19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IST ApS
Roskilde Se rejsetid

Er du UX-Designer? Og vil du være med til at udvikle fremtidens elevadministrative løsning og samtidig gøre en samfundsmæssig forskel?

Vi søger en UX-Designer til vores kontor i Roskilde, som vil være med til at udvikle fremtidens digitale elevadministrations-løsning, som understøtter skolens administration, forældre, børn og forvaltning i deres dagligdag. Er det dig?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Service Level Manager til Koncern IT

Brænder du for IT og for at levere god service? Og har du lyst til at arbejde med Service Level Management, så har vi måske stillingen til dig i Koncern IT - Region Sjælland. Du kommer til at indgå i et fagligt netværk med dygtige Proces Managers i din afdeling og vil have et tæt samarbejde med disse i dagligdagen.

IST ApS
Roskilde Se rejsetid

Product Owner, som vil være med til at udvikle løsninger, der gør en forskel

Har du lyst til at udfolde dine evner som Product Owner på en arbejdsplads med højt til loftet, masser af ansvar og en god, sund social kultur? Vi søger en Product Owner til vores kontor i Roskilde, som vil være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger til dagtilbud og skole. Er det dig?

Novo Nordisk A/S
Bagsværd or Kalundborg Se rejsetid

Advanced IT Operations Analyst

Do you want to play a key role in developing and improving the Production Infrastructure (within VMware) in Novo Nordisk? This could be your chance to bring your personal ambition and passion to work and help change diabetes for generations to come. Read on!

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Microsoft Windows Systemadministrator

Vil du være med til at sikre stabil drift og udvikle RUC’s Microsoft Infrastruktur og bidrage til driften og udviklingen af dette, både on-prem og i Cloud? Så søger RUC Digital en medarbejder som dig.

BEC
Roskilde Se rejsetid

System engineer

Do you want to work with critical and central payment infrastructure in the Danish financial sector, where high quality and stable operations are in focus? Are you in the beginning of your career and are you looking for a position with purpose and you will learn something new everyday? Then you are the one we are looking for.

Region Sjælland
Sorø Se rejsetid

Systemkonsulent til Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Brænder du for at udvikle automatiserede løsninger til kollegerne i Regnskab og Finans, så deres hverdag bliver nemmere, så har vi en ledig plads på holdet i Finans og Systemer. Vi søger en ny kollega, der drømmer om en dagligdag, hvor du automatiserer og drifter forskellige opgaver inden for regnskab og økonomi.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Mainframe Operations Planner

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you. In the position as Mainframe Operations Planner, you will work closely with developers and some of our customers.

DLF Seeds A/S
Roskilde Se rejsetid

IT Junior Infrastructure Architect

Are you imagining a future where you’ll be part of a skilled IT architecture and technology team and further develop your skills as an architect? Then you might be who we are looking for in a position as Junior IT infrastructure Architect to a global market leader in grass and clover.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Implementeringsprojektledere med ambitioner

Som projektleder får du ansvar for at udføre professionel projektledelse samt udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, ligesom du deltager i den løbende udvikling af projektmodeller og processer. En stor del af vores projekter er it-anskaffelsesprojekter inden for områderne; sundhed, administration og infrastruktur.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Applikationsspecialist til Koncern IT

Koncern IT søger en applikationsspecialist til håndtering af Sundhedsvæsnets organisationsregister – Sygehus klassifikation på vegne af Region Sjælland.

BEC
Roskilde or Warsaw Se rejsetid

Domain Architect for Wealth Management & Trading

In this role you will be part of our domain architect team. You will be working in the Wealth Management & Trading (WMT) domain. Here you will be an integral part of the domain leadership. You will help set the overall direction for the domain and orchestrate an architectural vision together with team and enterprise architects.

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Specialkonsulent til Front Office og forskningsstøtte på RUC

Din opgave er at hjælpe forskere med at navigere i de forskellige services, som er forankret i andre afdelinger og hos Danish e-infrastructure Cooperation (DeiC) samt kunne hjælpe med behovsafklaring, udarbejde løsningsforslag og koordinere samarbejde med de forskellige specialister i RUC Digital.

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

RUC søger en senior Data Engineer

Dette er en meget alsidig rolle, som giver dig mulighed for - helt fra starten af, at være med til at opbygge fundamentet for vores next level dataplatform. Vi tilbyder stor indflydelse, og du vil være med til at bane vejen både for hvad der er tekniske muligt, men også i implementeringen ud i forretningen.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Leder til IT-Applikationer i Koncern IT

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair og interesse for procesoptimering? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Windows-tekniker med speciale i Sundhedsplatformen søges

En af vores dygtige medarbejdere har fået ny stilling internt i Koncern IT, og derfor har vi brug for dig som vores nye driftstekniker. Du skal hjælpe med at varetage driften af Sundhedsplatformen sammen med andre gode kollegaer. Hvis du er proaktiv, struktureret og god til at bevare overblikket i en travl hverdag, er det dig, vi mangler.

Twins Recruitment
Fyn og Jylland

Ambitiøs, erfaren og selvstændig it-rekrutteringsspecialist med hunterprofil

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Kan kunderne lide dig? Motiveres du af tæt kunde- og kandidatkontakt, kan du finde det rigtige match og ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger dygtig IT-medarbejder til vores Incident og Problem team

Er du problemknuser med stort P og interesseret i at arbejde med at hjælpe it-medarbejderne med at løse Incidents? Vil du arbejde i en funktion, hvor vores brugere og kunder har høje forventninger? Så er du måske vores kommende kollega.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!