28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 28 resultater.
EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder til Systemplatforme, Koncern IT, Region Sjælland

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse? Bliv en del af Koncern ITs Driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer.

BEC
Roskilde

DevOps specialist for Platforms & Architecture

Are you passionate about creating innovative technical solutions, and want to work with technologies such as Docker, ElasticStack, PaaS, Cloud, to automate and drive standardization of our delivery pipeline and subsequently operate an optimal orchestration of this? Then we might have the right opportunity for you.

Comby Denmark A/S
Slagelse

Erfaren 2nd line IT spe­ci­a­list til Comby i Danmark

Vil du være med til at skabe vækst i et firma, som er i en rivende udvikling? Er komplicerede opgaver noget, der motiverer dig? Kunne du tænke dig at være helten bag kulisserne, som holder liv i 3.000 arbejdsstationer og hele 250 servere? Så har vi en plads ledig til dig.

BHS Logistics A/S
Rønne eller hjemmearbejdsplads

Integrationsspecialist

Brænder du for IT - og er API'er et speciale for dig? Trives du med at udføre API'er, hvor du fordyber dig i det enkelte arbejde, og ser at du skaber værdi for BHS? Så passer du lige ind i vores IT-team, som vores integrationsspecialist! Er du samtidig frisk på at være en del af en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder?

BEC
Roskilde

GDPR senior consultant

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

TD-K A/S
Lille Skensved

IT-udvikler til TD-K A/S

Brænder du for at kode, og har du lyst til at være med på en spændende rejse i en virksomhed i rivende udvikling? Trives du med en pragmatisk tilgang til arbejdet, og har du stærke kompetencer inden for kodning? Så er du måske vores nye IT-udvikler. Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren IT-udvikler til en nyoprettet stilling.

TD-K A/S
Lille Skensved

Cloud infrastruktur-konsulent til TD-K A/S

Har du erfaring med design, udrulning og drift af IT-systemer i Azure? Vil du være en del af et team bestående af dedikerede og dygtige IT-professionelle? Kan du arbejde struktureret og holde hovedet koldt? Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren specialist med erfaring i Azure, windows server og virtualisering.

BEC
Roskilde

Information architect

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Bloom søger for RUC Digital
Roskilde

Teamleder for IT-service i RUC Digital

Brænder du for ledelse og IT-support? Kan du motivere medarbejdere og samtidig sætte dagsordenen for, hvordan RUC Digital lykkes med at professionalisere sin IT-support med brugeren i fokus? Så kan du være den nye Teamleder, som vi har behov for til IT-Service hos vores kunde RUC Digital på Roskilde Universitet.

BEC
Roskilde

Product owner for Data Warehouse platform team

You will be product owner for two teams. One working with GDPR deletion engines, Netezza development tools like ELT loading, view generators and other automization tools. The other team is a brand new System Team, who will be responsible for platform monitoring and reporting, optimization of processes across the ART, root cause analytics etc.

Bloom søger for Apoteka
Greve

Tech Lead

Du får som Tech Lead ansvar for udviklingen af apopro.dk 's tekniske løsninger, både hvad angår arkitektur, design, search engine, teknisk infrastruktur, DevOps og master data management. Du står i spidsen for et udviklingsteam bestående af backend- og frontendsoftwareudviklere, data scientist og senior test automation engineer.

Roskilde Universitet
Roskilde

Teamleder for IT-service i RUC Digital

Brænder du for ledelse og IT-support? Kan du motivere medarbejdere og samtidig sætte dagsordenen for, hvordan RUC Digital lykkes med at professionalisere sin IT-support med brugeren i fokus? Så kan du være den nye Teamleder, som vi har behov for til IT-Service i RUC Digital.

Roskilde Universitet
Roskilde

IT-supporter til IT-service i RUC Digital på Roskilde Universitet

Er du serviceminded, systematisk og struktureret, og sætter du en ære i at levere en god brugeroplevelse? Vi har et spændende og alsidigt job til dig, som har erfaring med og brænder for support - med varierende udfordringer, gode kolleger samt mulighed for indflydelse på processer.

BEC
Roskilde

Student assistant for netbank support

Do you take pride in providing a high level of telephone support, and can you deliver the same high level of service to a variety of different users’? Do you want to be part of a central support team at BEC with a hectic, demanding, but also informal and fun work environment? Then you're the one we're looking for.

Region Sjælland
Ringsted

IT-projektleder til Økonomi, logistik og indkøb

Vi søger en kollega, der har nogen erfaring og gerne vil prøve kræfter med projekter i en større organisation - en projektleder der har mod på mere! Så er du frisk på at bringe dine erfaringer i spil indenfor projektledelse, hvor it spiller en vigtig rolle og hvor arbejdet udfolder sig på mange forretningsområder, er det måske dig vi leder efter.

Region Sjælland
Ringsted

IT-projektleder til Sundheds IT program, Koncern IT

Er du nyuddannet og har du hang til projektledelse, digitalisering og Sundheds IT? Vi søger en kollega, der har ambitioner om at blive projektleder. Du må gerne være nyuddannet, bare du er klar til at lære og få erfaring via arbejdet i en stor organisation.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationsspecialist med paraklinisk baggrund til Koncern IT

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af applikationer i Koncern IT i Region Sjælland? Vi søger en applikationsspecialist med lyst til at bringe sine parakliniske kompetencer i spil og være med til at sikre den daglige drift og udvikling af en vifte af forskellige applikationer inden for laboratorieområdet.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationsspecialist med teknisk baggrund til Koncern IT

Som vores nye applikationsspecialist arbejder du primært med at videreudvikle, drifte og vedligeholde løsninger inden for laboratorieområdet. Du bliver en del af et team, der samarbejder med kolleger på tværs i Koncern IT.

Region Sjælland
Ringsted

SharePoint-tekniker til Koncern IT

Har du de faglige kompetencer, og har du lyst til at arbejde med IT og samtidig have en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Så vil vi opfordre dig til at søge denne spændende stilling som applikationsspecialist til SharePoint.

Region Sjælland
Ringsted

IT-driftstekniker til applikationsteam, Koncern IT

Har du lyst til at arbejde med IT og samtidig med, at du har en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Og vil du indgå i et humoristisk og dedikeret team af superdygtige teknikere hos Koncern IT i Ringsted?

Region Sjælland
Ringsted

Applikationskoordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT

Vil du arbejde med udvikling og drift af Sundhedsplatformen? Så er du måske vores nye kollega i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland. Vi søger en Applikationskoordinator, der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de arbejdsgange i Sundhedsplatformen, der understøtter arbejdsgange i relation til medicinering.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationskoordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT

Vil du arbejde med driftsopgaver relateret til Sundhedsplatformen? Så er du måske vores barselsvikar i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland. Vi søger en Applikationskoordinator, der brænder for struktur og som kan se sig selv i opgaven med at sikre den rette struktur på vores sygehuse.

BEC
Roskilde

Graduate software developer for BEC's talent program

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then read this and apply for BEC’s Talent Program. We offer 12 months of IT development training through workshops and real work.

BEC
Roskilde and Herning

Graduate Business Analyst for BEC's Talent Program

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then read this and apply for BEC’s Talent Program. We offer 12 months of training through workshops, side by side training and real work. You will be offered a permanent contract of employment and an attractive salary from day one.