23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S recruiting on behalf of Hewlett Packard Enterprise A/S
Allerød Se rejsetid

Cloud Sales Specialist – ready to unleash your tech potential?

We are solving the world’s most complex challenges, and our people are at the forefront of this progress. In this role, you will therefore play a part in building the future – one big idea at a time.

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT udvikler

Drømmer du om at bidrage med udvikling af custom software i en mindre virksomhed? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og retning for virksomhedens IT-platform? Så har vi muligvis det rette job til dig.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Afdelingschef til ATP’s dataområde

Vi leder efter dig, der kan holde det store overblik og garantere løbende forbedring og effektivisering af opgaveløsningen – både i din egen afdeling og på tværs af området. Dig, der går forrest og understøtter resten af organisationen ift., hvordan man kan omsætte data til forretningsværdi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

IT-specialist til logning og overvågning i AWS Cloud

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for samfundet med dine Datadog/APM-kompetencer? Vil du være med til at sætte dit præg på driften og udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye specialist til logning og overvågning.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Angular-udvikler

Motiveres du af front-end udvikling i Angular? Vil du være en del af et hurtigløbende squad med god sparring og spændende opgaver? Hvis ja, så er du måske lige den kollega, vi har brug for. Som vores nye kollega vil du få mulighed for at anvende dine færdigheder til at udvikle front-end i nyeste versioner af Angular og TypeScript.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Domæneansvarlig til ATP’s Data Warehouse

Som domæneansvarlig sætter du retningen for, hvordan vi sikrer, at forretningslogik og data hænger sammen - du er med til at kravstille fremtidens datakatalog og etablere processer, der understøtter og optimerer arbejdet med datakvaliteten i ATP’s Data Warehouse.

ATP
Hillerød Se rejsetid

RPA-udvikler til Business Science, AI & Innovation

Kan du trylle processer om til softwarerobotter? Kender du til de nyeste RPA-besværgelser, og vil du være med til at skabe skræddersyede automatiseringsløsninger til gavn for hele Danmark? Så er det dig, vi søger.

NIRAS
Allerød Se rejsetid

Frisk RPA-udvikler til NIRAS Global IT i Allerød

Brænder du for automatisering af processer og forretningsudvikling igennem RPA og digitale værktøjer? Er du åben og nysgerrig og ikke bleg for at byde ind med din viden, for at skabe nye og spændende løsninger? Så har du nu mulighed for at blive del af en spændende digitaliseringsrejse.

NIRAS
Allerød Se rejsetid

Erfaren IT-projektleder med Microsoft 365 viden til NIRAS Global IT i Allerød

Har du erfaring med implementering af IT-projekter, og vil du være med til at flytte én af de store danske rådgivningsvirksomheder til et nyt niveau, når det drejer sig om brugen af samarbejdsplatformen på Microsoft 365, så er muligheden her!

NIRAS
Allerød Se rejsetid

Serviceminded IT-supporter til NIRAS Global IT i Allerød

Er du positiv, lærenem og serviceminded? Vil du være en del af en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder? Lyder det spændende med et godt socialt miljø, hvor work-life balance tages seriøst? Så er det lige dig vi søger!

ATP
Allerød Se rejsetid

M365-administrator til IT

Har du en bred teknisk viden om M365? Kan du formidle tekniske budskaber til kolleger og kunder? Og vil du have muligheden for at sætte præg på vores implementering af M365-suiten? Så er det dig, vi søger til vores IT-organisation, hvor vi vil gøre M365-platformen til en strategisk platform for medarbejdere og udviklere i ATP.

ATP
Allerød Se rejsetid

ServiceNow Automation Specialist til IT

Brænder du for at udvikle, automatisere og supportere vores ServiceNow kunder? Kan du varetage dialogen med interne stakeholders og procesejere? Så er det dig, vi søger til vores ServiceNow-team, der arbejder til gavn for vores 3000 brugere.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Partner Success Executive to our Cloud, Security & Software team

Do you have drive and want to join a team where collaboration, customer satisfaction and professionalism are key to our success? Are you eager to learn and broaden your competencies within the IT industri ? Then Tech Data has just the right role for you.

Jobindex A/S søger for EET Group
Birkerød Se rejsetid

Infrastrukturprofil til Europas førende niche-IT-distributør

Som vores nye generalist til infrastruktur får du ansvaret for at opretholde driften af vores datacenter på ca. 250 servere, som er fordelt på fysiske Windows Server-maskiner og virtuelle VMware hosts. Derudover sikrer du, at alle vores kontorer kører stabilt op imod det ovennævnte datacenter.

Inspari A/S
Lyngby eller Lystrup Se rejsetid

Senior Data Engineer

Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT-medarbejder til drift og optimering hos Assure Wealth

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Test Managers til kvalitetssikring og test for stort it-program

Sidder du inde med stor viden om strukturerede testmetoder og -standarder, og har du erfaring med end-to-end test? Har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det dig, vi leder efter som Test Manager til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Erfaren it-generalist til stort it-transformationsprogram

Brænder du for it-udvikling og for at levere kvalitetssikrede it-systemer? Og har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det måske dig, vi leder efter til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering i programmet ImplementeringsCenter for Ejendomsvurderinger (ICE).

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Proaktiv IT-opgavekoordinator

Har du lyst til at deltage i et af Danmarks mest spændende IT-udviklingsprojekter, hvor du arbejder med state-of-the-art cloud infrastruktur og avanceret softwareudvikling? Så er du måske vores nye IT-opgavekoordinator.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Scientists til Natural Language Processing

Vil du ansættes i et nyoprettet team, hvor du udelukkende skal arbejde med NLP-relaterede opgaver til gavn for samfundet? Så har vi drømmejobbet og muligheden for at lave løsninger med effekt på den helt store skala. I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.

Acubiz A/S
Birkerød Se rejsetid

IT Operations Specialist til Acubiz

Stræber du efter høj oppetid og kan du lide at følge op på Service Level Agreements? Elsker du procedurer og kan du bidrage med at overvåge, at programmeringen er fejlfri og ikke mindst sikker? Så vil du trives godt som IT Operations Specialist i Acubiz.

ATP
Allerød Se rejsetid

Application Architect til IT

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP, og på den måde står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til udvikling, vedligehold og support af vores grunddataapplikationer. Det er her, at du kommer du ind i billedet.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Studentermedhjælper til IT-squad

Har du interesse for IT-automatisering, kontroller og dokumentation? Til at hjælpe os, søger vi lige nu en dygtig studentermedhjælper med gode IT- og procesforståelseskundskaber og også gerne viden om Compliance og dokumentationskrav.