400 job matcher din søgning 400 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 400 resultater.
BEC
Roskilde

Reporting analyst for Infrastructure and Operations

Are you passionate about writing and excel when it comes to visually communicating complex it-technical topics? Do you thrive when you absorb yourself in analysis of complicated matters to find the right connections? Then you might be the right candidate for the reporting analyst position.

TV2
Odense

Product Owner til Platform Services hos TV 2

TV 2 søger en Product Owner til Platform Services, hvor du vil blive en del af Infrastructure-teamet. Teamet består af engagerede medarbejdere, der dagligt sikrer udvikling, drift, stabilitet og vedligeholdelse af platforme og netværk.

Jobindex A/S søger for CIMCO A/S
København

C++ udvikler til succesfuld virksomhed

Er du flydende i C++? Og kunne du tænke dig at være en del af et professionelt og produktorienteret udviklerteam? Som udvikler hos os arbejder du både med at opdatere vores eksisterende kode, ligesom du også har hænderne nede i nyudvikling.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

Esbjerg Kommune
Esbjerg

Intranet-webmaster med stærke kommunikationsevner

Brænder du for online formidling og for at få teknik og indhold til at gå hånd i hånd for at skabe den allerbedste oplevelse for brugerne? Har du erfaringer med at udvikle intranetløsninger? Så vil vi rigtig gerne møde dig og fortælle om en spændende jobmulighed i Esbjerg Kommune.

Recruit IT ApS søger for Orifarm
Odense

End User Workspace specialist til Orifarm

Som End User Workspace Specialist vil du indgå i et driftsteam med fokus området. Du vil have et fast samarbejde med 5 tætte kollegaer i IT-drift og have en helt speciel plads i teamet, hvor du vil kunne præge området, idet du har det fulde overblik og ansvar. Det er derfor essentielt, at du er dedikeret, har lyst og gåpåmod.

Shark Gaming Systems A/S
Glostrup

Backend Engineer

Shark Gaming develops and produces high-end gaming equipment. We sell it under our own brand directly to end users, eSports associations and companies via our Nordic web shops. We are growing and have high ambitions for further international expansion. To support the journey, we are currently looking for a sharp backend engineer.

Systematic A/S
Aarhus

Lead Architect for samfundskritiske projekter

Som Lead Architect sætter du rammerne og definerer arkitekturen for vores IT-projekter i den offentlige og private sektor. Vi udvikler løsninger til fremtidens brugere, og du får rig mulighed for at arbejde med de nyeste trends og teknologier indenfor både containerbaseret infrastruktur og kundevendte applikationer.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen

IOT Architect

Join our new fast-growing Insights & Data practice to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering. With the ambition of rapidly growing the team, we are looking for talented Data/ML/Cloud engineers at all levels of experience.

Mjølner Informatics A/S
Aarhus

User Experience Team Lead

Bliv en del af et fagligt og socialt fællesskab som User Experience Team Lead hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser - Mjølner Informatics. Vi har travlt med spændende projekter og søger derfor en erfaren og ambitiøs Team Lead til at lede vores team af User Experience konsulenter.

JCD A/S
Aalborg eller Glostrup

Teknisk it-arkitekt

Er du it-arkitekt, og har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier - og bidrage til både JCDs og vores kunders forretning? Vi søger en profil, der har drive og lyst til at være it-arkitekt for JCDs fremtidige Microsoft Azure- og Cloud-løsninger.

Bloom søger for Danelec Marine
Birkerød

Dygtig hardware-ingeniør

Du er uddannet ingeniør og har en del års erfaring med hardware-design indenfor digital/analog elektronik og microprocessorer. Det er vigtigt, at du har forståelse for de krav, der stilles i forbindelse med typegodkendelser, EMC/EMI tests o.l. samt at du er vant til at håndtere hele hardware-udviklingsprocessen.

Bloom søger for ZibraLabs
Høje Tåstrup

Talentfuld AI/ML-udvikler til frontlinjen

Som person er du nysgerrig og passioneret, du har skabertrang og initiativ, AL/ML er dine kæpheste som du gerne slipper løs som del af en dynamisk virksomhed, hvor gode samarbejds- og kommunikationsevner, hjælpsomhed, accept af fejl, vedholdenhed og fordybelse er essentielle egenskaber og værdier, som deles af hele teamet.

