305 job matcher din søgning 305 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg Se rejsetid

Instructional Designer - User Experience

Continia is looking for you – a highly skilled Instructional Designer passionate about digital communication and delivering top-class learning experiences. If you are experienced in creating and implementing effective learning solutions, and you have the ability to make people want to learn more, this job is for you.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

It-konsulent til serverdrift

I stillingen som it-konsulent vil dit daglige arbejde bestå i drift af servere og håndtering af filsystemer, herunder oprettelse af nye servere, løbende vedligehold, flytning af filer mellem fileservere og NAS, løsning af bestillinger og incidents med mere.

PFA
København Se rejsetid

Procurement partner til it-kategoriteam

Vi leder efter dig, der vil være med til at opbygge en værdiskabende procurement funktion i PFA. Du kan se frem til at være med til en masse spændende forandringer og til at få det faglige ansvar for vores it-kategori team, hvor du får indflydelse på, hvilke moderne teknologiske systemer og platforme, PFA skal arbejde med i fremtiden.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Her er en åbning til ambitiøse Business Analysts med indsigt i rådgivningsprocesserne i bankerne

Som Business Analyst hos SDC er fokus på kunderejsen derfor dit mantra. Du har et skarpt øje for hvordan behov og løsninger hænger sammen og tænker altid i forretningsværdi og målgrupper og kan navigere i komplekse løsninger, med et holistisk overblik over end-to-end-processer.

OK a.m.b.a.
Viby J. Se rejsetid

Studiejob til digital analyse

Brænder du for digitale platforme og ønsker du at have indflydelse på de digitale løsninger i sammenspil med de fuldtidsansatte?

OK’s digitale afdeling tilbyder et studiejob med fokus på brugertest, analyser og kunderejser i et engageret team, der alle brænder for at skabe de bedste kundeoplevelser og løsninger på de digitale platforme.

Netcloud A/S
Glostrup Se rejsetid

Senior Backend Software Engineer

As a Senior Backend Developer, you will be taking ownership of our backend system and will work closely with other developers and product designers in lean ways using cutting-edge technologies powering highly available RESTful services and back-end systems.

IQ-Rekruttering søger for kunde
Herlev

Senior Developer

Du kommer som Senior Developer til at arbejde med udvikling af en SaaS-løsning, hvor der er mange koncepter og regler involveret. Det betyder, at der ligger en udfordring med at modulere systemet og få mange dimensioner til at spille sammen, på en måde hvor segmenter kan byttes ud, alt efter hvilket land løsningen skal leveres til.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup eller Ikast Se rejsetid

Data Engineer

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til at Patent- og Varemærkestyrelsens dataløsninger understøtter både kunders, samarbejdspartneres og medarbejdernes behov på en effektiv og hensigtsmæssig måde? Så er det dig, vi leder efter.

Himsa II K/S
København Se rejsetid

IT-support og QA-specialist

Har du flair for IT, teknisk overblik og kan håndtere mange bolde på samme tid? Kan du lide at levere god support og få tilfredse kunder? Så har du måske også lyst til at blive en del af vores Support og QA-team i HIMSA. Vi søger en kollega til 2nd og 3rd line support og samtidigt til at tage fra i forhold til QA-opgaver og test.

Jobindex søger for NaviPartner
København Se rejsetid

Systemadministrator til en af Danmarks førende Business Central-huse

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig inden for IT-drift og teknisk projektledelse? Så er det nu, du skal slå til! Dette er en spændende mulighed for dig med IT-supporterbaggrund eller lignende.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Passioneret og kreativ UI/UX Product Designer

Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier indenfor luftfartsindustrien, hinanden og sig selv for at levere det bedste resultat. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og meget passioneret team.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til Team IT Operations

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemspecialist til Microsoft Cloud

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs systemspecialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Cloud-miljøer, såsom Azure Infrastructure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

PFA
København Se rejsetid

Digital UX Designer

Her er jobbet for dig, der vil arbejde med UX design på PFA’s største kundevendte digitale kanaler med mere end tre millioner logins om året. I vores teams er du med til at forme løsningerne, du har udviklerne og brugerne helt tæt på dig, og du bliver en del af et team, der arbejder agilt og har fokus på continous improvement.

