18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Recruit IT ApS
Odense

IT Business Application Specialist til Orifarm

Vi søger på vegne af Orifarm. Som IT Business Application Specialist bliver du ansvarlig ansvaret for Application Lifecycle Management (ALM) og står f.eks. for planlægning af og opfølgning på opgraderinger af den applikationsportfolio, du får ansvaret for.

Recruit IT ApS
Odense

End User Workspace specialist til Orifarm

For vores kunde Orifarm, søger vi en alsidig medarbejder til deres End User Workspace. Du vil have et fast samarbejde med 5 tætte kollegaer i IT-drift og have en helt speciel plads i teamet, hvor du vil kunne præge området, idet du har det fulde overblik og ansvar.

Columbus A/S
Middelfart

Junior forretningskonsulent indenfor M3

I M3-teamet har vi en stor rygsæk fyldt med viden og mange års erfaring indenfor konsulentbranchen og IT – Den står bare og venter på du åbner den. Vi har gang i mange spændende projekter hos kunder inden for alle typer af brancher, som kan være med til at kickstarte din konsulentkarriere.

Orifarm
Odense

Operations Engineer til Orifarm

Er du en dygtig Operations Engineer? Er du klar til at påtage dig aktiviteter for en international og konstant udviklende virksomhed? Er du vant til teamwork og levering af førsteklasses infrastruktur? Så har vi det rette job til dig i vores IT-driftsteam.

Orifarm
Odense

End User Workspace specialist til Orifarm

Orifarm mangler en dedikeret person der er vant til at arbejde med installationer og vedligeholde driften af kollegaernes Workspace. Du er en aktiv deltager i migreringsprojekter og vant til at være tovholder på arkitekturen af End User Workspace.

Orifarm
Odense

IT Business Application Specialist til Orifarm

Hos Orifarm bliver du en del af et professionelt og internationalt miljø, som er i konstant udvikling. Som IT Business Application Specialist bliver du ansvarlig ansvaret for Application Lifecycle Management (ALM) og står f.eks. for planlægning af og opfølgning på opgraderinger af den applikationsportfolio, du får ansvaret for.

Sentia Denmark A/S
Herlev eller Odense

Operation Engineer til 2. og 3. level support

Er du frisk på at yde verdens bedste IT-support og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Som Operation Engineer kan du se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart

Multimediedesigner med et skarpt digitalt mindset

T. Hansen Gruppen A/S er helt i front på digitalisering af hele forretningen. Vi har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give vores kunder den bedste digitale oplevelse. Derfor søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet og skabe en visuel rød tråd på alle vores touchpoints.

Recruit IT ApS
Odense

Operations Engineer til Orifarm

Vi søger på vegne af Orifarm. Er du en dygtig Operations Engineer? Er du klar til at påtage dig aktiviteter for en international og konstant udviklende virksomhed? Er du vant til teamwork og levering af førsteklasses infrastruktur? Så har vi det rette job til dig i vores IT-driftsteam.

Recruit IT ApS
Odense

IT-sikkerhedsspecialist

For vores kunde GF Forsikring, søger vi en It-sikkerhedsspecialist. Brænder du for It- og informationssikkerhed? Kan du byde ind med tekniske sikkerhedsløsninger, der sikrer data og informationer i forhold til et konstant ændret trusselsbillede?

Twins Consulting ApS
Odense

Twins Recruitment søger for Orifarm en dygtig Dynamics AX-udvikler

Vi søger på vegne af Orifarm. Brænder du for at arbejde med udvikling indenfor AX og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle de mest optimale og fremtidssikrede løsninger for Orifarm? Så er du kommet til det helt rette sted.

Twins Consulting ApS
Odense

IT Vendor Manager

We are recruiting on behalf of Orifarm. To be successful as a Vendor Manager at Orifarm, you should be detail-oriented and adept at negotiating vendor contracts. Ultimately, as an outstanding Vendor Manager, you should be able to multitask effectively as well as demonstrate exceptional analytical, problem-solving, and decision-making skills.

Socialstyrelsen
Odense

Socialstyrelsen søger en I-sikkerhedskoordinator

Har du erfaring med og indgående kendskab til IT og informationssikkerhed, og er du kvalificeret til at sikre borgeres oplysninger, data og informationer i forhold til standarder og lovgivning samt et konstant ændret trusselsbillede?

Ordbogen.com
Odense

Specialist i IT-infrastruktur til drift af datacenter, Private Cloud og netværk

Vi ønsker os derfor en ny kollega, der aktivt præger udviklingen af disse teknologier og de værktøjer, virksomhedens medarbejdere og kunder har brug for i fremtiden. Det er vigtigt, at du er selvstændig og kan udtænke, fremvise, udvikle og derefter gennemføre projekter på egen hånd med støtte fra og vidensudveksling med den nuværende DevOps-gruppe.

TV2
Odense

Innovationsspecialist til Production Development

Vil du stå i spidsen for at gøre den nyeste teknologi tilgængelig for TV 2s produktionsmiljø? Kan du tænke kreativt og innovativt, og har du de tekniske kompetencer til at udforske, hvordan digitale teknologier som f.eks. AI, Cloud og live tv-produktion kan optimere TV 2s produktion, så er du måske den innovationsspecialist, vi søger.

TV 2
Odense

Engageret løsningsarkitekt til TV 2 - Live Technology i Odense

TV 2 befinder sig i en overgangsfase, hvor traditionel broadcast-teknologi erstattes af moderne IP-baseret teknologi, og vi mangler dig, som kan spille en central rolle ift. at få etableret og udvikle teknologien omkring vores helt centrale produktionelle systemer.

EPICO NextGen
Danmark

Softwareudviklere

Hos EPICO NextGen søger vi IT-talenter, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Sentia Denmark A/S
Herlev eller Odense

Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?

Vi søger en serviceminded Access Manager, som kan holde styr på processen for Access management og foretage oprettelser, ændringer og nedlæggelser af brugeradgange. I stillingen som Access Manager har du en bred kontaktflade med andre afdelinger.