188 job matcher din søgning 188 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på cloud-sikkerhed og CIS-18? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, IT-sikkerhed og netværk, som IT-sikkerhedsspecialist.

Danmarks Lærerforening
København Se rejsetid

Udviklingsorienteret chef til Digitalisering og IT

Kan du sikre den strategiske retning for Danmarks Lærerforenings digitale udvikling? Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger? Og har du forståelse for at udvikle driften af en IT-organisation. Hvis ja – så læs her!

Jobindex søger for Advania
Herlev Se rejsetid

Netværksspecialist – styrk din faglighed blandt gode kolleger

Vil du være med til at forme den måde, vi arbejder med HPE, Aruba og Fortinet på, inden vi bliver rigtig store på det danske marked? Så kom med, mens vi vækster, og bliv en del af et team, hvor vi connecter lige så godt som vores netværk.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Delivery Director

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Så er det måske dig, vi søger i KMD. Som Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance til en af KMD’s største kunder.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

Frontend-udvikler

Til FTZ+ teamet søges en Frontend Developer – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

C# softwareudvikler

Til FTZ+ teamet søger vi en C# softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

MAN Energy Solutions
Copenhagen Se rejsetid

Student Assistant for Engine Control Department

Are you a talented individual who is ready to assist in developing cutting-edge and innovative technology? Would you like to contribute to the global green transition and join a team that makes a lasting impact developing the world’s largest combustion engines of the future? - Then we might have just the spot for you!

Globus Data ApS
Holte Se rejsetid

Kunde- og supportkonsulent

Vi er en mindre IT-virksomhed i udvikling og søger en kunde- og supportkonsulent til at styrke vores supportteam, som sigter efter at yde den bedste service i branchen. I stillingen som kunde- og supportkonsulent vil du i samarbejde med resten af supportteamet og i tæt samarbejde med udviklingsteamet varetage den daglige support.

Mentor IT
Ballerup, Viby J, Esbjerg eller Kolding Se rejsetid

Cloud Presale Architect

Har du styr på IT – måske fra et tidligere job som konsulent - og kan du forene teknisk viden med kommerciel forståelse, når det kommer til kundens cloudrejse? Så er det dig vi leder efter! Ved Mentor IT er vi på en spændende vækstrejse, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer til blandt andet at bygge bro imellem salg, teknik og kunde.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Lead app-udvikler til Android – gør en forskel for Politiets arbejde i felten

Som Lead Android-udvikler har du ansvar for kvaliteten af den udviklede kode. Du kommer du til at arbejde i et SCRUM team, som i tæt samarbejde med forretningsanalytikere, testere og brugere, udvikler mobile løsninger, der kan effektivisere politiets opgavevaretagelse i felten.

MAN Energy Solutions
København Se rejsetid

SharePoint & M365 Subject Matter Expert (SME)

Are you an ambitious person ready to take over a key position in our high-performing and award-winning digital workplace transformation team? Do you have extended experience with SharePoint, Power Platform & M365 Subject Matter Expertise (SME)?

ALD Automotive Danmark A/S
Taastrup Se rejsetid

IT Application Support

As our new IT Application Supporter, you'll be the superhero who helps our internal employees in the ALD Nordic region when they're having technical issues with our ERP solution for car leasing. You will work closely with customers to troubleshoot and fix their problems, making sure they're happy and satisfied with our product.

Jobindex søger for Flatpay ApS
Herlev Se rejsetid

Backend-udvikler med interesse for frontend – og en iværksætter i maven

Har du erfaring med Java? Og vil du dyrke dit udviklertalent i en succesfuld startup, der i løbet af ét år er gået fra 2 til 50 kolleger og stadigvæk vokser? Så bliv en del af Flatpay-familien.

Dustin A/S
Brøndby, Aarhus Se rejsetid

Network Specialist

Do you have the passion and the right competence to lead Dustin's internal network infrastructure? We are looking for a Network Specialist lead. In this role you will be responsible for Dustin´s internal Network structure, including setting the vision, coordinating work tasks, and maintaining the existing platform.

Dustin A/S
Aarhus, Brøndby Se rejsetid

CloudOps Engineer

Do you want to support Dustin’s journey into Azure Cloud? Do you want an opportunity to manage our infrastructure and platform workloads in an Infrastructure as Code setup? As our CloudOps Engineer, you will be an important part of our expansion in new markets.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI

Brænder du for netværk og informationssikkerhed og vil du gerne arbejde i en IT-afdeling som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling, så er du måske vores nye Netværksspecialist.

K.W. Bruun Import A/S
Glostrup Se rejsetid

Backend-udvikler med flair for DevOps søges til bilimportør med store ambitioner

Vil du være med til at skabe næste generation af digitale løsninger til bilindustrien i Danmark og Sverige? Som backend-udvikler vil du bl.a. være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde systemer og integrationer mellem vores eksisterende systemer, kunder og en lang liste af tredjepartssystemer, herunder danske og svenske myndigheder.

LINK Mobility
København eller Kolding Se rejsetid

Customer onboarding specialist

Er du struktureret og har styr på detaljerne? Er du god til at have mange bolde i luften? Får du energi når et projekt afsluttes med en glad og tilfreds kunde? Har du ambitioner om at arbejde med customer onboarding projekter? Så håber vi, du vil læse videre.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

IT Compliance & Assurance specialist

Do you want to secure the compliance of our critical information and make sure that what we say is what we do? Can you make sure our clients feel secure and informed about our information security?

Banedanmark
København Se rejsetid

Proceskonsulent

Brænder du for digitalisering og udvikling af HR IT-processer, som kan bidrage til mere effektive og serviceorienterede løsninger? Og motiveres du af at gøre en samfundsmæssig forskel i forhold til en grøn og bæredygtig fremtid? Så er du måske Banedanmarks nye HR-proceskonsulent.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Product Owner (Manager) - Maintain a broader perspective

As a Product Owner, you will be working closely with solution and business architects, developers, and vendors to articulate and design products to best serve the Road Business while maintaining a broader perspective to ensure the application can eventually scale to be used across business vertical.

Banedanmark
København Se rejsetid

SAP BI HR-analysemedarbejder

Er du en dygtig og ambitiøs HR-analysemedarbejder, der brænder for at levere vigtig ledelsesinformation og forretningsviden med HR-data i SAP BI/SAP Analytics Cloud? Og motiveres du af at lykkes med at gøre en samfundsmæssig forskel i forhold til en grøn og bæredygtig fremtid? Så har vi et spændende job til dig hos Banedanmark.

Bloom recruiting on behalf of MindFuture
Taastrup Se rejsetid

Computer Vision Python Engineer

Our client MindFuture is busy building innovative projects for startups and themselves – and we are looking for an experienced engineer with strong skills in Computer Vision and Python. You will also take care of the architecture/design of software, development and you will ensure that the product quality meets the needs of their projects.

Shure Scandinavia A/S
Copenhagen Se rejsetid

DevOps Developer with Ambitions

As a DevOps Engineer you will be part of a global team with stakeholders in the US, India, Scotland, Denmark, and China playing an active role in the CI/CT/CD infrastructure as well as acting as a contact to our IT department. You will also be part of our journey as we take our products and infrastructure to the Cloud.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler med pensionsbaggrund

Et spændende job hvis du kan lide pulsen i en driftsafdeling og har høje krav til kollegaskabet. Udover gode kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet medarbejder internt i huset, får du også kompetencer, der på sigt kan føre til andre spændende karriereveje.