Erhvervsakademi Aarhus
Aarhus Se rejsetid

Undervisere til professionsbachelor i it-arkitektur

Brænder du for at gøre en forskel og vil du være med til at uddanne fremtidens it-arkitekter? Så er det måske lige præcis dig vi står og mangler. Vi har en spændende, ny uddannelse – en 3½ årig professionsbachelor i it-arkitektur, som har brug for flere initiativrige og inspirerende undervisere.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

IT- og managementkonsulent til Epic-løsninger

Gennem tæt samarbejde med hospitaler og offentlige styrelser skaber vi bedre løsninger, der gør en forskel for både vores kunder og deres patienter. Vil du være med til at gøre den store forskel ved at udfordre den elektroniske patientjournal, som den ser ud i dag? Så bliv en del af Capgemini.

Chr. Hansen A/S
Hørsholm Se rejsetid

Data Scientist within process and production simulations and AI

We are looking for an enthusiastic Data Scientist (potentially a Senior Data Scientist) looking into process simulations and optimizations, data visualizations and digital twins in close collaboration within R&D but also with our production sites worldwide.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

IT Operations Automation Specialist

We are looking for an IT Operations Automation Specialist to join our Operations Automation team. As a specialist, you will be responsible for leading and developing automation initiatives that will deliver real gains across operations.

Comby Denmark A/S
Slagelse Se rejsetid

Serverspecialist

Vil du være med til at skabe vækst i et firma, som er i en rivende udvikling? Er komplicerede opgaver noget, der motiverer dig? Kunne du tænke dig at være helten bag kulisserne, som holder liv i 3.000 arbejdsstationer og hele 750 servere? Så har vi en plads ledig til dig.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Python developer

Do you have experience working with Python development? And are you motivated by working in an organisation where the foundation and business rely on a strong data and software setup? Then join our Data Engineering team and get the opportunity to shape the technical landscape of our Python scraper setup.

Forca A/S
Hellerup Se rejsetid

Servicedesk konsulent med kundefokus

Sætter du en ære i at være dine kunders Trusted Advisor? Er det naturligt for dig at sikre den rette rådgivning og kommunikation - samt tage ansvar for at opgaverne ikke slipper dine hænder, før de er løst? Vi leder efter en kollega, som har en bred IT-viden og er serviceminded af natur.

MAN Energy Solutions
København Se rejsetid

IT Facility Manager

Vi er på udkig efter en dygtig IT Facility Manager, da vores nuværende går på pension. Du vil være den lokalt ansvarlige for vores IT faciliteter på vores danske sites der i alt servicerer 2000 medarbejdere. Stillingen er placeret i København, med begrænset rejseaktivitet. Fokus er på fysiske netværk, køling og andre teknologier i vores serverrum.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Information Security Manager - build a strong culture of cyber security

We imagine that you possess a keen interest in behavioural change and organisational risk. At the same time, you have a strong analytical skillset and a self-driven attitude that enables you to seamlessly navigate different levels of the organisation, as well as work effectively across diverse countries and cultures.

Københavns Professionshøjskole
København Se rejsetid

Systemadministrator til ny og moderne infrastrukturplatform

Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med fokus på fortsat udvikling samt stabil og sikker drift? Vil du gerne være en del af en af Danmarks største og vigtigste uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye systemadministrator.

Forsvarets Efterretningstjeneste
København og Hjørring Se rejsetid

Vi søger dataprofiler til måludvikling i Forsvarets Efterretningstjeneste

Vi tilbyder et motiverende arbejdsmiljø præget af en høj faglighed, og hvor gode relationer og uformel stemning vægtes højt. Du får dygtige og erfarne kolleger til sparringspartnere i din dagligdag, ligesom vi vægter at skabe gode betingelser for din faglige og personlige udvikling.