232 job matcher din søgning 232 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

IT-specialist til logning og overvågning i AWS Cloud

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for samfundet med dine Datadog/APM-kompetencer? Vil du være med til at sætte dit præg på driften og udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye specialist til logning og overvågning.

Banedanmark
København Se rejsetid

Strategisk senior cybersikkerhedskonsulent med teknisk viden

Er din store passion cybersikkerhed, og brænder du for at holde Danmarks samfundskritiske infrastruktur sikker, så er det dig, vi søger som Strategisk senior cybersikkerhedskonsulent til vores sektion for Cyber- og informationssikkerhed. 

Mercuri Urval A/S søger for Datatilsynet
Valby Se rejsetid

It-sikkerhedsspecialister

Vi tilbyder et antal stillinger som it-sikkerhedsspecialist, hvor du får en samfundsvigtig og meningsfuld opgave i at hjælpe virksomheder og offentlige organisationer med at sikre deres it-sikkerhed, så borgernes data opbevares og anvendes på forsvarlig og sikker vis.

Styrelsen For It og Læring
København og Højbjerg Se rejsetid

Styrelsen for It og Læring søger Product Owner

Vil du være med til at løfte vores vigtige samfundsopgave med at sætte retning for den fortsatte digitalisering af børne- og undervisningsområdet? Har du evnen til at få ting til at ske? Så er du måske en af vores nye Product Owner i Aarhus eller København.

Styrelsen For It og Læring
København Se rejsetid

Scrum Master til at styrke dataudviklingen i Styrelsen for It og Læring

I Styrelsen for It og Læring (STIL) der er en del af Børne- og Undervisningsministeriet, har vi et stort datafagligt miljø, hvor tre datakontorer arbejder tæt sammen om indsamling og bearbejdning af data på alle ministeriets områder, mhp. at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Dette kan du blive en del af.

Banedanmark
København Se rejsetid

SAP arkitekt

Vi søger en SAP arkitekt, der kan holde overblikket over SAP’s roadmaps, skabe overblik og retning på den overordnede tekniske udvikling af Banedanmarks SAP-platform, herunder at rådgive omkring best practice og teknologiskift.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Manager DSV Global IT

We are looking for an analytic and energetic leader to run our IAM team in DSV Global IT. We are looking for a person with proven and strong leadership acumen, a person who can gather the team, set direction, create a winning spirit, and build a high-performance team.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk Se rejsetid

Technical Testers for QA, automation and test projects

Are you ready to challenge yourself with test scripting for an infinite array of solutions, platforms and environments? Working with us, you take part in projects for a variety of clients, all with different parameters, set-ups and needs for which you create the right solutions.

ATP Ejendomme A/S
København Se rejsetid

Studentermedarbejder til IT i ATP Ejendomme

Tænker du digitalt? Og kan du formidle emner om digitalisering på skrift og video eller i en undervisningssituation? Så er det dig, vi søger. Som studentermedhjælper i IT skal du være med til at opbygge en undervisningsportal til kolleger i alle dele af organisationen.

Københavns Universitet
København Se rejsetid

Digitaliseringschef til HR Digital på Københavns Universitet

Vil du spille en afgørende rolle i KU’s målsætning om at levere digitale ydelser med brugeren i centrum samt benytte digitalisering til at skabe en mere effektiv organisation? Vi søger en digitaliseringschef til den tværgående HR-enhed på Københavns Universitet.

Jobindex A/S søger for Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-projektleder – udnyt vores tekniske potentiale

Har du lyst til at blive en helt central del af den essentielle IT-infrastruktur i et større firma? Vil du strukturere IT-projekter under stor tillid og i samarbejde med erfarne konsulenter? Så er det dig, vi har brug for, til at tage hånd om klassisk IT-projektledelse i vores virksomhed.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler – hjemtagelse af Vellivs integrationsløsninger

Vil du arbejde i et cloud only-miljø og hjælpe os med at hjemtage et domæne, der tidligere har været fuldt outsourcet til vores offshore-partner? Og vil du arbejde et sted, hvor vi løfter i flok og er stolte af vores tillidsbaserede kultur?

