ny designlinje, lavet et nyt billedbibliotek og udviklingen foregår på en ny platform med moderne udviklingstools og med afvikling i cloud.

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren .NET-softwareudvikler

En unik mulighed for indflydelse og programmering i .NET i den videre udvikling af vores ”Production Software Platform” (MES). Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen.

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren C++, .NET-softwareudvikler

En unik mulighed for indflydelse og programmering i C++ og .NET i den videre udvikling af vores ”Control Software Platform” og ”Production Software Platform” (MES). En spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med højt uddannede kolleger, i et team hvor du aldrig kommer til at stå alene.

Notora A/S
Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren ERP-udvikler til Microsoft Dynamics - Business Central

Vi leder efter dig! Hvis du har praktisk erfaring med programmering i Microsoft Dynamics Business Central (gerne 3-4 år), kan det være dig vi mangler som nyt medlem i vores team af dygtige Business Central konsulenter og udviklere i Aarhus eller Aalborg.

Jobindex søger for MAKEEN Energy
Randers Se rejsetid

Vil du være en del af et internationalt team, som står for drift og udvikling af vores software til maskinløsninger

Trives du bedst i spændingsfeltet mellem drift og udvikling med C++ i centrum?

”Du kommer til at udvikle avancerede løsninger inden for industrisoftware, og du er med til at tegne fremtidens standarder for software til industristyringer,” fortæller afdelingsleder Peter Bruun Jensen.

Er du klar til helt nye udfordringer?

Inspari A/S
Lystrup eller Lyngby Se rejsetid

Data Engineer

Som Data Engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere data projekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Integra2r ApS
Tranbjerg J Se rejsetid

Softwareudvikler til digitalisering af produktionsvirksomheder

Har du lyst til at udvikle dig sammen med Danmarks mest hardcore team for digitalisering af produktionsvirksomheder? integra2r ApS søger nye kolleger til spændende opgaver indenfor softwareudvikling og systemintegration baseret på Microsoft-teknologier.

Bloom søger for EG A/S
Ikast Se rejsetid

Passioneret Frontend-udvikler

Kunne det friste dig kontinuerligt at udvikle din faglighed og at være med i udvikling af webløsninger fra start til slut i samarbejde med dit team og kunderne – og brænder du for at lave de bedste digitale løsninger på boligmarkedet? Så læs videre her.

Styrelsen For It og Læring
Højbjerg eller København Se rejsetid

Kan du facilitere den agile proces i et udviklingsteam?

Vi søger scrum mastere i både Aarhus og København, som vil være med til at fremme digitaliseringen i uddannelsessystemet. Falder rollen som den inspirerende facilitator dig naturligt, og har du et godt kendskab til den agile metode, så er det dig, vi søger.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus Se rejsetid

Senior Product Manager

Would you like to work in an ever-changing environment, where we always try our best to support our customer’s growth and maintain Denmark’s position as one of the most digitalized countries in the world while helping to grow our business internationally? Then this may be the job for you.

Gaming Studios
Viby J Se rejsetid

Spilgrafiker, Animator, 3D-rendering

Er du multimediedesigner eller tilsvarende med fokus på spil og animation? Har du god teknisk forståelse og lyst til at være med til udviklingen af casinospil hos Gaming Studios (Spillehallen.dk)? Vi skal lave de fedeste spil til hele verden, så der sker noget hele tiden. Bliv en del af et team, hvor samarbejde er i højsæde.

NTI A/S
Risskov Se rejsetid

Softwareudvikler – vil du arbejde fullstack med C# og Git?

Er du lidt af en IT-nørd, der elsker at kode? Og vil du dygtiggøre dig sammen med et team på 4 fullstack-udviklere, hvor du kan gå i dybden med dit fag? Så bliv en del af NTI – en af Europas største udbydere af digitale værktøjer til byggeribranchen og industrien.

Kromann Reumert
Aarhus Se rejsetid

IT-specialist (applikations-specialist) med teknisk flair

Drømmer du om at være en del af et kompetent IT-team hos Danmarks førende advokatvirksomhed? Sammen med dine 5 kolleger vil du blive en del af 1. line. Det giver en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver i vores Helpdesk, support af ansatte og kolleger samt tid til dine ansvarsområder inden for udvalgte services og applikationer.

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

DevOps Engineer

Er du nyuddannet udvikler, som ønsker at specialisere dig indenfor DevOps, eller er du måske mere erfaren udvikler som ønsker at tage din karriere i en ny retning? Så er du måske Verticas næste DevOps Engineer.

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfaren DevOps Engineer

Vertica søger en DevOps Engineer der har lyst til at få medbestemmelse på - samt sætte retningen for – Verticas DevOps-gruppe. Du vil blive en del af vores DevOps faggruppe, som arbejder på tværs af organisationen og vores kundeteams med fokus på at optimere vores IT Services, blandt andet indenfor Azure, infrastruktur og sikkerhed.

Simteq A/S
Ringsted eller Herning Se rejsetid

Procesorienteret finanskonsulent

SIMTEQ A/S er en software- og konsulentvirksomhed, som blev startet i 2020 med en mission om at optimere, udvikle og supportere alle processer og arbejdsgange omkring regnskab, bogføring, udlæg, betalinger. Med andre ord, at minimere og automatisere alle de administrative opgaver, der knytter sig til at drive virksomhed.