33 job matcher din søgning 33 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mentor IT
Ballerup, Viby J, Esbjerg eller Kolding Se rejsetid

Cloud Presale Architect

Har du styr på IT – måske fra et tidligere job som konsulent - og kan du forene teknisk viden med kommerciel forståelse, når det kommer til kundens cloudrejse? Så er det dig vi leder efter! Ved Mentor IT er vi på en spændende vækstrejse, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer til blandt andet at bygge bro imellem salg, teknik og kunde.

LINK Mobility
København eller Kolding Se rejsetid

Customer onboarding specialist

Er du struktureret og har styr på detaljerne? Er du god til at have mange bolde i luften? Får du energi når et projekt afsluttes med en glad og tilfreds kunde? Har du ambitioner om at arbejde med customer onboarding projekter? Så håber vi, du vil læse videre.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Som vores nye DevOps Engineer vil du i høj grad være med til at præge hvordan vi arbejder og være med til at skabe rammerne for, at videndeling er ’top of mind’ på tværs af drift og udvikling. Du får du her mulighed for at tage ejerskab og sætte dit eget præg på hvordan udfordringerne løses og gribes an.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Studiejob i Team Self-Service & Procesoptimering, Digital Banking i Sydbank

Med et studiejob i team Self-Service & Procesoptimering vil du blive en del af et dynamisk arbejdsmiljø. Du vil opleve en god balance mellem indflydelse og frihed samt den støtte og sparring, som du har behov for i din rolle som studentermedhjælper.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Studiejob i Team Fælles Datagrundlag & Data Governance, Digital Banking i Sydbank

Med et studiejob i team Fælles Datagrundlag & Data Governance vil du blive en del af et dynamisk miljø. Du vil opleve en god balance mellem indflydelse og frihed samt den støtte og sparring, som du har behov for i din rolle som studentermedhjælper.

Sydbank
Aabenraa Se rejsetid

Studiejob i Modeludvikling i Sydbank

Med et studiejob i Modeller vil du blive en del af et dynamisk og ungt miljø med en stor grad af frihed under ansvar. Du vil opleve en god balance mellem indflydelse og frihed samt den støtte og sparring, som du naturligt har behov for i din rolle som studentermedhjælper.

LEMAN A/S
Fredericia Se rejsetid

IT Service Desk Agent

Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige er du en af nøglepersonerne i vores Service Desk og ansvarlig for at levere ”best-in-class”-fejlsøgning på de henvendelser, vi modtager i vores globale servicefunktion.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Visitationscenteret i PET

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sikre, at informationer når den rette modtager? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere.

Shoreline
Stavanger, Esbjerg or Hamburg Se rejsetid

Test Automation Engineer

As Test Automation Engineer at Shoreline you will be part of our Engineering teams to setup Automated tests, including end-to-end tests, that ensure our software products are tested toughly and consistently. You will help shape how we do testing and quality assurance in Shoreline as an active member of our cross-functional QA team.

Egsgaard Organisation & Ledelse recruiting on behalf of A/S Vestfrost Solutions
Esbjerg Se rejsetid

Group IT Operations Manager

Are you passionate about ensuring successful IT operational performance in an international manufacturing company? Do you want to join our growth journey? We are offering an exciting and challenging job, where we have high expectations, but provide a great room of freedom to act and opportunities to develop.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Team Astro needs a senior Front-end developer

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark’s Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS project based on the latest technologies. Here is your chance to realize that! At Unik, we invest in you and give you time to add to your competencies and furthering your career.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

MS Office-specialist

Er du specialist eller en skarp superbruger indenfor MS Office-produkterne og har du lyst til at dele din viden og få en hverdag med alsidige opgaver? Så har vi stillingen til dig! For at understøtte vores kunder bedst muligt leder vi lige nu efter en MS Office-specialist, der skal hjælpe vores eksterne kunder samt interne kolleger.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med regnskabsforståelse

Med base i Vejle står IT-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

EPICO NextGen
Ballerup Se rejsetid

Leder du efter dit IT-drømmejob? Og vil du være en del af næste generations IT-talenter hos ét af Danmarks største IT-konsulenthuse

Send dit CV til EPICO NextGen og lad os hjælpe dig! Vi er bindeleddet mellem den næste generation IT-talenter og en række forskellige virksomheder, der kan tilbyde spændende jobs. Og i EPICO NextGen, leder vi altid efter nye IT-talenter.

