19 job matcher din søgning 19 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

Frontend-udvikler

Til FTZ+ teamet søges en Frontend Developer – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

C# softwareudvikler

Til FTZ+ teamet søger vi en C# softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Jobindex søger for SPECTRA SYSTEMS A/S
Odense Se rejsetid

IT-supporter til cloud-løsninger

Er du klar til nye udfordringer hos en virksomhed, hvor du står for drift af egne hostede og public cloud-løsninger hos den førende spiller inden for hotel- og oplevelsesindustrien? Hos SPECTRA SYSTEMS bliver du en del af en virksomhed med store digitale ambitioner.

Inspari A/S
Lystrup eller Lyngby Se rejsetid

Data Engineer

Som Data Engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere data projekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

Project Manager til IT Forum Gruppen

For vores kunde, IT Forum Gruppen, leder vi efter en dygtig Project Manager og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og implementering af infrastrukturløsninger til en bred vifte af kunder.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Passioneret .Net Backend-udvikler til virksomhed i vækst

Vores kunde Logos Payment Solutions i Odense har rygende travlt, og vi søger derfor en .Net backend-udvikler til deres udviklingsteam. Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

EPICO NextGen
Ballerup Se rejsetid

Leder du efter dit IT-drømmejob? Og vil du være en del af næste generations IT-talenter hos ét af Danmarks største IT-konsulenthuse

Send dit CV til EPICO NextGen og lad os hjælpe dig! Vi er bindeleddet mellem den næste generation IT-talenter og en række forskellige virksomheder, der kan tilbyde spændende jobs. Og i EPICO NextGen, leder vi altid efter nye IT-talenter.

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger Technology Operations Specialist med interesse for digitale løsninger

Kan du vurdere, udvikle og effektivisere digitale løsninger, og vil du bidrage til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de møder os digitalt? Vi søger en proaktiv Technology Operations Specialist til vores Operations Center-team, der er en del af afdelingen Operations & Service Development på TV 2.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Junior-udvikler med lyst til at lære til samfundskritisk IT-program

Vil du være en del af et dynamisk, agilt team, hvor du får mulighed for at bidrage og lære? Vil du kode i et sprog, der er simpelt, funktionelt og deklarativt? Lyder det spændende at udvikle en løsning, som store dele af den danske befolkning vil benytte sig af? Så skal du søge stillingen.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Passioneret Database Specialist til Driftsstøtte

Vil du være med til at udvikle og supportere Jyske Banks databaseplatforme? Vil du hjælpe både vores udviklingsorganisation og vores leverandører med etablering af nye systemer? Vil du være med til at optimere vores datagrundlag, samt understøtte stabil drift efterfølgende?

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Er du database Ninja, så leder Jyske Bank efter dig!

Kunne du tænke dig at arbejde med design, opbygning, og administration af databaser i et uformelt, agilt og leverancefokuseret miljø - hvor godt humør, faglighed og kvalitet vægtes højt? Så har vi jobbet til dig!

Twins Consulting ApS recruiting on behalf of Haldor Topsøe
Lyngby Se rejsetid

Modern Cloud Data Engineers

Can you see yourself being part of a digital transformation at a Danish founded global company with ambitious growth plans? You will play a key role in pioneering future digital solutions with an exciting opportunity to influence our analytics initiatives both on a strategic and operational level.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Studentermedhjælper til Softwareudvikling og Data Science

Har du studieretning inden for Softwareudvikling eller Data Science, og ønsker du at bidrage til udvikling af IT-systemer og løsninger til kapitalmarkederne i Jyske Bank?

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Head of Development til virksomhed i vækst

Vil du være med til at sætte retningen for et hold af specialister, der laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark? Som Head of Development vil du komme til at sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer.

TV2
Odense Se rejsetid

React frontend-udvikler til TV 2 PLAY

Kom og bliv en del af holdet i én af Danmarks største MediaTech virksomheder! TV 2s strategi for 2025 er at nå 1,3 millioner abonnenter. Den første million er allerede rundet. Vil du være med til at indfri den forventning, og sætter du en ære i at optimere den kommercielle forretning i samarbejde med dine dygtige kollegaer - så læs med her.

Twins Consulting ApS søger for Minuba ApS søger for Minuba ApS
Lyngby Se rejsetid

DevOps Engineer

Som DevOps Engineer vil du indgå som en del af Minubas udviklingsafdeling, der normalt arbejder i sprints med værdibaserede målsætninger af op til fire ugers varighed. Det giver en brugercentreret og iterativ tilgang til deres løsninger.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Passioneret og kreativ UI/UX Product Designer

Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier indenfor luftfartsindustrien, hinanden og sig selv for at levere det bedste resultat. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og meget passioneret team.

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Solution Architect

Som Solution Architect kommer du til at hjælpe med afklaring, design og specifikationer af API’er i et større igangværende kundeprojekt. Du vil skulle deltage i kundemøder og workshops med fokus på afklaring & specifikation af forretningsbehov som efterfølgende skal omsættes til realiserbare løsningsspecifikationer.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for teknik og support, så er du måske vores nye IT-supporter til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift. Som IT-supporter kommer du til at arbejde med computere og andet it-udstyr, samt hjælpe brugere med umiddelbare IT-udfordringer.