405 job matcher din søgning 405 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Syddanmark
Kolding/Odense Se rejsetid

Udviklere til vigtige sundhedssystemer (Kolding/Odense)

Brænder du for at være med til at give bedre oplevelser til patienter og borgere samt hjælpe sundhedspersonalet i Region Syddanmark til en mere effektiv hverdag gennem de IT-løsninger, de anvender?

Rambøll
Copenhagen Se rejsetid

Senior Linux Engineer

We invite you to bring your Linux skills and experience into play as you help shape how we use, support and operate Linux in Ramboll. To succeed in this role you must have minimum 5 years of experience working with Linux. Are you our new Senior Linux Engineer?

Vocast
København Se rejsetid

Backend-udvikler

Vores “purpose” er at hjælpe godt design ud i verden, fordi godt design er bæredygtigt og en fryd for øjet og i dagligt brug. Vi har en uformel og direkte omgangstone. Vi hjælper hinanden og vores kunder, og prøver at have det sjovt når vi er på arbejde, samtidig med at vi er dybt professionelle og fokuseret.

KMD A/S
Odense Se rejsetid

Business Specialist - Energi og Forsyning

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidig understøtte den grønne omstilling? Så er du måske vores nye Business Specialist!

Netcompany
København Se rejsetid

Team Lead for IT Support

Vil du lede et hold af ambitiøse og dygtige IT-supportere på tværs af 6 lande, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både det offentlige og private? Så er du måske den Team Lead, vi leder efter til IT Support i Netcompany.

Deloitte
Copenhagen Se rejsetid

ITS BI & Integration, Cross-train to SAP HANA Data Warehouse Solution Designer Developer

Are you an experienced developer who wants to advance your career? And do you want to be part of an international and multi-disciplinary team to deliver a global SAP transformation project, using SAP leading technology? Then we have an exciting opportunity for you as SAP HANA Data Warehouse Solution Designer Developer.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Data engineers med øje for den tværgående arkitektur

Vi søger data engineers, der i samarbejde med vores Product Owners, kan skabe sammenhæng på tværs af løsninger og arkitektur og sikre, at vi følger best practics. Hertil benytter Statens BI teknologier fra Microsoft.

Human Talent ApS søger for AGCO
Randers Se rejsetid

Kreativ User Experience Designer med fokus på den gode brugeroplevelse

Brænder du for at skabe en god brugeroplevelse i tæt samarbejde med brugerne? Motiveres du af at arbejde i et agilt og innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er du muligvis vores nye User Experience Designer.

Witt A/S
Herning Se rejsetid

IT Integration Specialist

Vil du med på en spændende digitaliseringsrejse og agere virksomhedens go-to-guy/-woman, når det handler om IT-integrationer? Trives du med et stort ansvar? Er du god til selv at finde de rigtige løsninger?

Jobindex A/S søger for C2IT
Ballerup Se rejsetid

ERP-udvikler – sæt strøm til kundernes økonomi- og forretningsprocesser

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger? I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Jobindex A/S søger for Adibus A/S
Viborg Se rejsetid

IT-supporter med tid til omhyggelighed

Har du lyst til at udøve omhyggelig support for en virksomhed, der går det ekstra skridt for kunderne? Kan du hjælpe vores glade kunder med deres IT-løsninger til busser, tog og letbane? Så er du måske vores næste IT-supporter.

Jobindex A/S søger for Intrum A/S
Valby Se rejsetid

Team lead til en af de førende credit management-virksomheder i Europa

Kunne du tænke dig at bruge dit IT-flair og din viden om forretningsprocesser til at hjælpe med at forbedre og drifte systemløsninger? Du sætter retningen, når du arbejder hands-on sammen med dit team – og sørger for, at vi skaber bæredygtige løsninger til vores interne og eksterne kunder.

