38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 38 resultater.
Bloom
Nærum

Energisk Fullstack-udvikler

Vi søger på vegne af Logos, en frisk og engageret webudvikler med stort drive og teknisk snilde. Til daglig vil du referere til en projektleder og din overordnede leder vil være udviklingschefen.

Bloom
Nærum

Skarp .Net Backend udvikler

Vi søger på vegne af Logos. Din første prioritet vil være Udvikling og videreudvikling af backend server-løsninger. Sammen med andre udviklere vil du udvikle og videreudvikle IT-systemer og applikationer.

Tia Technology A/S
Vilnius, Virum or Copenhagen

Director of Cloud Operations

As our Director of Cloud Operations, your mission is to deliver a robust, scalable, and secure SaaS offering that delights our customers. You will collaborate closely with teams across the whole organization to ensure the right tools, processes, and products are in place to fulfil the mission.

FOSS
Hillerød

E-commerce commercial manager

Do you have experience with e-commerce and a strong passion for e-commerce customer experiences? And do you want to be part of FOSS’ digital team? We have many exciting growth opportunities ahead of us and we want you to bring your expertise, knowledge, ideas and entrepreneurial spirit to make significant impact.

Institut For Cyber Risk
Virum

Teknisk-sikkerhedskonsulent hos Institut for Cyber Risk

Kan du se dig selv som en del af en ny, anderledes og ambitiøs virksomhed, og har du en stor passion for it-sikkerhed? Du skal være med til sammen med teamet at præge udviklingen inden for cyber risk, ikke kun i IFCR, men også på markedet.

Jobindex A/S
Værløse

Product Manager

Jobindex is recruiting on behalf of SameSystem. As a Product Manager, you will be part of an 8-man team, working together with 40 of the best developers in the industry, setting the vision for the SameSystem core product.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

Testdata manager til store og komplekse it-udviklingsprojekter

Brænder du for test, kvalitet og håndtering af komplekse data til test? Har du lyst til at arbejde i en stor organisation med komplekse projekter og skabe overblik over testdata? Så har vi et spændende job til dig.

Gaudio ApS
Hillerød

Fullstack VB.NET / C#-udvikler

Vil du være med til at udvikle spændende løsninger til nogle af Danmarks største selskaber? Gaudio er et udviklingshus med 5 ansatte. Vi har en flad organisation, hvor du vil få meget stor indflydelse på din arbejdsdag, opgaver og projekter.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød

Business Unit Manager, Cisco - Ledelse & forretningsudvikling

Motiveres du af ledelsesopgaven? Har du passion for at arbejde med en af IT-markedets mest spændende producenter og ledende teknologier? Har du ambition om at skabe de bedste resultater og værdi for dine partnere? Så har vi jobbet til dig. Du vil få ansvaret for og blive del af et stærkt team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lyngby

Product owners til udvikling af det nye ejendomsvurderingssystem

Kan du bygge bro mellem forretning og it? Og vil du være med til at spille en central rolle i at skabe et solidt IT-fundament for finansiering af det danske samfund? Har du mod på at være med i et stort udviklingsprogram med stor politisk- og mediebevågenhed? Så er du måske en af dem, vi mangler på holdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Andel Holding A/S
Virum

Studentermedarbejder med flair for IT til udviklende forandringsprojekter

Har du kendskab til og erfaring med projektledelsesværktøjer – og finder du change management processer og understøttende aktiviteter i den henseende så spændende, at dine gode ideer, input og praktiske udfoldelser giver sig selv? Så er det DIG vi søger til understøttelse af IT PMI og Transformationsprogrammet!

ATP
Allerød

IT-analytiker til design og grunddatamodellering

Vil du skabe IT-løsninger til gavn for samfundet? I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter en IT-analytiker. Dig, der har lyst til at indgå i et agilt team med fagfælleskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre, lagres i egne databaser og beriges, inden de stilles til rådighed for resten af koncernen.

