225 job matcher din søgning 225 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 225 resultater.
Systematic A/S
København

Erfaren JAVA -udvikler til Systematic Consulting i København

Som softwareudvikler i Systematic vil du være med til at gøre en forskel i arbejdet med at udvikle velfungerende og unikke it-løsninger til spændende offentlige samt private kunder. Du bliver ansat i vores Consulting-enhed i København, men du vil også indgå i et faglig stærkt fællesskab på tværs af hele Systematic.

Systematic A/S
København

Senior Cyber Security Consultant

Vil du være en del af landets foretrukne arbejdsplads blandt IT-konsulenter? Kan du omsætte regler, standarder og metoder inden for it-sikkerhed til værdiskabende rådgivning og effektive, brugervenlige løsninger? Til en ny rolle i Systematic Consulting søger vi en erfaren og kundeorienteret Cyber Security konsulent.

Liva Healthcare ApS
Copenhagen

Senior Data Engineer to support Data analysis and reporting

Are you motivated by finding efficient technical processes in the data domain and have a generous interest in the insights that can be found in healthcare data? Then this position might be for you!

Liva Healthcare ApS
Copenhagen

Product Designer

Are you a specialist making UX for digital products? Do you thrive designing beautiful UI and working as a team to achieve excellent results? Then we have a dream job for you!

cBrain A/S
København

Forretningsorienteret supportkonsulent til cBrains supportteam

Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din tekniske forståelse til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor tillid og udvikling er vigtigt for os enkeltvis og som gruppe? Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Forretningsanalytiker/Product Owner til analyser og gennemførelse af IT-projekter

Som forretningsanalytiker/product owner kommer du til at spille en nøglerolle i analyser og gennemførelse af it-projekter, hvor du er med til at sikre, at projektet eksekveres med fokus på forretningsgevinsterne. Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og it.

Cortex Consult A/S
Valby

Netværksspecialist til moderne IT-konsulenthus

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du står for drift, rådgivning og udvikling af Enterprise-netværksløsninger? Som netværksspecialist står du for at levere gode, stabile løsninger i store og komplekse infrastrukturmiljøer i et traditionelt netværk. Du får din daglige, faste gang hos en stor offentlig kunde med kontor på Christianshavn.

Landbrugsstyrelsen
København

Sæt retning som enhedschef for It-driften

Vil du være med til at udvikle og drifte it-løsninger, der understøtter EU’s fremtidige landbrugspolitik og sikrer et konkurrencedygtigt landbrugserhverv på bæredygtige vilkår? Har du tekniske kompetencer og flair for at udvikle og sikre robuste driftsløsninger? Og har du stærke ledelsesmæssige kompetencer?

Elbek & Vejrup A/S
Herlev

Elbek & Vejrup søger Microsoft Dynamics 365 Business Central-udviklere og -konsulenter

Vil du være en del af et team i rivende udvikling? Brænder du for Microsoft Dynamics 365 Business Central? Brænder du for at dele din viden og for at optimere vores kunders forretninger? …så læs med her.

iHeadHunt ApS søger for Politiken
København

Backend-udvikler med DevOps-interesse

Er du backend-applikationsudvikler med interesse og viden om infrastruktur/Cloud, der gerne vil være del af Politiken.dk? Vil du være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden af og få os succesfuldt i Cloud’en (AWS)? Vi er et lille team, og du vil komme til at få stor indflydelse på hvad der bliver lavet.

SCR Freelance ApS søger for kunde
København

Freelance Enterprise IT-arkitekt til stor kunde i København

For vores kunde, en stor international rådgivningsvirksomhed, søger vi en Enterprise IT-arkitekt, som skal deltage i et meget stort projekt i relation til forsyningssektoren. Du kommer til at indgå i et stort team, som løser en lang række opgaver i et kundeorienteret projekt.

AKA-IT
Valby

Ny kollega til Modulusdriftteamet i AKA-IT

Vil du være med til at holde hjulene i gang og hjælpe andre til at yde deres bedste? Har du en praktisk og nysgerrig tilgang til it-opgaver? Vi søger en person, der sammen med 5 kollegaer kan være med til den daglige drift af a-kassesystemet Modulus.