Viamap ApS
København Se rejsetid

Full stack-udvikler af Digitale kort og Geodata

Vi søger en Full stack-udvikler til Viamap. Du kommer til at arbejde sammen med vores andre stærke udviklere om at designe og udvikle SaaS-produkter, som gør det enkelt at vise digitale kort på hjemmesider. Du deltager både i projekt- og udviklingsforløb, og afhængig af dine evner vil du også varetage styring af egne projekter.

Lægernes Pension & Bank
Frederiksberg Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent

Forretningsudvikling & It løser et bredt spekter af udviklings- og driftsopgaver i Lægernes Pension & Bank. Vores fokus på sikkerhed stiger i takt med, at vi bliver mere og mere digitale. Vi har derfor brug for en specialist til at styrke os på it-sikkerhedsområdet.

Easyday ApS
Herning Se rejsetid

Talentfuld backend-udvikler søges til en spændende vækstrejse

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til innovative, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde? Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performance udviklingsteam!

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer

Do you want to work in a fast growing IT company, which has the muscles, platform and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years? You will learn from some of the most experienced people in the payment industry in Denmark, and work with a modern and agile platform.

Jobindex A/S recruiting on behalf of Hewlett Packard Enterprise A/S
Allerød Se rejsetid

Cloud Sales Specialist – ready to unleash your tech potential?

We are solving the world’s most complex challenges, and our people are at the forefront of this progress. In this role, you will therefore play a part in building the future – one big idea at a time.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Product owner til ESDH-udviklingsteam

Som produktleder bliver du en central person i udviklingen af den nye løsning, og får mulighed for at præge funktionalitet, design og udviklingsproces. Derudover bliver du en central del af vores ESDH-tema og vil med tiden få mulighed for at overtage det samlede ansvar for design og produktledelse af løsningen, Acadre.
Initiate ApS
Frederiksberg Se rejsetid

Senior BI-konsulent

Drives du af at skabe en forskel igennem data for forretninger i et dynamisk miljø, så er det dig vi søger. Initiate er et konsulenthus hvor vi anerkender vi ikke er verdens bedste til det hele, men vi kæmper hver dag for at blive bedre til de elementer vi beskæftiger os med.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Ka’ du Camunda? Vil du bygge et CoE op? Er du C#-udvikler med forretningsforståelse?

Rollen byder på spændende og alsidige opgaver. Udover ”den korte version” nævnt ovenfor, så er der også driftsopgaver ud fra devisen om, at hvis vi skal udvikle de rigtige ting, så skal vi vide hvad forretningen har behov for. Hver 5. uge indgår du derfor i et ”rul” med dine kolleger, hvor du løser servicerequests og har visiteringsrollen.

Center for IT og Medicoteknologi
København Se rejsetid

Servant leader (Sektionschef) for LACE, APMO og PMO

Er det dig, der skal stå i spidsen for opbygningen af en ny sektion i Danmarks største offentlige IT og medicovirksomhed, hvor LACE og APMO skal samles med PMO? Du bliver en del af Center for IT og Medicoteknologi, CIMT, der udvikler, vedligeholder og supporterer Region Hovedstadens IT-systemer, og arbejder passioneret med digitalisering.

Operate Technology A/S
København Se rejsetid

Webudvikler

Operate Technology søger en webudvikler til udviklingsopgaver i virksomheden, som er en del af ét af Danmarks bedste og største kommunikationshuse.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant

Do you get a kick in translating customer needs into practical solutions? Going the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you.

Ledernes Hovedorganisation
København Se rejsetid

Serviceorienteret og struktureret IT-konsulent til IT-support

Hvis du har interesse i at levere god IT-support til dine kollegaer og en stor evne til at arbejde med ny teknologi, processer og dokumentation – så er du måske vores nye IT-konsulent til IT-support teamet i Lederne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Data Scientists til udvikling og idriftsættelse af ML-modeller

Vil du være med til at skabe fundamentet for et datadrevet toldvæsen? Har du stærke kompetencer inden for udvikling, test og idriftsættelse af risikomodeller med brug af Machine Learning? Eller har du stærke kompetencer inden for data science og ønsker at blive dygtig til implementering af ML-modeller og avanceret modellering?