202 job matcher din søgning 202 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler med IT-flair og pensionsviden

Som forretningsudvikler (Business Developer) bistår du med at afdække og vurdere kundernes behov. Du skal være med til at teste løsninger, identificere mulige fejl og i sidste ende forslå løsningsdesign og præsentere den for vores kunder.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Management Assistant til Finance & Business Support

Kunne du tænke dig at blive en del af en førende bank central i Norden? Hos SDC søger vi lige nu en Management Assistant til Finance & Business Support. Hvis du nyder at have stor berøringsflade, evner at have mange bolde i luften, samt ønsker at bidrage til den finansielle sektor i norden, så har vi jobbet for dig!

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Test manager i SAP Kompetencecenter

Har du erfaring med test management i relation til en SAP-løsning? Vil du være med til at kvalitetssikre og effektivisere test af vores SAP-løsning? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter i Københavns Kommune.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Technically minded Incident Manager

The role comes with responsibility for designing and optimizing efficient processes around incident management and other end-client related services. Additional responsibilities like technical administration of client solutions and platforms will also become part of daily activities.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Business Developer inden for rådgivning, bolig og kredit

Er du god til at visualisere de tekniske processer og kan du hurtigt sætte dig ind i konkrete problemstillinger. Kan du løse dem gennem din forretningsmæssige viden indenfor rådgivning og kredit fra et pengeinstitut? - så læs endelig videre!

Bloom søger for Egmont
København Se rejsetid

Super struktureret Product Owner med tung cloud-erfaring

Vil du være en af de drivende kræfter i Egmonts cloud rejse, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS? Egmont er midt i en spændende cloud rejse, hvor migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur, står højt på agendaen.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Power BI-udvikler med sans for datamodellering og datavisualisering

I store træskolængder kan din hverdag beskrives sådan: at finde gode løsninger på komplekse problemstillinger indenfor rammerne af Power BI. Du kommer både til at udvikle nye løsninger og videreudvikle og optimere de eksisterende.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

.Net Developer to develop and maintain SDC’s digital onboarding solution

This is a call-out for the openminded and talented .Net Developers using C# and having practical knowledge of design patterns, SOLID principles, clean code, and OO principles. In return we guarantee you an interesting position in (one of the) great teams in SDC Digititalization.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Direktør til Rigspolitiets Koncern IT

Politiet er en af de bærende og samlende funktioner i det danske samfund. Vi arbejder hver dag for at sikre sikkerhed, fred og orden i et samfund i hastig udvikling. Dét skal Koncern IT understøtte, og vi har brug for en direktør, der kan føre os igennem store og spændende forandringer i de kommende år.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Din HR-karriere starter hos SDC!

Vi har brug for yderligere en studentermedhjælper, så nu kan du få muligheden for at blive en del af et superskarpt HR-team på 7. Teamet består både af garvede medarbejdere og unge nyuddannede, herunder vores tidligere studentermedhjælper Simon, som selv har været igennem alt det, som du også vil møde på din vej.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Team lead til noget med banker og edderkoppespind…

Fangede vi din interesse? Der er faktisk mening med galskaben… for teamet i Core Banking Foundation & Payments har fingrene nede i mange af de helt tunge projekter som fx ”Spider”, der handler om GDPR og intelligent håndtering af forgrenet data.

Vejdirektoratet
Hedehusene Se rejsetid

Vi søger projektledere, der vil med på vores digitaliseringsrejse

Vi navigerer i en kompleks verden af ny teknologi, foranderlige behov og en broget skare af interessenter, og vi har brug for modige og ambitiøse projektledere, der kan hjælpe os til at nå destinationen. Vil du med på rejsen?

Sundhedsdatastyrelsen
København Se rejsetid

BI-konsulent med flair for dataformidling til Sundhedsdatastyrelsen

Har du evnerne til at få viden og værdi ud af store datamængder – og er du en skarp formidler af tal og data? Motiveres du af, at skabe værdi for sundhedsvæsenet med sundhedsdata? Så har vi en stilling som fuldmægtig eller specialkonsulent til dig.

Bloom is recruiting on behalf of client
Copenhagen

Website Manager

We are looking for a data-driven, result-oriented and collaborative Website Manager to join their global marketing team in this new role and help them accelerate their growth. The role has a global scope and will focus on managing website activities, driving a high-quality customer experience while ensuring a keen commercial focus.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Technical Project Manager

You will be a part of the CIO Office, IT Asset Management and IT Master data Governance, and lead IT Service Management implementation projects across Global IT. This requires you to be responsible for delivering IT projects within scope, time and budget and ensure effective implementation into daily operations.

Copenhagen Prospective Studies on Asthma in Childhood
Herlev and Gentofte Se rejsetid

Full-stack Python developer

If you have a broad knowledge of programming in Python and you want a job where you want to be part of a dynamic research group, then you’re the person we want.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Metodestærk QA Manager med fokus på forbedringer

Vil du arbejde målrettet med kvalitetssikring og forbedringstiltag i Danmarks største it-hus? Vil du være med til at udvikle standarder og metoder, der gavner digitaliseringen af den Danske skatteforvaltning? Og brænder du for at skabe forandringer, hvor kvalitet er omdrejningspunktet? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Projektleder til Motor- og ESDH-systemer

Vil du være med til som projektleder at videreudvikle og vedligeholde systemer med stor betydning for finansieringen af den offentlige sektor? Brænder du for at sikre og udbygge optimal it-understøttelse og automatisering af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kollegaer? Så er du måske den projektleder vi søger .

Danmarks Lærerforening
København Se rejsetid

Erfaren IT-supporter med stort servicegen til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Har du solid erfaring med support, drift og administration af større IT-løsninger? Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Og har du kendskab til forskellige Microsoft teknologier samt Azure? Hvis ja - så læs videre!

& friends søger for Carnegie
København Se rejsetid

Front-end udviklere

Carnegies danske afdeling er på vej ud på en spændende rejse, hvor de skal udvikle nye systemer til forretningen og omlægge gamle systemer til nye teknologiske platforme. Vil du med? Carnegie anvender de førende teknologier inden for webudvikling, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Angular og Microsoft .Net.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Test Managers til kvalitetssikring og test for stort it-program

Sidder du inde med stor viden om strukturerede testmetoder og -standarder, og har du erfaring med end-to-end test? Har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det dig, vi leder efter som Test Manager til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Erfaren it-generalist til stort it-transformationsprogram

Brænder du for it-udvikling og for at levere kvalitetssikrede it-systemer? Og har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det måske dig, vi leder efter til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering i programmet ImplementeringsCenter for Ejendomsvurderinger (ICE).

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København Se rejsetid

BI-analytiker til en af statens største statistikbanker

Vil du være med til understøtte en datadrevet offentlig sektor? Synes du det er sjovt at finde indsigt i data og har du sans for datamodellering og -visualisering? Så har vi en spændende stilling til dig i Center for Viden og Analyse i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Solution Architect for our Group & Finance Systems

Do you want to actively drive IT transformation initiatives and work on a wide range of interesting business challenges with key stakeholders across all management levels? As a Solution Architect you will play a key role in defining and enforcing global DSV architecture principles and working on the continuous improvement of DSV’s IT landscape.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Talentfuld it-driftskonsulent søges til Erhvervsstyrelsen

Har du lyst til at være en del af Erhvervsstyrelsen datacenterteam og arbejde med Microsoft teknologier, Azure eller Linux? Er du derudover i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines? Så er du måske vores nye it-driftskonsulent i Erhvervsstyrelsen.