6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Nuuk

Erfaren Telecom-ingeniør med fokus på Mobile Core Netværk

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger på vegne af TELE-POST. Vil du være med til at udvikle og drifte TELE-POST mobile core netværk i Grønland? Du bliver en del af vores udviklingsmiljø, men du skal også være med til at identificere driftsfejl vores komplekse telecom-systemer og netværk.

Inu:It A/S
Thisted eller Nuuk, Grønland

Senior Netværkskonsulenter

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Vi har travlt og mangler Senior Netværkskonsulenter til at eksekvere tiltag (drift, projekter og designs) kontinuerligt for vores kunder.

2B Networks ApS
Göteborg, Sverige

UX-konsulent, freelance

Vi søger på vegne af kunde. Du vil indgå i mindre regionalt IT-team. Det forventes at du har +3 års erfaring som UX-konsulent, er vant til at drive UX-projekter fra start til slut, fra indledende kundemøde, efterfølgende strategi-oplæg og hele vejen frem til endelig levering af UX-projekt.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Nuuk

Senior IT-Netværksspecialist, Grønland

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger på vegne af TELE-POST. Som Senior Netværksspecialist vil du arbejde med TELE-POSTs landsdækkende IT-landskab, der understøtter leverancerne af Tele-Post brede produktportefølje, og derfor er blandt Grønlands mest kritiske og komplekse.

iHeadHunt ApS
København

Fullstack-udvikler hos IBG Proreact

Vil du være med til at udvikle software som gør en reel forskel? Vil du arbejde på et livsstyringsværktøj der hjælper tusindvis af personer med f.eks. funktionsnedsættelse?

Jobindex A/S
Nuuk

Projektleder til implementering af netværksinfrastruktur

Jobindex søger på vegne af TELE-POST. På hovedkontoret i Nuuk bliver du en del af vores Netværksafdeling, der består af 9 erfarne kolleger, som vil tage godt imod dig.