Jobindex A/S søger for CIMCO A/S
København

C++ udvikler til succesfuld virksomhed

Er du flydende i C++? Og kunne du tænke dig at være en del af et professionelt og produktorienteret udviklerteam? Som udvikler hos os arbejder du både med at opdatere vores eksisterende kode, ligesom du også har hænderne nede i nyudvikling.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

Shark Gaming Systems A/S
Glostrup

Backend Engineer

Shark Gaming develops and produces high-end gaming equipment. We sell it under our own brand directly to end users, eSports associations and companies via our Nordic web shops. We are growing and have high ambitions for further international expansion. To support the journey, we are currently looking for a sharp backend engineer.

LEMAN A/S
Greve

Enterprise Architect

As an Enterprise Architect you will work closely with colleagues both in IT and in various business areas and become part of the IT leadership team reporting to the Group CIO. You will work both on a strategic level laying out roadmaps and technology strategies aligning into LEMANs overall strategy.

LEMAN A/S
Greve

IT Portfolio Manager

As an IT Portfolio Manager you will work closely with colleagues both in IT and in various business areas and become part of the IT leadership team reporting to the Group CIO. You are expected to develop our IT project management methodology and resource allocation processes with a pragmatic approach to ensure buy-in from stakeholders.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen

IOT Architect

Join our new fast-growing Insights & Data practice to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering. With the ambition of rapidly growing the team, we are looking for talented Data/ML/Cloud engineers at all levels of experience.

JCD A/S
Aalborg eller Glostrup

Teknisk it-arkitekt

Er du it-arkitekt, og har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier - og bidrage til både JCDs og vores kunders forretning? Vi søger en profil, der har drive og lyst til at være it-arkitekt for JCDs fremtidige Microsoft Azure- og Cloud-løsninger.

TrackMan A/S
Vedbæk

Software Engineer for Vision applications

Do you have an interest in the fusion of technology and sport? Do you want to develop camera software for tracking algorithms used in TV broadcast and by top athletes all around the world? Join our Vision algorithm team now!

Bloom søger for Danelec Marine
Birkerød

Dygtig hardware-ingeniør

Du er uddannet ingeniør og har en del års erfaring med hardware-design indenfor digital/analog elektronik og microprocessorer. Det er vigtigt, at du har forståelse for de krav, der stilles i forbindelse med typegodkendelser, EMC/EMI tests o.l. samt at du er vant til at håndtere hele hardware-udviklingsprocessen.

Bloom søger for ZibraLabs
Høje Tåstrup

Talentfuld AI/ML-udvikler til frontlinjen

Som person er du nysgerrig og passioneret, du har skabertrang og initiativ, AL/ML er dine kæpheste som du gerne slipper løs som del af en dynamisk virksomhed, hvor gode samarbejds- og kommunikationsevner, hjælpsomhed, accept af fejl, vedholdenhed og fordybelse er essentielle egenskaber og værdier, som deles af hele teamet.

Copenhagen Prospective Studies on Asthma in Childhood
Gentofte

Studiejob ved forskningscenter

Er du studerende med en bred viden om opsætning og vedligeholdelse af Linux servermiljøer og programmering i Python og har du lyst til et studiejob, hvor du vil indgå og supportere en dynamisk forskningsgruppe, så er det dig vi mangler.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum

Energisk Delivery Manager

Du bliver som Delivery Manager overordnet ansvarlig for de samlede leverancer ift. større projekter, samt ansvarlig for løbende leverancer til deres strategiske kunder. For at dette lykkes indgår du aktivt i et team sammen med salg, udvikling, produktion, installation og service.

Økonomistyrelsen
København

It-arkitekt til anskaffelse af MDM-løsning til Økonomistyrelsen

Vil du stå i spidsen for anskaffelse af en Master Data Management (MDM) løsning til Økonomistyrelsen? Kan du sætte retningen for fælles arkitekturprincipper, på tværs af en række fællesstatslige systemer? –og trives du med tværgående samarbejde med fagligt dygtige kollegaer? Så er det dig, som vi skal have med på holdet.