23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 23 af 23 resultater.
TV2
Odense

Full stack udvikler til TV 2 Danmark

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens afviklingssoftware med node.js/React og mestrer du allerede at navigere både frontend og API integrationer? Så har du hermed muligheden som full stack udvikler for Content Technology.

Region Syddanmark
Odense

Udviklingschef til Klinisk IT OUH Odense Universitetshospital

Forventningerne til den nye udviklingschef er mange. Vi forventer imidlertid ikke, at udviklingschefen kan levere på højt niveau på alle felter fra start. Du har dog så stor lyst til udviklingsledelse og har så mange kompetencer med i bagagen, at du sagtens udfylder rollen efter en periode i stillingen.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Socialstyrelsen
Odense

Dataudvikler til business intelligence-team

Er du en sand datahaj, og kan du formidle data på en brugervenlig måde? Og brænder du for datadrevet udvikling? Vi tilbyder en spændende mulighed for at præge arbejdet med dataunderstøttet drift og udvikling af Socialstyrelsens styringsmæssige setup.

TV2
Odense

TV 2 søger Solution Architect til TV 2 PLAY

Som Solution Architect kommer du til at indgå i et lille tværgående team med andre arkitekter, der faciliterer målarkitektur og principper, som tillader de enkelte udviklingsteams at arbejde selvstændigt og fokuseret på deres dele af det samlede produkt.

Region Syddanmark
Odense

Syddansk Sundhedsinnovation søger en konsulent til enheden for Digital Innovation

Brænder du for at lede og koordinere tværsektoriel elektronisk kommunikation i Region Syddanmark? Så hører vi meget gerne fra dig. Enheden for Digital Innovation hos Syddansk Sundhedsinnovation søger en konsulent, som vil være med til at skabe fremtidens digitale sundhedsvæsen sammen med brugerne.

BHS Logistics A/S
Rønne eller hjemmearbejdsplads

Integrationsspecialist

Brænder du for IT - og er API'er et speciale for dig? Trives du med at udføre API'er, hvor du fordyber dig i det enkelte arbejde, og ser at du skaber værdi for BHS? Så passer du lige ind i vores IT-team, som vores integrationsspecialist! Er du samtidig frisk på at være en del af en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder?

Region Syddanmark
Odense

Klinisk IT søger Digitaliseringskonsulent, der kan yde en fremragende support til vores patienter

Digitalisering og Forvaltning i Klinisk IT på Odense Universitetshospital søger en medarbejder til en 1-årig stilling. Sammen med dygtige kollegaer, skal du sikre, vores patienter får det bedste udgangspunkt for at kunne afholde videokonsultation.

MedCom
Odense

Konsulent til MedComs Sundhedsdatanet

Som konsulent i systemforvaltningsteamet skal du primært arbejde med systemforvaltningen af SDN, herunder også netværks- og sikkerhedsdesign. Dette vil foregå i et tæt samarbejde med det øvrige systemforvaltningsteam, som er et bredt sammensat team - samt med samarbejdspartnere i bl.a. regioner, kommuner, stat, leverandører.

Bunker Holding A/S
Middelfart

Head of Infrastructure & Operations

Are you eager to execute an ambitious IT strategy and will you be the catalyst of the I&O activities being fully aligned and positioned to support the digital acceleration? Do you coach and empower specialists to act and deliver value to the customers we serve?

Bloom Logos Payment Solutions A/S
Odense

Teknisk supporter

Vores kunde Logos Payment Solutions A/S oplever vækst, og vi søger derfor en teknisk supporter til deres kontor i Odense. De servicerer og supporterer kunder og egne serviceteknikere inden for selvbetjente betalingsterminaler og -løsninger på tankstationer og bilvaskehaller.

Ordbogen A/S
Odense

Udvikler til hurtigt voksende EdTech-platform

Vi søger en erfaren udvikler til vores team hos grammatip.com. Vi skal både vedligeholde og udvikle under hensyntagen til vores mange brugere. Teamet er præget af godt sammenhold, høj faglighed, drive og masser af godt humør, og det vil vi gerne have mere af.

