64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 64 resultater.
Recruit IT ApS
Viby J og Brøndbyvester

Sales Specialist til Dustin A/S

Vi søger på vegne af Dustin A/S. Holder du dig på forkant med viden om den teknologiske it-udvikling og motiverer det dig at rådgive kunder om server- og storage-løsninger? Hvis ja, så er der hos Dustin mulighed for at komme med på en spændende rejse, hvor det handler om at vækste og 'win as a team'.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus

Senior Java-udvikler

Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan-teamet i Aarhus, som vil være med at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler.

Dynamicweb Software A/S
Viby J

.NET-udvikler med flair for APIs og webservices

Får du energi af XML, JSON, SOAP, OData? Interesserer du dig for ERP-, CRM-, CMS-, PIM- eller ecommercesystemer? Vil du lave software til andre udviklere? Er du DevOps-evangelist? Så bliv en del af core R&D-teamet hos Dynamicweb.

Sam Executive Search
Aarhus

Systemudvikler

Vi søger på vegne af Obton A/S. Har du en relevant uddannelse indenfor IT samt solid erfaring med Frontend – Angular 5+? Og har du lyst til at blive en del af et team, som er præget af en iværksætterånd, og hvor I vil have ansvaret for at opfinde nye værktøjer og afprøve nye metoder?

Sam Executive Search
Aarhus

SharePoint-udvikler

Vi søger på vegne af Obton A/S. Har du en relevant uddannelse indenfor IT samt praktisk erfaring med SharePoint? Og har du lyst til at blive en del af en afdeling, hvor du er specialisten og har stor indflydelse samt ansvar? Så giver vi dig lige nu en unik mulighed for at blive en del af vækstvirksomheden Obton Group.

BDO
Herning eller Århus

Infrastruktur-konsulent til BDO

Vil du være toneangivende i forandringen af vores platforme og præge udviklingen? Har du lyst til at arbejde med Azure, Cisco, Hyper-V og Cybersikkerhed? Så har vi jobbet til dig.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande

Software Test Architect

As a Software Test Architect, you will be part of a dynamic team of 20+ committed control and software engineers, where you will play a key role in ensuring that wind turbine control solutions and products can be integrated into our product platforms efficiently and with the right level of quality.

Recruit IT ApS
Viby J.

Ambitiøs Applikationsudviklingschef til OK

Er du klar til at tage dit lederskab af dygtige softwareudviklere til næste niveau? For Energiselskabet OK søger vi en ambitiøs Applikationsudviklingschef, som er klar til at stå i spidsen for og have fokus på et fagligt godt udviklingsmiljø.

Epico
København og Aarhus

EPICO NextGen søger juniorsoftwareudviklere, der gerne vil tage næste skridt i deres karriere

Var du blandt de dygtigste på dit studie? Har du mod på – og ønsker du – at udfordre den måde, vi tænker ’IT’ i dag og hjælpe vores kunder med at beholde den digitale førertrøje på? Så læs her!

Forsvaret
Karup

Sagsbehandlere til den militære sikkerhedssektion

Har du interesse for - eller generel viden om - sikkerhed, og besidder du gode samarbejdsevner, så har vi et godt og særdeles udfordrende job til dig.

Norlys
Silkeborg eller Esbjerg

Norlys søger Incident Manager

Kan du indtage en central IT-rolle, hvor du både skal tage ansvar for den hurtige problemløsning og være med til at udvikle brugeroplevelsen? Og har du stor erfaring med Incident Management? Så er det dig, vi søger i Norlys.

KMD A/S
Aalborg eller Aarhus

EDI-konsulent

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger på det danske marked og vi udvider løbende. Så brænder du for at levere integration og rådgivning til vores kunder, kan du meget vel være den, vi søger!

Recruit IT ApS
Aarhus C

Lead applikationsudvikler - SPA i ReactJS

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at præge produkter og udvikling? Så er en fremtid som lead applikationsudvikler hos Mindworking måske det helt rigtige for dig!