ATP
Allerød

Udvikler med Papyrus-erfaring til dokumenthåndtering

Er du typen, der drømmer om dokumenter? I Data, Login & Documents er vi på udkig efter en udvikler, der har lyst til at indgå i et agilt team i en afdeling, hvor vi arbejder i rammeværket SAFe. Du får en udfordrende hverdag, hvor du skal samarbejde med andre specialister, brugere fra forretningen og eksterne samarbejdspartnere.

Bang & Olufsen A/S
Lyngby or Struer

Embedded C/C++ Developers

We are continuously looking for talented embedded developers, and as our new embedded developer, you will join our Audio Platform team in either Lyngby or Struer. We are dedicated to enhancing the use of our high-end luxurious Bluetooth audio products by developing end-to-end software solutions of the highest quality.

Bang & Olufsen A/S
Lyngby or Struer

Linux/C++ Embedded Developers

As part of the Audio Platform team you will have close collaboration with other teams in the company such as our app and cloud infrastructure teams. As such, you will have plenty of opportunities to influence our methods and processes and even take responsibility for platform features and new technologies.

Bang & Olufsen A/S
Struer or Lyngby

Network Specialist

As our new Network Specialist, you will join Group IT at our office in either Struer or Lyngby. Here, you will be responsible for managing the networks across our organisation, thus supporting our business by making sure everything runs seamlessly.

Bang & Olufsen A/S
Struer or Lyngby

SAP Consultant

As our new SAP Consultant, you will join our IT organisation in Struer or Lyngby. You will be able to influence the direction of our SAP ERP landscape across Logistics, Finance and Procurement, as you engage with stakeholders to collect their requirements.

& friends
Virum

Forretningsansvarlig for test i Letpension

Vi søger for Letpension. Har du solid erfaring med softwaretest? Har du indsigt i finans-, pensions- eller forsikringssektoren? Og leverer du løsninger af høj kvalitet til tiden – hver gang? Så er du måske den person, vi søger.

De Forenede Dampvaskerier
Smørum

DFD søger Java-udvikler til udvikling af ny Java Enterprise applikation fra bunden

Brænder du for at være i et agilt team med højt fagligt niveau, som er i gang med at opbygge en Java platform fra bunden af i en landsdækkende servicevirksomhed? De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en ambitiøs Java/Spring-udvikler, der er klar til at spille en central rolle i udviklingen af vores nye Java Enterprise Applikation.

Bloom
Nærum

Selvkørende System Manager

Til vores kunde Logos søger Bloom endnu en IT System Manager der overordnet set skal sørge for at holde serverne kørende. Logos er på en vækstrejse og har dannet et helt nyt team under ledelse af en Head of server operations som du vil referere direkte til.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg og Lyngby

Teknisk analyst til et nyt stort udviklingsprogram

Vil du være med til at skabe rammerne for vores udviklingsprograms kommende set-up for toolchain, miljøet, automatiseringer og drift-vedligeholdelse, sådan at vi sikre forudsætningerne for continus delivery? så læs med her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
København og Lyngby

Senior it-projektledere eller erfarne scrum masters til rollen som Release Train Engineer

Har du erfaring som enten it-projektleder eller scrum master for flere teams, og har du lyst til at prøve kræfter i rollen som Release Train Engineer (RTE)? Så er du måske én af vores nye RTE’er, som skal stå i spidsen for at opbygge det agile fundament i et nyt udviklingsprogram.

Cphbusiness City
Lyngby

Underviser til progressive IT-uddannelser

Drømmer du om at dygtiggøre unge mennesker inden for IT og teknologi? Og drømmer du om at øse af din viden sammen med et fagligt stærkt kollegateam, hvor engagementet er højt og hjælpsomheden stor? Så skal du blive underviser hos os i Lyngby enten på fuld tid eller på deltid.

Lomax A/S
Frederikssund

Erfaren, tilpasningsdygtig og vedholdende NAV-udvikler

Vil du være med til at optimere og udvikle vores Microsoft Dynamics NAV samt være en del af vores ERP-team? Sammen med ERP-teamet vil du medvirke til udvikling og implementering af standard- og specialudviklede moduler til Microsoft Dynamics NAV 2015.