20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
JCD A/S

Vi søger en Dynamics NAV/Business Central finans-konsulent i Aalborg

Er du en NAV/BC-haj med flair for finans? Vi har rigtigt travlt. Derfor søger vi en konsulent til vores kontor i Aalborg. Vi sætter en stor ære i at levere de rigtige løsninger; løsninger der øger vores kunders effektivitet og tilfører værdi til driften af deres virksomheder.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Ambitiøs Network Engineer til Netcompany Operations

Vil du arbejde med komplekse og spændende opgaver inden for routing, switching, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Har du grundlæggende viden om netværksteknologier, og er din viden på CCNA eller CCNP niveau? Så er du den helt rigtige Network Engineer til vores infrastrukturteam i Netcompany Operations.

Smartpage A/S
Valby eller Aalborg

Senior Backend Developer til udvikling af fremtidens e-handelsløsninger

Brænder du for backend-udvikling og er du fortrolig med integrationer, C# og SQL? Så har Smartpage en unik mulighed til dig. Som senior backend developer hos os, kommer du til at spille en central rolle i at udvikle kundernes løsninger. Din primære arbejdsopgave vil være at udvikle e-handelsløsninger i Dynamicweb.

EPICO NextGen
Danmark

Softwareudviklere

Hos EPICO NextGen søger vi IT-talenter, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Aalborg Universitet
Aalborg Øst

BI-konsulent (Back-end BI Lead)

Vil du være med til at implementere fremtidens BI-landskab på Aalborg Universitet? Forstår du hvad der skal til back-end for at kunne levere solid data front-end? Kan du veksle mellem at arbejde med teknikken og forretningen? Så er det dig, vi mangler!

Traels.It
Hjemmearbejde / Odense

Webudvikler med kendskab til Ruby on Rails - mulighed for at arbejde remote

Vi søger en webudvikler der har erfaring med at udvikle webapplikationer i et MVC framework. Det er absolut en fordel at have kendskab til Ruby on Rails, men lysten til at lære det er vigtigere.

People Company søger for Geoinfo A/S
Aalborg, Glostrup eller Kolding

Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, support, systemarkitektur, forskellige projekt- og konsulentopgaver ude hos kunder og internt.

Data & More ApS
København

Systemadministrator - mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi har udviklet et at de vigtigste værktøjer indenfor GDPR-data compliance og data-oprydning og har nu brug for en dansktalende systemadministrator til at hjælpe vores kunder med bl.a. Security briefing, installation af løsningen og tilkobling af datakilder.

Blue Power Partners A/S
Aalborg

Software Development Lead

Blue Power Partners is a global consultancy and project development company with a dedicated focus on developing renewable energy. We are expanding our activities and currently looking for a talented Software Development Lead to become part of our journey!

Statens Administration
Hjørring

Statens Administration søger IT-medarbejder til at administrere og udvikle vores portefølje af IT-systemer

Kan du holde styr på it-forretningen og sikre systemer der bedst muligt understøtter forretningens behov? Så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på it-landskabet i Statens Administration.

Statens Administration
Hjørring

It-driftsforvalter til RPA-gruppe i Statens Administration

Har du lyst til at arbejde med robotter og automatiseringsopgaver? Så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at blive en del af en RPA-gruppe og få praktisk erfaring med drift og forvaltning af software robotter.

Statens Administration
Hjørring

Dataanalytiker til opbygning af analyseenhed i Statens Administration

Du får til opgave at bistå med at bygge en ny enhed op i Statens Administration, der på tværs af organisationen skal udvikle forretningen samt understøtte ledelsen med data på nye måder. Der er således tale om helt nye kompetencer i Statens Administration.

TimePlan A/S
Aalborg SV

Softwareudvikler med mod på projektledelse

Vi søger en softwareudvikler, som også har mod på at prøve kræfter med projektledelse. Du vil blive en del af udvidelsen af vores udviklingsafdeling. Med tiden vil du komme til at varetage projektkoordineringsopgaver, planlægning og udførsel at Sprint, Scrum-møder og retrospective

TimePlan A/S
Aalborg SV

Softwareudvikler til TimePlan

Vil du være en del af holdet, der skal fastholde TimePlan som Danmarks førende branchesoftware? Vi søger en erfaren softwareudvikler / programmør til udvidelse af vores udviklingsafdeling.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup

Test Manager D365

CGI søger en test manager med erfaringer i test og meget gerne med stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365. Kan du tage ansvar for test- og teamledelse, så har vi et udfordrende job til dig i en virksomhed, hvor udviklingsmulighederne er talrige.

TimeXtender
Working from home

Solutions Specialist, Nordic & UK

Ambitious drive, strong technical knowledge, exceptional ability to communicate combined with a commercial focus – are you our new Solution Specialist in the Nordic & UK?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
Aalborg eller København

Netcompany Operations søger Linux-talent

I Netcompany er din udvikling en prioritet, og vi sørger for en hverdag, hvor du hele tiden udvikler dig. Du er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi tilbyder dig et udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i Danmarks mest succesfulde IT-konsulenthus.

Dezide ApS
Aalborg

IT-systemadministrator

Vi er en virksomhed med 10 medarbejdere, som holder til i Aalborg, hvor vi har udsigt til fjorden og en uformel omgangstone. Vi er en virksomhed i vækst, vores softwareplatform er i kraftig udvikling og vi har derfor et stigende behov for en stærk IT-profil.