46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ellab A/S
Hillerød Se rejsetid

Full stack web developer til spændende Cloud-projekter

Har du erfaring med full stack webudvikling, og har du lyst til at udvikle dine evner i et dygtigt udviklingsmiljø, hvor din indsats gør en forskel? Ønsker du desuden at arbejde i en international virksomhed med en stærk kultur og ambitiøse mål indenfor vækst, diversitet og bæredygtighed, så kan det være dig, vi søger.

Ellab A/S
Hillerød Se rejsetid

Softwareudvikler til spændende .NET-projekter

Brænder du for at udvikle software med et godt formål for øje? Trives du i en dynamisk R&D-afdeling, og har du lyst til at udvikle dine evner i et innovativt udviklingsmiljø, hvor din indsats gør en forskel? Så er du måske den nye kollega til vores R&D Softwareteam.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Teknisk Specialist til WorkZone

Vi har brug for en teknisk specialist til vores nye ESDH-system WorkZone i Skatteforvaltningen. Din rolle i ESDH-teamet bliver teknisk specialist. Hvis du har et dybdegående kendskab til WorkZone, sagsaktiviteter, webservices, Odata og gerne Microsoft 365 vil det være perfekt.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

IT Infrastructure Manager

Brænder du for IT-sikkerhed, serverdrift og arkitektur, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, som er åben over for ny teknologi? Så er det måske dig, vi leder efter til at sætte retningen for den vej, IT-infrastrukturen bevæger sig i Lomax.

ATP
Allerød Se rejsetid

Java Backend Developer til udvikling af applikationer baseret på Spring, Mybatis og JPA

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet? Konkret søger vi dig, der vil videreudvikle og vedligeholde applikationer baseret på Java, Spring, Mybatis og JPA mod en DB2-database med fokus på integrationer via både REST og SOAP Web Services.

Recruit IT ApS søger for Lessor
Allerød Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt

Er du en erfaren profil inden for it-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor de har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Architecture Team.

Plougmann Vingtoft
Hellerup Se rejsetid

IT-medarbejder til administration, drift og support søges til IT-afdeling

Har du erfaring med administration af servere, support af brugere og almen IT-drift? Så er det måske dig, vi søger til vores IT-afdeling hos Plougmann Vingtoft. Jobbet inkluderer support af brugere, drift og vedligeholdelse af klienter, servere og infrastruktur, indkøb og klargøring af udstyr, samt udarbejdelse af dokumentation og guides.

DHI
Hørsholm Se rejsetid

Software engineer for sustai­na­bi­li­ty

This software engineer role is in the data and analytics section of DHI, where we specialize on expertise about environmental data from space satellites, in-situ measurements, industrial sensors, as well as data analysis and assimilation, scalable processing and efficient dissemination.

Jobindex A/S søger for Green Meadow
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

ATP
Allerød Se rejsetid

IT-udvikler til digitale kommunikationsløsninger

Vil du være med til at videreudvikle digital dokumenthåndtering til gavn for samfundet? Vi lægger vægt på din interesse for nye teknologier og din strukturerede tilgang til opgaverne. Du arbejder selvstændigt, har sans for detaljer og kan holde overblikket – også i de mere travle perioder.

TietoEVRY
Holte Se rejsetid

Developer Public 360°

Would you like to make a difference and help shape a smarter society? Then join our team! Here you will work together with positive and motivated colleagues in a highly international team of Public 360° professionals. You’ll also be given the opportunity to work in a stable and growing business in a role which offers a lot of personal growth.

Lundgrens Advokatpartnerselskab
Hellerup Se rejsetid

Serviceminded IT-supporter

Som vores nye IT Supporter får du en spændende og afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave er at hjælpe vores brugere til at få en ukompliceret hverdag ved brug af vores IT-systemer og udstyr.

Strandmøllen A/S
Klampenborg eller Ejby Se rejsetid

IT udvikler

Vi søger en Dynamics 365FO udvikler eller dig der gerne vil vokse med opgaven og blive endnu bedre klædt på i Dynamics AX og det kommende D365FO. Alt efter dit erfaringsniveau, kommer du til at få en bred berøringsflade både på opgaveniveau, men også på tværs af organisationen.

Visiopharm A/S
Hørsholm Se rejsetid

Senior Software Developer, Web

We are looking for an experienced Full Stack Web Developer to join our team in Hørsholm, DK. Here you will be working in a highly motivated product team with the newest technologies to build web applications which can make Visiopharms fast processing of large data amounts easily available for our customers.

RECONOR A/S Gruppen
Farum Se rejsetid

Data-tekniker/IT-tekniker

Koncern IT hos Reconor Group søger lige nu en data-tekniker/IT-tekniker. Hos Reconor Group bliver du en del af en ambitiøs miljøkoncern i rivende digital udvikling. For dig betyder det, at du får mulighed for både at blive fagligt udfordret og være med, hvor du gør en forskel i forhold til den bæredygtige omstilling.

Furesø Kommune
Værløse Se rejsetid

Leder af IT- og Digitaliseringsafdelingen i Furesø Kommune

Er det dig, der kan sætte strøm til vores ambitioner for digitalisering og sikker IT-drift? I Furesø skaber vi løsninger sammen, og vi søger en stærk profil, der kan løfte vores digitaliseringsdagsorden og aktivt skabe fremdrift i projekterne.

Bloom søger for Danelec Marine A/S
Birkerød Se rejsetid

Embedded Linux softwareudvikler - gerne med Teamlead-erfaring

Har du lyst til at sætte dit præg på udvikling af vigtig Vessel Remote Server datakommunikationsprodukt til skibe? - og tage ansvaret som teamlead for et motiveret outsourcet team? Læs da videre om denne spændende mulighed...

ALK
Hørsholm Se rejsetid

Senior Training and Learning Expert – Help us build a best-in-class global learning and quality culture

This position gives you the opportunity to contribute to the development and improvements of the future quality processes and related to QMS and the quality culture within ALK, and gives you a large interface, global responsibility, and a great working environment.

NTI A/S
Værløse Se rejsetid

Dygtig BIM/VDC-konsulent/-specialist søges til en spændende og alsidig stilling

Vi søger en dygtig BIM-konsulent, der skal løse spændende kundeopgaver, være sparringspartner for vores kunder, foretage analyser samt operationalisere og implementere resultaterne fra disse. Foretage undervisning og være med til at formidle den nyeste viden.

NTI A/S
Vejle eller Værløse Se rejsetid

Application Engineer/Systemkonsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

C++ backend Developer

On a daily basis, you will have the chance to work together with highly skilled experts within their field, collaborating in scrum teams where the challenge is to bridge between many different areas of expertise and innovative technologies. You will be able to make your mark and directly see your contribution to the customers’ business.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Front-end eller Full-stack udvikler

Brænder du for it-udvikling og komplekse problemstillinger? Vil du være en del af et hurtigt løbende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver? Så er du måske lige den kollega, vi har brug for.

ATP
Allerød Se rejsetid

Sikkerhedskoordinator til IT

Sikkerhedsaktiviteterne i ATP har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau. Som sikkerhedskoordinator bidrager du til, at IT-sikkerheden i ATP bevares og er med til at skabe nødvendige optimeringer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Vi søger testere med teknisk flair til Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af kontoret Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Test Automation Engineer - SW platform development

We are seeking a highly competent software tester experienced in automated test development. You will be our new lead on developing our test automation platform, as well as be responsible for defining the tests needed for ensuring the overall quality of the platform software development.