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Studentermedhjælper til Credit & Mortgage

Som Studentermedhjælper tilbyder vi dig et godt fagligt miljø, hvor du vil få et indblik i og kendskab til it-drift og support. Vi sørger for en grundig oplæring, så du bliver klar til at understøtte afdelingens snitflader og processer. Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt og med fokus på den baggrund og erfaring du kommer med.

Banedanmark
København Se rejsetid

Problem & Incident Manager

Kan du bevare roen i pressede situationer? Du skal sikre, at vores interessenter føler sig i trygge hænder, når de oplever driftsnedbrud. Det gør du blandt andet gennem kort, præcis og rettidig kommunikation, både internt og eksternt.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Product Owner for our Global Digital Products and Services

Would you like to play a key role in shaping our future digitisation by translating business needs into IT development initiatives for our customer-facing applications?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Business Supporter for our Global Digital Products and Services

Based in Hedehusene, Denmark, you will be welcomed into Global Products & Services, which is part of DSV’s Global Business Change Management (Global BCM). Here, we are 11 colleagues responsible for the global tools and processes in our customer-facing applications such as online bookings, freight tracking, purchase order management, quotation, etc.

Edlund A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Product Owner for the pension tax area

Do you have experience with the tax-area of the danish Pension domain and want to develop our solutions as part of a team composed of highly skilled colleagues? If so, then it is time for you to consider changing teams. We are looking for a Product Owner with considerable knowledge in the tax-area (eg. CPS, PERE, Pensionsstatistik, PAL).

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Angular-udvikler

Motiveres du af front-end udvikling i Angular? Vil du være en del af et hurtigløbende squad med god sparring og spændende opgaver? Hvis ja, så er du måske lige den kollega, vi har brug for. Som vores nye kollega vil du få mulighed for at anvende dine færdigheder til at udvikle front-end i nyeste versioner af Angular og TypeScript.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Project/Delivery Manager

Do you get a kick from managing a quality delivery for customers with a team of professionals? Doing just that bit more to cement your role and relationship? Then we are looking for you.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Solution architects til vores danske konsulentteam

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Vil du være med til at styrke risikostyringen i den finansielle sektor?

Hos PA Consulting oplever vi en meget stor efterspørgsel fra vores kunder inden for rådgivning og support i risikostyring og compliance. Vi har derfor behov for dig, hvis du brænder for området og gerne vil gøre en forskel for vores kunder, og samtidig har erfaring med risikostyring og/eller regulering i den finansielle sektor.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Erfarne transformationskonsulenter til et konsulentteam i vækst

Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og som virksomhed er PA på en ambitiøs vækstrejse i Danmark såvel som globalt. Derfor søger vi flere nye kolleger, der brænder for at hjælpe vores kunder med at levere på deres ambitioner og skabe reelle og vedvarende forandringer gennem succesfuld transformation.

Forsvaret
Hvidovre Se rejsetid

Systemadministrator til drift og udvikling af arbejdspladsen og end-user devices

Vi søger en skarp IT-administrator til drift og udvikling af Forsvarets end-user devices. I stillingen er der brug for mod, vilje, faglighed og engagement. Vil du være en del af et engageret hold, som alle brænder for at gøre en forskel og trives du i en spændende hverdag, som byder på opgaver af bred karakter? Så anbefaler vi, at du læser videre.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Are you a Solution Architect with a solid business acumen?

And would you like to use your firm grasp on architecture and clear understanding of business needs to ensure that our new transport management system (TMS) embraces both aspects? Then grab this chance to join a new and vibrant team of specialists where you get to grow into new facets of your role.

Kvindecenterfonden Dannerhuset
København Se rejsetid

IT-koordinator til Danner

Vil du være en del af en aktiv organisation, der hver dag gør en stor forskel? Kan du være med til at sikre, at vi i Danner har velfungerende IT-systemer og løsninger, der giver medarbejdere og frivillige bedst mulige arbejdsbetingelser? Så søg stillingen som IT-koordinator hos Danner.