18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Recruit IT ApS søger for GF Forsikring
Odense

Teamleder til IT-servicedesk til GF Forsikring

Du bliver en del af IT-driftsafdelingen, med 11 andre kollegaer, og med reference til IT-driftschefen. Som teamleder af IT-servicedesk, vil du få ledelsesansvaret for 4 medarbejdere. Dit hovedfokus bliver at drive IT-servicedesken, sikre god trivsel af dine medarbejdere og yde en optimal supportoplevelse for alle dine kollegaer i GF Forsikring.

EPICO NextGen
Danmark

Softwareudviklere

Hos EPICO NextGen søger vi IT-talenter, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

KOBOTS ApS
Odense

App-udvikler til robotter

Går du med drømmen om en nøglerolle i en robotvirksomhed, hvor du kan være med til at sætte dit aftryk? Du kommer til en organisation, som på kort tid, er gået fra at være en startup, til en etableret virksomhed, og du vil derfor have en afgørende indflydelse på hvordan vores kerneprodukt videreudvikles i de kommende versioner.

Traels.It
Hjemmearbejde / Odense

Webudvikler med kendskab til Ruby on Rails - mulighed for at arbejde remote

Vi søger en webudvikler der har erfaring med at udvikle webapplikationer i et MVC framework. Det er absolut en fordel at have kendskab til Ruby on Rails, men lysten til at lære det er vigtigere.

Dph Trading v/Jørgen Risager
Odense

Fullstack webudvikler søges

Fullstack webudvikler søges til vedligeholdelse af eksisterende webshop samt udvikling af ny og moderne webshop hos DPH Trading. Du skal have lyst til at opbygge en delvis ny platform, være god til at finde og implementere fremtidssikre tekniske løsninger med udgangspunkt i det eksisterende.

Uhrenholt A/S
Middelfart

IT-supporter

Uhrenholt er inde i en spændende udvikling, og til vores Group IT-afdeling i Middelfart søger vi derfor en IT-supporter, der har lyst til at arbejde med og supportere brugerne i et internationalt miljø med gode muligheder for at påvirke det fremtidige set up.

Hesehus A/S
Odense

Cloud Architect

Har du erfaring med udvikling af store cloudløsninger ved hjælp af Azure og ASP.NET? Har du succesfuldt migreret on-premise monolith-arkitektur til en microservice-arkitektur i cloud? Hesehus søger en ambitiøs Cloud Architect, der vil stå i spidsen for opbygning og flytning af fleksible e-handelsløsninger til skyen.

Human Skills søger for Au2mate
Silkeborg, Odense & Hillerød

PLC-programmør / Projektledere indenfor procesautomatisering

Du bliver en del af vores dygtige team af projektledere og softwareudviklere og vil få ansvar for design/udvikling af PLC-løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden.

Sentia Denmark A/S

Network Engineers til Odense og Glostrup

Brænder du for at give den bedste kundeoplevelse? Trives du med kundekontakt i en sjov og udfordrende hverdag? Så er du måske vores nye kolleger i Network Operations-teamet?

Data & More ApS
København

Systemadministrator - mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi har udviklet et at de vigtigste værktøjer indenfor GDPR-data compliance og data-oprydning og har nu brug for en dansktalende systemadministrator til at hjælpe vores kunder med bl.a. Security briefing, installation af løsningen og tilkobling af datakilder.

Uptime
Svendborg

Fullstack-udvikler

Vi søger lige nu en fullstack-udvikler som kan indgå i vores nye team af softwareudviklere. Som fullstack-udvikler hos Uptime bliver din vigtigste opgave at være med til at levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Det betyder at to opgaver sjældent er ens.

Bloom søger for ForeFlight
Odense

Dygtig C# softwareudvikler

ForeFlight er kendte for deres exceptionelle UX, og deres prisvindende software er højt respekteret indenfor hele luftfartsindustrien. Vi søger en skarp C# softwareudvikler til deres teams indenfor brændstofs beregning/ruteoptimering og takeoff/landing analyse. Har du kendskab til C++ er det en fordel, men ikke et krav.

BA Technologies ApS
Odense

Senior Softwareudvikler til energivirksomhed i vækst

Har du evner og lyst til at arbejde med vores unikke softwareplatform, fra A til Z, og kan du bidrage med idéer og initiativer til den videre udvikling på softwareområdet, så er der basis for et godt match.

Intersport Partner Service A/S
Odense

Datatekniker / IT-Tekniker

Vil du med på en spændende rejse sammen med Intersport? Samt medvirke i etableringen af de fremtidige drifts- og udrulningsrutiner? Så er dette job i Odense måske noget for dig. Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og du vil få berøring med en bred vifte af teknologier.

Sentia Denmark A/S
Glostrup eller Odense

Senior Network Engineer

Brænder du for at give den bedste kundeoplevelse? Trives du med kundekontakt i en sjov og udfordrende hverdag? Så er du måske vores nye kollega i Network Operations teamet? Sentia er en virksomhed i hastig vækst med mange spændende kunder og over 200 dygtige kolleger, og lige nu søger vi en Network Engineer til vores Network Operations team.

Orifarm
Odense

Studentermedhjælper til .Net-udvikling

Er du i gang med en længere videregående uddannelse inden for IT, f.eks. datologi, computer science eller lign., og ønsker du et studierelevant job, hvor både de tekniske, men også de ikke-tekniske kompetencer kommer i spil? Så læs med her!

TimeXtender
Working from home

Solutions Specialist, Nordic & UK

Ambitious drive, strong technical knowledge, exceptional ability to communicate combined with a commercial focus – are you our new Solution Specialist in the Nordic & UK?

3C Retail
Odense

Senior data warehouse-specialist

Kunne du tænke dig en specialistrolle, hvor du arbejder end-to-end med alle vores strategiske projekter? Og vil du med på en spændende digitaliseringsrejse, hvor du kommer til at arbejde med det, du er bedst til, mens du er med til at løfte vores faglige niveau?