25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TietoEVRY
Holte and Copenhagen Se rejsetid

Developer Public 360°

Would you like to make a difference and help shape a smarter society? Then join our Public 360° team. We are looking for developers to strengthen our customer facing delivery team. You will work together with positive and motivated colleagues in a highly international team of Public 360° professionals.

DHI A/S
Hørsholm Se rejsetid

Python developer for space data

Join us leveraging environmental data from space satellites and other sources for sustainable development in global ecosystems and water environments with clean and efficient software and cloud-native applications.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg eller Kongens Lyngby Se rejsetid

Senior UX Designer

Vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye kollega i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

ATP
Allerød Se rejsetid

Solution Architect til IT

Er du drevet af at forstå udfordringer og omsætte behov til effektive IT-løsninger? Vil du rådgive forretningen? Og kan du tage ansvar og skabe overblik? Så er du måske den Solution Architect, vi søger.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Se rejsetid

IT-konsulent til drift med ansvar for licensområdet

Vil du være med i vores IT-driftsteam? Fredensborg Kommunes IT-afdeling søger teknisk faglig funderet medarbejder, da vi udvider inden for it-drift, og det er nu, at vi analyserer licensforbrug og planlægger kommunens it-licenser for at sikre compliance og optimering af licensområdet.

Fredensborg Kommune
Kokkedal Se rejsetid

Vi søger en AD-specialist med fokus på IT-Sikkerhed

Vil du være med i vores IT-sikkerhedsteam? Fredensborg Kommunes IT-afdeling søger en engageret og dygtig AD-sikkerhedsspecialist, da vi udvider indenfor IT-sikkerhedsområdet.

Fredensborg Kommune
Kokkdal Se rejsetid

IT-supporter med stort servicegen til Fredensborg Kommune

Fredensborg kommune søger dig, som er udadvendt, serviceminded og som trives i en dynamisk hverdag. Du skal have kendskab til Microsoft-platformen generelt - og være med til at supportere vores kommunale medarbejdere herunder skoleområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Danmarks dygtigste testdesigner/testanalytiker til Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark? Du bliver en del af Personsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har det it-mæssige ansvar for Årsopgørelsen og Forskudsopgørelsen. Det faglige er i højsæde, og omgangstonen er uformel og imødekommende.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Udviklere til agilt team

Vil du være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med forretningen og med brug af moderne software udviklingsteknikker? Så søg ind hos os som lead udvikler eller udvikler.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

IT Specialist til Driftsstøtte

Vil du være med til at sætte retning for vores processer og værktøjer i forbindelse med vores batchafviklingsområde? Har du erfaringer med batch platforme? Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også har lyst til at indgå i det sociale miljø i afdelingen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Business Analysts til Legacy systemer i Vurderingssystemer

Kan du struktureret indsamle informationer, nedbryde forretningskrav, tegne processer og omsætte det konkrete tekniske løsningsforslag? Og har du samtidig lyst til at udvikle dig indenfor vedligehold, optimering og nedlukning af store offentlige it-systemer, så er her en mulighed for dig.

Vurderingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Data Scientists/udviklere til avanceret modellering af ejendomsvurderinger

Vil du spille en central rolle i implementeringen og videreudviklingen af verdens mest model- og datadrevne ejendomsvurderingssystem? Vil du være med til Vurderingsstyrelsens oprustning af sit økonomisk-analytiske og kvantitative modelfaglige miljø? Så kan du være én af de data scientist/udviklere, vi søger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby Se rejsetid

Jurist med interesse for digitalisering

Kan du bygge bro mellem lovgivning og it-udviklingen, og stå i krydsfeltet mellem digitalisering og jura? Vil du være med til at spille en central rolle i at skabe et solidt juridisk fundament under det nye ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye kollega i kontoret ”Produktstyring Vurdering”.

Lomax A/S
Frederikssund Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer, og bliver du motiveret af at finde løsninger på deres IT-problemer? Kan du smile over telefonen og give tryghed over en e-mail? Så er det dig, vi søger til at varetage IT-supporten hos Lomax.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød or Solna, Sweden Se rejsetid

Business Unit Manager (Components and Whitebox Solutions)

Are you ready to make a BIG impact with TD SYNNEX? Tech Data is looking for an experienced Business Unit Manager (BUM) to lead our Nordic GCC (Global Computing Components) business unit.

Bloom søger for HusCompagniet A/S
Virum Se rejsetid

IT-projektleder til landsdækkende virksomhed

Vil du skabe store forandringer i en landsdækkende virksomhed, der skaber familiers drømmehuse? Kan du binde forretning og IT sammen og implementere IT-systemer på en måde, hvor du får alle med fra starten? Så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor hos HusCompagniet.

ATP
Allerød Se rejsetid

M365 Power Platform specialist til IT

Vil du være med til at vedligeholde og udvikle ATP’s brug af Microsofts Power Platform? I ATP er M365-platformen en strategisk platform for medarbejdere og udviklere. Her har du muligheden for at supportere ATP’s forretningsområder ved brug af Microsoft-teknologier med Power Platformen – Dataverse, Power Apps og Power Automate.

ATP
Allerød Se rejsetid

Security Specialist til IT

Forstår du betydningen af IT-sikkerhed i en stor organisation? Vil du være med til at styrke denne og samtidig løse opgaver til gavn for samfundet? Så er det dig, vi søger.

Frederikssund Kommune
Slangerup Se rejsetid

Genopslag - Erfaren Netværksadministrator til IT-afdelingen

Er du træt af at pendle hele vejen til København og brænder du lige som os for IT-netværk, så læs endelig videre.IT-afdelingen i Frederikssund kommune søger, i en nyopslået stilling, en ny kollega til netværksteamet. Vi søger en netværksadministrator med stærk faglighed, der trives i en stilling med stor medindflydelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Teknisk Product Owner til nyudvikling af it-system til boligbeskatning

Er du god til IT, uden at være udvikler eller arkitekt? Er du god til at håndtere forretningsbehov, uden at være specialist? Kan du guide et team til succes med overblik, kommunikation og vejledning? Med andre ord: kan du snakke med alle, og være en helt central spiller i et team?

TietoEvry
Holte og København Se rejsetid

Senior Projektleder

Du får en væsentlig rolle med leverancestyring for en portefølje af vores kunder, hovedsageligt offentlige myndigheder, som du skal samarbejde med. Her har du ansvar for den samlede forvaltning af Tietoevrys kontraktlige engagement overfor dine kunder.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Nysgerrig og engageret Fullstack-udvikler

Du får en alsidig hverdag fyldt med spændende opgaver i en vækstende IT/Ingeniørvirksomhed, hvor der er stor opmærksomhed omkring nye teknologier samt den enkeltes udvikling og kompetencer.

Venquis Ltd
Lyngby

Senior/Lead Data Engineer

We are offering 2 attractive (Senior/Lead) Data Engineer positions to join our Digitalization department and to deliver advanced IoT connected services to the renewable chemicals market.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Teknisk supporter

Vil du være en del af en innovativ virksomhed, der er førende på markedet i Norden? Hos Logos Payment Solutions A/S oplever de vækst, og derfor søger de endnu en teknisk supporter til deres kontor i Nærum. I Teknisk Support servicerer og supporterer de kunder og egne serviceteknikere, inden for selvbetjente betalingsterminaler og -løsninger.

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!