Softværket
Kolding Se rejsetid

Kundeorienteret GIS-konsulent

Du vil indgå i et team bestående af erfarne kollegaer, der samarbejder om at løse de daglige opgaver, hvor I aktivt videndeler, sparrer og opkvalificerer. Idet vi har et ønske om, at alle skal kunne træde til i alle opgaver, vil du få varierende opgaver og en spændende arbejdsdag.

RIT A/S
Lystrup eller Vejle Se rejsetid

IT Consultant – fasttrack din IT-karriere

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kolleger? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid? Er du vores næste IT-talent med nogle års erfaring og uddannelse i rygsækken, så har vi jobbet til dig!

Wingmen Solutions A/S
Søborg eller Lystrup Se rejsetid

IT Project Managers til styring af fremtidens digitale it-infrastruktur

Er du IT Project Manager, og motiveres du i et job, hvor du sikrer den ekstra gode kundeoplevelse ved at kombinere din tekniske IT-viden med kunderådgivning? Har du gennemslagskraft og kan du motivere dit projektteam, så I sammen opnår målsætningen til tiden og inden for budgettet?

ITD
Padborg Se rejsetid

IT Developer til internationalt orienteret koncern

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde selvbetjeningsportaler til ITD Groups medlemmer og kunder? Så er du måske vores nye IT Developer. Ud over ovennævnte hvor udviklingen spænder fra frontend- til backend-delen, skal du være med til at udvikle hjælpeapplikationer, der kan understøtte organisationen.

Gyldendal A/S
København eller Sønderborg Se rejsetid

Sitecore specialist / .NET udvikler til IT udviklingsteam

Vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle vores store portefølje af fagsystemer til bl.a. grundskoleområdet i vores nyoprettede enhed, Gyldendal Uddannelse Digital? Og kunne du tænke dig derigennem at bidrage til at udvikle markedsledende digitale undervisningsmaterialer?

Zealand Pharma A/S
Søborg Se rejsetid

Senior Data Manager

Zealand Pharma A/S (Zealand) is a Copenhagen-based biotechnology company focused on the discovery and development of peptide-based medicines. We are looking for a Senior Data Manager who can help develop the data management function across all development projects at Zealand Pharma.

Statens IT
Ballerup, Sønderborg eller Aarhus Se rejsetid

IT-projektledere

Vil du bidrage til, at Statens It lever op til sit strategiske pejlemærke ”Pålidelige projekter”? Statens It søger projektledere, der kan planlægge og styre forskellige typer it-projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet i samarbejde med kunder, leverandører og organisationen.

Tabellae A/S
Vejle og Brøndby Se rejsetid

Konsulent/specialist til Electronic Reporting CBD, Output Management for D365FO

Vil du være med til at opbygge Nordens mest professionelle afdeling indenfor Electronic Reporting og Configurable Business Documents (CBD)? Vores nye implementeringskonsulent skal bistå vores ERP-partnere med konsulentassistance til at opbygge eksterne rapporter fra Dynamics 365FO i CBD.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Manager for Our Quality & Process Team

Do you want to work as a leader in a company that develops systems to help keep people and society safe? We are looking for a candidate that can lead our newly established team of experts in the field of quality, processes and operational excellence.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Technical Sales Engineer

We are rapidly growing our global business and we are looking for a new colleague to join our newly stablished technical sales team. The technical sales team supports the sales organization with technical leadership in the tender process. As a member you will bridge between sales and system engineering.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med bred kodeerfaring

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan læse og kode i eksisterende applikationer. On prem og WEB-applikationer. Vil du bruge din kodeviden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.