39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Furesø Kommune
Værløse Se rejsetid

Leder af IT- og Digitaliseringsafdelingen i Furesø Kommune

Er det dig, der kan sætte strøm til vores ambitioner for digitalisering og sikker IT-drift? I Furesø skaber vi løsninger sammen, og vi søger en stærk profil, der kan løfte vores digitaliseringsdagsorden og aktivt skabe fremdrift i projekterne.

Bloom søger for Danelec Marine A/S
Birkerød Se rejsetid

Embedded Linux softwareudvikler - gerne med Teamlead-erfaring

Har du lyst til at sætte dit præg på udvikling af vigtig Vessel Remote Server datakommunikationsprodukt til skibe? - og tage ansvaret som teamlead for et motiveret outsourcet team? Læs da videre om denne spændende mulighed...

ALK
Hørsholm Se rejsetid

Senior Training and Learning Expert – Help us build a best-in-class global learning and quality culture

This position gives you the opportunity to contribute to the development and improvements of the future quality processes and related to QMS and the quality culture within ALK, and gives you a large interface, global responsibility, and a great working environment.

NTI A/S
Værløse Se rejsetid

Dygtig BIM/VDC-konsulent/-specialist søges til en spændende og alsidig stilling

Vi søger en dygtig BIM-konsulent, der skal løse spændende kundeopgaver, være sparringspartner for vores kunder, foretage analyser samt operationalisere og implementere resultaterne fra disse. Foretage undervisning og være med til at formidle den nyeste viden.

NTI A/S
Vejle eller Værløse Se rejsetid

Application Engineer/Systemkonsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

C++ backend Developer

On a daily basis, you will have the chance to work together with highly skilled experts within their field, collaborating in scrum teams where the challenge is to bridge between many different areas of expertise and innovative technologies. You will be able to make your mark and directly see your contribution to the customers’ business.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Front-end eller Full-stack udvikler

Brænder du for it-udvikling og komplekse problemstillinger? Vil du være en del af et hurtigt løbende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver? Så er du måske lige den kollega, vi har brug for.

Vurderingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Erfarne generalister til nyt kontor i Vurderingsstyrelsen

Har du erfaring med at koordinere, udarbejde strategioplæg og betjene styregrupper i en politisk organisation? Vi har brug for dygtige medarbejdere med en stor analytisk kapacitet og en skarp pen til at løfte kontorets nye ansvar for at sikre en hurtig forretningsafklaring i et de største offentlige IT-udviklingsprojekter.

ATP
Allerød Se rejsetid

Sikkerhedskoordinator til IT

Sikkerhedsaktiviteterne i ATP har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau. Som sikkerhedskoordinator bidrager du til, at IT-sikkerheden i ATP bevares og er med til at skabe nødvendige optimeringer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Vi søger testere med teknisk flair til Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af kontoret Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Test Automation Engineer - SW platform development

We are seeking a highly competent software tester experienced in automated test development. You will be our new lead on developing our test automation platform, as well as be responsible for defining the tests needed for ensuring the overall quality of the platform software development.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Kørende IT-service tekniker til Matas butikker på Sjælland

Som kørende IT-service tekniker er dine vigtigste opgaver at hjælpe vores butikker ved IT-nedbrud, afhjælpning af brugerfejl, installation og udskiftning af hardware samt fejlfinding. Du arbejder desuden proaktivt for at undgå, at butikkerne oplever IT-problemer. Dit arbejde udføres primært ude i Matas butikker.

Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Teknisk projektleder til Matas Ecommerce

Som teknisk projektleder skal du kunne håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige interne afdelinger, datterselskaber og eksterne leverandører, så det kræver, at du kan lide at have travlt og holde styr på mange bolde samtidigt.

