39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Syddanmark
Kolding/Odense Se rejsetid

Udviklere til vigtige sundhedssystemer (Kolding/Odense)

Brænder du for at være med til at give bedre oplevelser til patienter og borgere samt hjælpe sundhedspersonalet i Region Syddanmark til en mere effektiv hverdag gennem de IT-løsninger, de anvender?

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Region Syddanmark søger testkoordinator til Regional IT

Brænder du for og har du evnen til at lede opgaven med kvalitetssikring og test i komplekse IT-projekter, hvor du er med til at levere solide IT-løsninger, der sikrer høj effektivitet, patientsikkerhed og i sidste ende et velfungerende sundhedsvæsen?

Bizbrains
Vejle eller Høje Taastrup Se rejsetid

Er du vores nye integrationskonsulent?

Til vores kontor i Vejle eller Høje Tåstrup søger vi en integrationskonsulent. Har du praktisk erfaring med IT-integration, og trives du med en god blanding af tekniske opgaver og kundedialog i det daglige? Så er det sikkert dig, vi søger!

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Erfaren Afdelingschef med ansvar for IT Styring og Portefølje i Region Syddanmark

Har du erfaring og evner til at lede og udvikle en afdeling, der bl.a. har ansvar for porteføljestyring af alle Regionens it-projekter samt de strategiske og tværgående administrative aktiviteter? Så er her en mulighed for at sætte dine kompetencer i spil som Afdelingschef i Regional IT.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Erfaren Afdelingschef med ansvar for IT Styring og Portefølje i Region Syddanmark

Har du erfaring og evner til at lede og udvikle en afdeling, der bl.a. har ansvar for porteføljestyring af alle Regionens it-projekter samt de strategiske og tværgående administrative aktiviteter? Så er her en mulighed for at sætte dine kompetencer i spil som Afdelingschef i Regional IT.

Region Syddanmark
Kolding eller Odense

Regional IT søger IT-kyndige projektledere

Som projektleder hos os får du mulighed for at blive tilknyttet flere projekter af gangen – og du vil typisk være ansvarlig fra start til slut, hvor du står i spidsen for selvstændige projekter med mellemhøj kompleksitet eller som del-projektleder med reference til en seniorprojektleder.

Sydtrafik
Sydjylland

IT-supporter

Du får en vigtig rolle i forhold til at yde support til vores medarbejdere på små og store IT-udfordringer i dagligdagen. Ud over den interne supportfunktion udføres en del af opgaverne "ude i marken" på garageanlæg i Syd- og Sønderjylland, hvor du servicerer rejsekortudstyr og android tablets i vores busser.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Erfaren registreringskonsulent med mod på komplekse opgaver

Har du lyst til at arbejde med opgørelse og kvalitetssikring af data, understøtte arbejdet med udvikling af rapportering og meget, meget mere, så er det lige dig, vi mangler.

Qubiqa A/S
Esbjerg Se rejsetid

IT-supporter/medarbejder

Ønsker du at arbejde med IT i bred forstand, og vil du have stor indflydelse på retningen IT skal udvikle sig i? Vi oplever eksplosiv vækst og en stigende aktivitet hele vejen rundt i virksomheden og søger derfor en ny medarbejder, som kan indgå i tæt samarbejde med vores IT Manager og løse alle IT-mæssige opgaver i virksomheden.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

IT-compliance medarbejder

Vil du være en central del af Uniks GDPR-arbejde, IT-sikkerhedspolitikker og har du arbejdet med licens-audit? Så har vi stillingen til dig! Hos Unik er vi i rivende udvikling og som vores nye IT-compliance medarbejder vil du derfor i høj grad være med til at præge vores juridiske arbejde indenfor IT-sikkerhed, GDPR og compliance.