Bloom søger på vegne af Cryptomathic
Aarhus

Erfaren softwareudvikler

Hos Cryptomathic vil du indgå i et velfungerende arbejdsmiljø med høj faglighed, og der er åbenhed overfor individuel videreuddannelse. Du har mulighed for at udvikle dig enten som ekspert indenfor et område eller gå projektleder– eller arkitektvejen, og Cryptomathic forfremmer internt til denne type stillinger.

IS Kilden ApS
Holbæk

Data Specialist søges til IS Kilden ApS

Er du analytisk stærk og har erfaring med opbygning af Data Warehouse og BI-rapportering? Så er du måske den person, der skal være arkitekten bag vores Data Warehouse løsning. Dit primære ansvarsområde vil være at tilvejebringe data af høj kvalitet til beslutningstagere herunder topledelsen.

Copenhagen Prospective Studies on Asthma in Childhood
Gentofte

Studiejob ved forskningscenter

Er du studerende med en bred viden om opsætning og vedligeholdelse af Linux servermiljøer og programmering i Python og har du lyst til et studiejob, hvor du vil indgå og supportere en dynamisk forskningsgruppe, så er det dig vi mangler.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum

Energisk Delivery Manager

Du bliver som Delivery Manager overordnet ansvarlig for de samlede leverancer ift. større projekter, samt ansvarlig for løbende leverancer til deres strategiske kunder. For at dette lykkes indgår du aktivt i et team sammen med salg, udvikling, produktion, installation og service.

Økonomistyrelsen
København

It-arkitekt til anskaffelse af MDM-løsning til Økonomistyrelsen

Vil du stå i spidsen for anskaffelse af en Master Data Management (MDM) løsning til Økonomistyrelsen? Kan du sætte retningen for fælles arkitekturprincipper, på tværs af en række fællesstatslige systemer? –og trives du med tværgående samarbejde med fagligt dygtige kollegaer? Så er det dig, som vi skal have med på holdet.

Twins Consulting ApS søger for Resolution
København

MarTech Director med strategisk og entreprenør mindset til Resolution

Har du styr på systemer, der kan automatisere enhver salg- og marketingindsats? Mener du, at kundedata er grundlaget for alt intelligent og brugercentreret markedsføring? Er du meget optaget af at aktivere førstepartsdata i både egne og betalte kanaler? Så er du vores nye MarTech Director til København.

KMD A/S
Ballerup

Senior Mobile Developer and Team Lead

Here is your chance to join us in our mission to build the world's best platform for professionals in the welfare sector and help us make it easier for healthcare professionals to focus on the great job they are doing. You should join us, because you believe that you can help us make it all even better.

NEXCOM A/S
Copenhagen

Exciting job for software developer (Full-time)

We're looking for an energetic software developer who enjoys system development and want to make their mark on the further development of our successful product set. You will work within our development team to both support the current product set, develop new features and help to integrate newly acquired products.

Sam Executive Search søger for Obton
Aarhus

Dataarkitekt

Vil du stå i spidsen for at løfte Obton ind i fremtiden som en endnu mere datadrevet virksomhed? Så er stillingen som Dataarkitekt hos Obton i Århus - Danmarks førende grønne investeringshus - måske dit næste karriereskridt.

IT Minds ApS
Aarhus

Studiejob: Software Developer

Som deltids Software Developer hos IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy-systemer! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet.

Twins Consulting ApS søger for kunde
København

Stærk .Net / C# eller JAVA-udvikler, der tør tage ansvar

Er du udadvendt og tryg i konsulentrollen? Brænder du for, at IT og forretning går op i en højere enhed? Drives du af et ønske om at udvikle dig fagligt og lære nye teknologier, metoder og arkitekturer? Så er denne stilling lige noget for dig.

DSV
Hedehusene

Senior SCPI Consultant for SAP SuccessFactors Integrations

We currently have an opening for an SAP Cloud Platform Integration Consultant who will be working on integration of our solutions between SAP SuccessFactors, Payroll systems, and potential other systems. This will require you to build unified integrations and services that are easy to maintain and support.