Cphbusiness Lyngby
Lyngby Se rejsetid

Undervisere til progressive IT-uddannelser (programmering, systemudvikling og backend)

På Cphbusiness Lyngby tænker vi vores IT-uddannelser i en kontekst af teknologi og innovation. For at fremme den udvikling søger vi spændende profiler til at undervise inden for avanceret programmering og systemudvikling med forankring i vores fagmiljø på datamatikeruddannelsen.

Lessor Group
Allerød Se rejsetid

Serviceminded og struktureret IT-supporter

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Operations team.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

Online Tech Lead til kompetent online udviklingsteam

Med reference til vores Head of IT Development søger vi en teknisk stærk Online Tech Lead til at stå i spidsen for vores interne online-udviklingsteam. Du vil skulle stå for at inspirere og lede teamet i forhold til at tage nye teknologier i brug, samt at optimere brugen af de nuværende teknologier.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

It-projektleder med flair for koordinering og drift

Som Projektleder til Bolig, får du en selvstændig og ledende rolle, hvor du, i samarbejde med kontorchefen for Personsystemer 2, er ansvarlig for, at Personsystemers omfattende leverancer til understøttelse af beskatningen af de nye ejendomsvurderinger leveres til rette tid og kvalitet inden for den aftalte økonomiske ramme.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Se rejsetid

Medarbejder søges som it-sikkerhedskonsulent

Fredensborg Kommunes IT-afdeling søger en ny medarbejder, da vi udvider indenfor IT-sikkerhedsområdet. Det er lige nu, vi udvikler de nye services og sikkerhedstiltag, så du vil få indflydelse på, hvordan it-sikkerhedsområdet skal udformes nu og i fremtiden.

Recruit IT ApS søger for Matas A/S
Allerød Se rejsetid

Kommerciel IT-projektleder til Matas A/S

Som projektleder får du en vital rolle i Matas' fortsatte succes. Du vil med din forretningsmæssige forståelse, koblet med IT-kendskab, tage del i migrationsprocessen fra AX til D365. Projektet medfører stor berøring mellem en lang række aktører i Matas' IT- og kommercielle afdelinger.

Recruit IT ApS søger for Matas A/S
Allerød Se rejsetid

IT-projektleder med solid økonomibaggrund til Matas

Som projektleder får du en vital rolle i Matas' fortsatte succes. Du vil med din indsigt i finans og regnskab, koblet med IT-kendskab, være bindeleddet mod IT i forhold til udvikling, løbende vedligehold og dokumentation af IT-systemerne, der understøtter alle processer i regnskabsafdelingen.

Recruit IT ApS søger for Lessor
Allerød Se rejsetid

It-sikkerhedsarkitekt

Er du en erfaren profil inden for it-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor de har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Architecture Team.

Kofax
Lyngby Se rejsetid

Software Engineer with Kofax Development AS!

We are looking for a new software engineer to assist us with fulfilling our vision for our leading product in the exciting and expanding field of RPA (Robotic Process Automation). We expect you to have more talent than experience, but with us, you get the opportunity to work with a group of fabulous developers, testers and UX specialists.

Kofax
Lyngby Se rejsetid

Senior Software Engineer with Kofax Development A/S!

We are looking for a new senior engineer to assist us with fulfilling our vision for our leading product in the exciting and expanding field of RPA (Robotic Process Automation). We have a large installed base of customers worldwide and are looking to expand the functionalities of the product.

Jyske Bank
Silkeborg eller Lyngby Se rejsetid

Chapter Lead for Modeludviklere

Som Chapter Lead i en agil organisation fremmer du den faglige udvikling af tribens modeludviklere med fokus på mastery og medarbejderledelse. Målsætningen er, at alle medarbejdere bevidst arbejder på at dygtiggøre sig inden for sit kompetencefelt.

TietoEVRY
Holte Se rejsetid

Senior Projektleder

TietoEVRY fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder og er i rivende vækst. Vores team har travlt, og vi søger derfor en erfaren Projektleder. Brænder du for digitalisering, projekt- og programledelse, og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.