AUTOProff A/S
Vejle or Copenhagen Se rejsetid

IT Project Manager

As our new IT Project Manager, you’ll join us in this newly created role and will be responsible for managing our IT- and Technology implementation projects.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Product Manager til Medico-området

Som Product Manager i Planlægningsafdelingen i Regional IT får du sammen med gode kollegaer ansvaret for at håndtere og udvikle integrationslaget (MDIC) mellem måleapparaterne på sygehusene og de regionale kliniske systemer – fx regionens elektroniske patientjournal. Product management opgaven omfatter alle aspekter omkring produktet.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Systemadministrator søges til Incident Response Teamet i Regional IT

Som systemadministrator er man med til at sikre et stabilt driftsmiljø, primært igennem håndtering af opgaver fra vores Incident system i ServiceNow på 2. og 3. level niveau, men naturligvis også i forhold til proaktivitet på platformen via håndtering af alarmer fra vores overvågningssystem.

Statens IT
Sønderborg Se rejsetid

Skarpe og ambitiøse it-supportere til Statens It’s 31.000 brugere

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til de mange ansatte i staten. Hos os er det både meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde. Og servicedesken kan være din indgang til en spændende karriere i en stor og yderst samfundsvigtig organisation med mange muligheder.

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Vil du være sygehusapotekets lokale IT-systemadministrator og hovedperson i Apovision? Så er det dig, vi har brug for på Apoteket Sygehus Lillebælt.

Som forretningsspecialist skal du løbende afdække behov, krav og ønsker til videreudvikling af Apovision, så systemet understøtter forretningen og ikke forældes, men også være primus motor og sparringspartner for at lokale arbejdsgange tilpasses og tilrettelægges, så Apovision anvendes mest optimalt i hverdagen.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

IT Administrator

We are now looking to find an IT Systems Administrator with a focus on desktop support to join our team based in Sønderborg, Denmark office. You will work within the IT Services to provide quality services to internal business units as well as external clients.

Færdselsstyrelsen
Ribe Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent

Motiveres du af at arbejde med teknologi og digitalisering, hvor dine resultater med garanti kommer til at gøre en stor forskel for borgere og samarbejdspartnere i Danmark? Så har du nu muligheden for at komme med på vores spændende rejse.

Logos Consult A/S
Vejle Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV-konsulent til Vejle

Har du en økonomisk baggrund i forbindelse med tidligere job og/eller uddannelse? Og har du har haft en rolle som superbruger af et ERP-program eller har du arbejdet som ERP-konsulent?

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

It-arkitekt til Regional IT i Region Syddanmark

Har du lysten og evnerne til at arbejde med arkitekturen på store og komplekse it-systemer? Vil du samtidigt arbejde med meningsfyldt IT, så vi også fremadrettet har et godt sundhedsvæsen i Region Syddanmark? Som it-arkitekt hos os er du bl.a. med til at sætte den overordnede retning for udvikling af regionens it-landskab.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk service delivery manager - vær med til at drifte det nye patientjournalsystem i Region Syddanmark

Vil du være med til at sikre de tekniske leverancer i et stort komplekst systemområde, hvor du samtidig kan holde en god balance mellem arbejde og fritid? Du skal bidrage med opgaverne knyttet til de tekniske leverancer, som er essentielle for at sikre en stabil og sikker drift.

Statens IT
Ballerup, Aarhus eller Sønderborg Se rejsetid

Netværksspecialist med gåpåmod og godt humør

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og drift af LAN og Wifi netværk? Så kan du meget vel være min kommende kollega. Du vil blive en del af vores decentrale netværksteam, der indgår i infrastruktur og datacenter området i Statens It. Teamet er ansvarlige for drift, vedligeholdelse og projekter.

Uptime Development A/S
Vejle Se rejsetid

Full-stack udvikler til softwarehus i Vejle søges

Kunne du tænke dig at udvikle gennemtænkte softwareløsninger sammen med landets skarpeste hjerner? Uptime Development søger en erfaren udvikler. Du har en relevant IT-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling softwareløsninger I minimum 3 år.

Uptime Development A/S
Vejle Se rejsetid

IT-projektleder/Business analyst

Vil du være med til at skabe fremtidens IT-løsninger og løfte standarderne inden for branchen? Vi leder lige nu efter en projektleder, som er hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, er en fremragende kommunikator samt en opmærksom og omsorgsfuld teamleder.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

IT Manager for our growing organization

Do you want to work as a manager in a company that develops systems to help keep people and society safe? We are looking for an IT Manager, who can work closely with our skilled IT professionals and stakeholders in the organization. 

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til IT-platformsteam

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Formår du at sætte dig ind i og forstå kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!