28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 28 resultater.
Sikkerhedsstyrelsen

IT-sikkerhedsarkitekt til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Kan du fjerne vores nervøsitet for IT-sikkerheden i styrelsen? Og er du på forkant med, hvad der sker på den teknologiske front. Så er det dig, som skal søge stillingen som sikkerhedsarkitekt i Sikkerhedsstyrelsen.

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg

Enterprisearkitekt til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Kunne du tænke dig en central rolle i Sikkerhedsstyrelsen nye cloud-rejse? Og har du modet til at få styr på vores arkitektur og optimere vores systemer? Så skal du søge denne stilling! Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job, hvor der er nok at tage fat på.

Unik System Design A/S
Vejle

Lead architect

Kunne du tænke dig at være med til at bygge fremtidens webbaseret ejendomsadministrationssystem? Vi søger en stærk lead architrect, som kan sikre at vi på tværs af vores agile team fastholder de gode beslutninger og overholder det regelsæt for sund arkitektur, som du selv kan være med til at definere.

Energinet
Fredericia

Erfaren ERP-konsulent med fokus på SAP FI/CO

Vær med til at udvikle vores SAP FI/CO-løsning i Energinet. Som vores nye ERP-konsulent og Product Owner spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP FI/CO i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning.

Unik System Design A/S
Vejle

Softwareudvikler med alsidige arkitekt-kompetencer

Med reference til vores CTO søger vi en skarp udvikler med arkitekt-kompetencer til et ekspertteam i udviklingsafdelingen. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig.

Zubstanz recruiting on behalf of Niko
Sønderborg

Niko is looking for an experienced Embedded Software Developer to our R&D Team dealing with future lighting control and building automation

Niko is an international family owned company providing beautiful and well-designed, intuitive and user-friendly controls to make people’s homes work better. Inspired? Then you might want to work with us!

Unik System Design A/S
Vejle eller København

Account Manager

Til Unik Bolig, som er en del af Unik System Design, søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Account Manager. Du skal være klar til at indgå i en rolle som strategisk sparringspartner for vores største kunder og medvirke til at udvikle kundens digitale univers.

Energinet
Fredericia

People Manager til agil it-organisation med fokus på udvikling

Som People Manager har du en central rolle i at facilitere medarbejdernes trivsel og udvikling med fokus på mennesket, kultur og kommunikation. Det er essentielt, at du som People Manager stræber efter at skabe et miljø baseret på gensidig tillid. Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål.

LEGO System A/S
Billund

Inspired Technology Engineer wanted for House of Awesome Brick Play

As a Technical Engineer in LEGO House, your greatest task is to ensure that each guest and colleague has the World’s Best Playdate. Together with our new and developing Technology Team, you will ensure that LEGO House remains relevant for generations to come.

Region Syddanmark
Sønderborg

Sygehus Sønderjylland søger forvaltere til telefoni

Har du forstand på ip-telefoni og mobilløsninger i en stor organisation? Er du ansvarsfuld og teamspiller, kan du håndtere at have mange bolde i luften samtidigt, og trives du med at være i kontakt med mange forskellige mennesker? Så er du måske den medarbejder, vi søger.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg

Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

adtention A/S
Kolding

Backend-udvikler med erfaring i PHP

Adtention er et kreativt, digitalt bureau med en portfolio indeholdende mange spændende kunder, og med endnu flere udfordrende, lærerige opgaver på vej. Derfor søger vi en ny webudvikler, der vil blive en del af vores team.

Region Syddanmark
Kolding

Region Syddanmark søger testkoordinator til Regional IT

Brænder du for og har du evnen til at lede opgaven med kvalitetssikring og test i komplekse IT-projekter, hvor du er med til at levere solide IT-løsninger, der sikrer høj effektivitet, patientsikkerhed og i sidste ende et velfungerende sundhedsvæsen?

Bloom
Ballerup, Aarhus, Sydjylland eller Fyn

Rekrutteringskonsulenter til Bloom

Brænder du for at finde de rette match til it-/tekniske virksomheder og dermed opbygge langvarige relationer til din egen kundekreds? Hos Bloom har vi travlt med at finde dygtige specialister inden for IT/teknik og salg samt ledere til vores kunder i hele landet. Vi udvider derfor teamet i både Ballerup og i Aarhus.

IT & Co ApS
Rødekro

IT-konsulent

Vil du arbejde i en virksomhed hvor vi har som mål at blive “Danmarks bedste IT-arbejdsplads" og hvor du både kan have det sjovt og udvikle din karriere, så er du kommet til det rigtige sted. Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg

Senior Network Engineer

We are currently recruiting a Senior Network Engineer with strong technical background and experience in routing, switching, wireless, firewalls and VPNs. This is an operational and project-based role whilst providing services to external managed service clients as well as internal business units.

PolyTech A/S
Bramming

IT Developer – D365, integration & Power suite

As IT Developer you will take the lead in building internal competences in developing changes and modification to our D365 environment, which is currently under implementation and assisting with other relevant developments.

Twins Consulting ApS søger for DIN Forsyning
Esbjerg

Er du en miljøbevidst BI-arkitekt, og tænker du på grøn omstilling?

Twins Recruitment søger for DIN Forsyning i Esbjerg en dygtig BI-arkitekt til fremtidige ambitiøse BI-projekter. Vil du med på rejsen fra dygtige til bæredygtige? DIN Forsyning har taget hul på en ny miljøbevidst og forretningsmæssigt ambitiøs strategi for de næste 10 år. En strategi som kommer til at kræve helt nye måder at arbejde og tænke på.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup

Functional Solution Architect med speciale inden for finans

Har du spidskompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO finansområdet? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Energinet
Fredericia eller Ballerup

Bliv graduate hos Energinet

Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du har turnus i tre forskellige afdelinger – afhængig af din baggrund og dine udviklingsønsker. Glæd dig til to år med fuld fart på din faglige og personlige udvikling i en dynamisk virksomhed med højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø.

Dialog Data A/S
Vejle

Cloud .NET-udvikler

Vil du med på en udviklingsrejse? Dialog Data leder efter endnu en udvikler til vores erfarne udviklerteam. Har du erfaring med udvikling af cloud-løsninger ved hjælp af Azure og ASP.NET? Så er det måske dig, vi leder efter til dette spændende job!

Region Syddanmark
Kolding

Chefkonsulent for it-projektledere

Har du lyst til og mod på at være chefkonsulent for cirka 40 travle it-projektledere i Regional IT med stærke faglige profiler? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter.

Energinet
Fredericia

Senior Site Reliability Engineer til Energinets dataplatform

Du bliver en del af det nye setup i IT, hvor vi dyrker beslutningskraften i teamet og netop har etableret en helt ny organisering med fokus på agile arbejdsgange. Du indgår derfor også i et fagmiljø, hvor du kan sparre med arkitekter og udviklere fra andre teams.

Twins Consulting ApS søger for Kolding Kommune
Kolding

Informationssikkerhedskoordinator til IT & Digitalisering

Kolding Kommune er i gang med en utrolig spændende rejse – og med på rejsen har de nu brug for en ny kollega, der brænder for, og tør sætte sig i spidsen for, informationssikkerheden. Dine arbejdsopgaver vil variere i type og kompleksitet.