Randstad A/S
Viby

UI-udvikler til Vitrolife

Randstad søger på vegne af Vitrolife. Har du balancen mellem ”Gør det godt – og hav det godt”? Og kender du den gode følelse af fedt design og god kode? Hvis du samtidig tænder på den ultimative mission, er du kommet til rette sted!

Vertica A/S
Aarhus

Dygtig og dedikeret frontend-udvikler

Vi søger dig, der ligesom os brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer.

Nodes Group Aps
Aarhus

Senior Frontend Developer – Aarhus

For our office in Aarhus, we are looking for a motivated and talented senior frontend developer with a passion for learning and growing with a positive, proactive attitude. If you are someone who is comfortable taking an idea from design through to deployment then we would love to hear from you.

JYSK
Brabrand

IT Operations Specialist

JYSK is continuing our global growth, and one of the primary tasks of the IT department is to support the continued expansion. To ensure that we will continue to be able to offer the best possible support for the entire organization we are looking for a talented and ambitious IT Operations Specialist for our Store IT Operations team.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Østjylland

Automation Manager - Engineering - Østjylland

Vi søger på vegne af kunde. Er du en inspirerende leder, som formår at lede og motivere dine medarbejdere? Kan du lede et kompetent team, så I sammen leverer de bedste løsninger til højteknologiske maskiner? Motiveres du af at definere Best Practice og optimere designprocesserne?

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Østjylland

Software Projektleder – Østjylland

Vi søger på vegne af kunde. Ønsker du at skabe din fremtid som projektleder i Softwareafdelingen? Kan du samle et fagligt stærkt team omkring dig, så I sammen leverer de bedste softwareløsninger til højteknologiske maskiner? Motiveres du af at samarbejde på tværs af tekniske områder og levere komplekse og unikke løsninger?

Capgemini Danmark A/S
Aarhus

Studentermedhjælper til Quality Academy

Er du god til at formulere dig og brænder du for at være med til at bygge noget op? Kunne du tænke dig at være en del af vores kraftigt spirende Quality Academy? Hvis ja, så tilbyder vi et studierelevant job, hvor du får ansvaret for administrationen af vores mange kurser.

SpectraLink
Horsens

Product Support Engineer

As part of the Product Support team for our Wi-Fi and DECT products, you’ll serve as a point of escalation, via phone or email, for complex technical issues reported by all our customers. Our customers include end users, distributors or resellers, application partners, internal technical sales group, and some in-house support.

Forlaget Systime A/S
Aarhus

Systime Solutions søger erfaren Senior DevOps

Vi søger en kompetent, omhyggelig og ansvarsbevidst Senior DevOps til vores IT-udviklingsteam. Du får ansvar for drift og videreudvikling af vores driftssetup.

EPICO-IT ApS
Århus

Resource Manager

Brænder du for resource management & IT-freelancebranchen, og kunne du tænke dig at blive en del af et passioneret resource management team? Til vores kontor i Århus søger vi en resource manager til vores team med start hurtigst muligt.

Mjølner Informatics A/S
Aarhus

Tag dit næste skridt i karrieren og bliv frontend-udvikler hos Mjølner Informatics!

Som frontend-udvikler hos os får du en essentiel rolle i en omskiftelig hverdag, hvor du bygger værdiskabende it-løsninger hos nogle af vores spændende kunder og bringer liv i it-løsninger, der gør en forskel for brugerne.

Jyske Bank
Silkeborg

Lead it-udvikler søges til udvikling af Jyske Banks kreditsystemer

Vi ønsker at forstærke holdet, der arbejder med data- og modeldrevet udvikling til Jyske Banks kreditsystemer, yderligere på it-siden og søger en ny kollega, der brænder for at udvikle komplekse it-løsninger i komplekse sammenhænge.