Bloom søger for ForeFlight
Odense

Frontendudvikler

Vi søger en dygtig og dedikeret frontendudvikler til at styrke ForeFlights softwareteam bestående af meget kompetente og erfarne softwareudviklere. Du vil være med fra idé til den endelige løsning. Sammen med dit team er I på forkant med de nyeste teknologier og I prioriterer at holde jer up-to-date.

Recruit IT ApS søger for Orifarm
Odense

End User Workspace specialist til Orifarm

Som End User Workspace Specialist vil du indgå i et driftsteam med fokus området. Du vil have et fast samarbejde med 5 tætte kollegaer i IT-drift og have en helt speciel plads i teamet, hvor du vil kunne præge området, idet du har det fulde overblik og ansvar. Det er derfor essentielt, at du er dedikeret, har lyst og gåpåmod.

Region Syddanmark
Odense

Studentermedhjælpere med fair for teknisk snilde og grafiske evner

Vi søger 1-2 studentermedhjælper(e) med IT-teknisk snilde og gode grafiske evner. Der vil forekomme arbejde i forbindelse med hands-on-kurser og digitalisering af undervisningsmateriale, og du vil blive en del af det eksisterende supportteam for kursusportalen Plan2Learn.

ONLINECITY.IO
Odense

Onboarding specialist/supporter søges til hastigt voksende virksomhed i Odense

Vi har rygende travlt, og søger derfor en dedikeret onboarding specialist/supporter til tiltrædelse hurtigst muligt. Support er en vigtig del af vores virksomhed. Derfor kræver jobbet også, at du er fleksibel og har lyst til - sammen med resten af holdet - at være klar, når vores kunder har brug for os.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Odense

Freelance infrastruktur AWS Cloud arkitekt

For vores kunde, en større medievirksomhed, søger vi en erfaren AWS Cloud-arkitekt som kan træde til og støtte op omkring virksomhedens IT-infrastruktur med det samme. Du skal hjælpe teamet i infrastruktur med at definere Infrastruktur cloud-strategien i AWS.

Bloom
Ballerup, Aarhus, Sydjylland eller Fyn

Rekrutteringskonsulenter til Bloom

Brænder du for at finde de rette match til it-/tekniske virksomheder og dermed opbygge langvarige relationer til din egen kundekreds? Hos Bloom har vi travlt med at finde dygtige specialister inden for IT/teknik og salg samt ledere til vores kunder i hele landet. Vi udvider derfor teamet i både Ballerup og i Aarhus.

KMD A/S
Odense

Product Owner for Energy Solutions

Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidig understøtte den grønne omstilling? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye Product Owner!

KMD A/S
Ballerup/Aalborg/ Aarhus/ Odense

Management Consultant with focus on Data Science

Fungerer du bedst i en skaberrolle, hvor du kan kombinere data, kundeindsigt og udvikling? Vil du sætte dit præg på morgendagens løsninger inden for IT og Data Science, og er du en kreativ problemløser? Så er du måske vores nye Management-konsulent.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense

Delivery Manager

Du bliver som Delivery Manager overordnet ansvarlig for de samlede leverancer ift. større projekter samt ansvarlig for løbende leverancer til deres strategiske kunder. For at dette lykkes indgår du aktivt i et team sammen med salg, udvikling, produktion, installation og service.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Århus

IT Project Manager

Som IT Project Manager indgår du i et dynamisk og dedikeret team med 6-7 andre projektledere, der i det daglige er ansvarlige for at lede et eller flere IT-projekter i tæt samarbejde med kunder og interne stakeholders i Danmark, Belgien og Holland.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense

Fullstack-udvikler

Vi søger en dygtig fullstack-udvikler til vores kunde Logos Payment Solutions A/S, som udvikler og producerer hardware og software til selvbetjente betalingsløsninger til brændstof- og bilvaskeanlæg. De oplever stor efterspørgsel på virksomhedens stødt voksende produktportefølje og udvider nu deres udviklingsteam.